Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
přírodní vědy

Citový život zvířat - 20%
(1x)
Starostlivě pečující veverky, věrně milující krkavci, soucitné myšky a truchlící laně – také si tyto city spojujete jen s lidmi? Peter Wohlleben, lesník a autor bestsellerů, člověk s vášnivým zaujetím pro přírodu, čtenáře opět přivádí v úžas.
přírodní vědy
Ukázky

Citový život zvířat

295 Kč
236 Kč
Bylinkopedie - 20%
(1x)
Velká kniha bylin a rostlin, které známe z české přírody, vhodná pro zapálené bylinkáře, milovníky lidového léčitelství nebo majitele zahrad. Encyklopedie i praktická příručka v jednom plná fotografií, užitečných rad a zdravotních tipů, napsaná autory stejnojmenného úspěšného blogu. Najdete zde nejznámější a nejpoužívanější bylinky s návody, jak je pěstovat, k čemu je používat a jak si připravovat léčivé přípravky.
přírodní vědy
Ukázky

Bylinkopedie

279 Kč
223 Kč
Fraktály - 20%
(1x)
Ojedinělý průvodce po chaosu v přírodě a matematice pro každého, kdo kdy toužil porozumět vzorcům uspořádání listů nebo vytváření sněhových vloček.
přírodní vědy
Ukázky

Fraktály

149 Kč
119 Kč
Tajná síť přírody - 20%
Autor bestsellerů Peter Wohlleben nám umožňuje ponořit se do neprobádaného světa a popisuje úchvatnou souhru světa rostlin a zvířat: jak se vzájemně podmiňují? A co se stane, když něco tento jemně vyvážený systém naruší?
přírodní vědy
Ukázky

Tajná síť přírody

295 Kč
236 Kč
Záhadný zlatý řez - 20%
Za pomoci mnoha ilustrací tato kniha poodhaluje tajemství přírody, které se ukrývá ve zlatém řezu, jednoduchém, avšak o to záhadnějším poměru, který dokonale zobrazuje nerozpojitelné propojení částí a celku.
přírodní vědy
Ukázky

Záhadný zlatý řez

149 Kč
119 Kč
Hermeneutika a metaforika čísel - 20%
Kniha je věnována genezi současného chápání pojmu čísla, které je mnohotvárné.
přírodní vědy
Ukázky

Hermeneutika a metaforika čísel

250 Kč
200 Kč
Život na naší planetě - 20%
(1x)
Přírodopisný bestseller vědce Davida Attenborougha, podle kterého Netflix natočil stejnojmenný dokument Alarmujícím svědectví o stavu planety od uznávaného přírodovědce a tváře populárních dokumentů BBC.
přírodní vědy
Ukázky

Život na naší planetě

299 Kč
239 Kč
Nepostradatelné matematické a fyzikální vzorce - 20%
(1x)
V této útlé a půvabné knize shrnují matematik Matthew Watkins a ilustrátor Matt Tweed základní vzorce z matematiky a fyziky v sympatické a snadno pochopitelné podobě.
přírodní vědy
Ukázky

Nepostradatelné matematické a fyzikální vzorce

149 Kč
119 Kč
Dopisy astrofyzika - 20%

Pohled na svět z kosmické perspektivy jednoho z předních astrofyziků současnosti Vlivný americký astrofyzik zveřejňuje soukromou korespondenci se svými fanoušky z celého světa, kteří ho oslovili při hledání odpovědí na nejrozmanitější otázky (nejen) kosmologie.

přírodní vědy
Ukázky

Dopisy astrofyzika

279 Kč
223 Kč
Elementární částice - Fenomenologie a experiment - 20%
E-kniha o experimentální fyzice elementárních částic vznikla na základě přednášek pro studenty magisterského a doktorského studia Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy.
přírodní vědy
Ukázky

Elementární částice - Fenomenologie a experiment

135 Kč
108 Kč
Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství - 20%
(1x)
Při přípravě jedné své knihy autorka strávila nějaký čas ve škole pro trenéry zvířat. Zatímco pozorovala studenty, jak cvičí paviány, emu, gepardy a další tvory, osvojila si pár technik...
přírodní vědy
Ukázky

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství

230 Kč
184 Kč
Jirka a neprolomitelná šifra - 20%
Začínají se dít velice podivné věci: banky rozdávají peníze, obchodní domy nemůžou účtovat za své zboží, takže lidé dostávají jídlo zadarmo, a letadla se odmítají vznést. Vypadá to, že nejlepší a největší počítače světa kdosi napadl a George i Annie se budou muset vypravit hlouběji do vesmíru...
přírodní vědy
Ukázky

Jirka a neprolomitelná šifra

249 Kč
199 Kč
Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou - 20%
Peter Wohlleben čtenářům opět s využitím nejnovějších vědeckých poznatků a v kontextu svých vlastních zkušeností otevírá oči pro podivuhodné jevy přírody a ukazuje, jak blízcí si my lidé s přírodou jsme a nakolik s ní zůstáváme propojení.
přírodní vědy
Ukázky

Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou

295 Kč
236 Kč
Hádej, hádej, hadači - 20%
(1x)
Knížka z legendární edice OKO obsahuje téměř 200 vybraných hádanek, kreslených a jiných úloh a úkolů z matematiky, které zábavným způsobem bystří vtip a úsudek. Je uspořádána do tří částí podle obtížnosti příkladů a pro kontrolu uvádí závěrem jejich řešení a výsledky. I matematika může být zábava!
přírodní vědy
Ukázky

Hádej, hádej, hadači

149 Kč
119 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti - 20%

Rozvíjejte matematicko-logické nadání svých dětí! Podpořte matematické nadání svých dětí! Publikace je zaměřená na rozvoj matematicko-logické stránky intelektu. Bude skvělá pro děti, které hledají mezi informacemi souvislosti, logiku a smysl.

přírodní vědy
Ukázky

Zábavná matematika a logika pro bystré děti

129 Kč
103 Kč
Les – návod k použití - 20%
Lesy jsou jeho prací, práce se stromy zase jeho životem. Když Peter Wohlleben píše o lese, píše hlavou i srdcem, proto jsou i jeho knihy „Tajný život stromů“ a „Citový život zvířat“ bestsellery.
přírodní vědy
Ukázky

Les – návod k použití

295 Kč
236 Kč
Obsahuji davy - 20%
Život mikrobů je úzce propleten s tím naším, stejně jako se životem každého živočicha na Zemi. Bez nich bychom tu zkrátka nebyli. Toto poznání se v posledních letech stalo nejdůležitější biologickou revolucí od doby Darwina – a vy můžete být u ní.
přírodní vědy
Ukázky

Obsahuji davy

295 Kč
236 Kč
Prolomený kód života - 20%
(1x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
přírodní vědy
Ukázky

Prolomený kód života

349 Kč
279 Kč
Co je nového ve fyzice - 20%
Jak blízko jsou vědci teorii všeho? Co je to Higgsův boson a proč se o něm tolik mluví? Lákala vás vždy astrofyzika, ale neměli jste šanci jí porozumět?
přírodní vědy
Ukázky

Co je nového ve fyzice

160 Kč
128 Kč
Anatomie a fyziologie lidského těla - 20%
Publikace seznamuje se stavbou a fungováním lidského těla v základním rozsahu, který je náplní studia psychologie, pedagogiky, sociální práce a dalších humanitních (nelékařských) oborů.
přírodní vědy
Ukázky

Anatomie a fyziologie lidského těla

509 Kč
407 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 175 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>