Nejprodávanější tituly v roce 2021
řemesla - dílna

Masivní dřevěné podlahy - 20%
Autor knihy přehledně a srozumitelně čtenáře seznamuje nejen s technologickými postupy při pokládce podlahy, zásadami výběru typu podlahy, ale i se správnou údržbou masivních dřevěných podlah. Kniha je doplněna barevnými fotografiemi.
řemesla - dílna
Ukázky

Masivní dřevěné podlahy

149 Kč
119 Kč
Vytápění domů a bytů - 20%
Největší množství energie se spotřebuje v domácnostech právě na vytápění. Tato publikace vám pomůže rozhodnout se při výběru typu vytápěcí soustavy, druhu paliva, obeznámí vás hygienickými požadavky na provoz.
řemesla - dílna
Ukázky

Vytápění domů a bytů

149 Kč
119 Kč
Zahradní krby a grily II - 20%
Publikace navazuje na velmi úspěšnou knihu Zahradní krby a grily I. Popisuje konstrukci grilů a krbů, jejich použití a vhodná paliva. Podle návodných obrázků si může navrhnout nebo dokonce sestavit krb i stavitel amatér.
řemesla - dílna
Ukázky

Zahradní krby a grily II

101 Kč
81 Kč
Truhlářství - Tradice z pohledu dneška - 20%
Původně učebnice pro dva truhlářské obory, nábytkářství a stavební truhlářství dnes přibližují postupy starých mistrů a stavitelů. Konstrukce nábytku a Konstrukce stavebního truhlářství vychází v dotisku nového vydání po více než sedmdesáti letech.
řemesla - dílna
Ukázky

Truhlářství - Tradice z pohledu dneška

271 Kč
217 Kč
Tvořivá dílna - 20%
Máte vy a vaše děti tvořivého ducha? Pak držíte v ruce ten správný titul! Jeho autorka má totiž bohaté zkušenosti s vedením výtvarných kroužků a nyní vybrala to nejlepší a sestavila knihu plnou jednoduchých návodů na dětské tvoření.
řemesla - dílna
Ukázky

Tvořivá dílna

199 Kč
159 Kč
Kůže - 20%
Názorný průvodce výběrem, šitím, opravami kůže. V první části knihy jsou popsány pomůcky a základní způsoby šití, nýtování a zdobení kůže. Druhou část tvoří postupové návody na vlastnoruční zhotovení opasku, vodítka na psa, závěsného pouzdra ...
řemesla - dílna
Ukázky

Kůže

237 Kč
190 Kč
Zahradní nábytek - 20%
Výroba nebo oprava zahradního nábytku bude pro vás hračkou, pokud budete postupovat podle našich fotonávodů KROK ZA KROKEM. Návody jsou určené jak kutilům, tak i těm, kteří mají s výrobou minimum zkušeností.
řemesla - dílna
Ukázky

Zahradní nábytek

161 Kč
129 Kč
Jak jednat se stavebním úřadem - 20%
Jednotlivé kapitoly této publikace vás zasvětí do tajů stavebního zákona, a to v rozsahu potřebném pro výstavbu běžného rodinného domu. Poradí, co si připravit, co nezapomenout a nad čím se zamyslet, než se vydáte na stavební úřad.
řemesla - dílna
Ukázky

Jak jednat se stavebním úřadem

127 Kč
102 Kč
Solární soustavy - 20%
Využití sluneční energie v bytových domech má v souvislosti se snižováním energetické náročnosti přípravy teplé vody a vytápění vysoký potenciál vzhledem k výrazně lepším energetickým a ekonomickým parametrům instalací solární tepelné techniky.
řemesla - dílna
Ukázky

Solární soustavy

135 Kč
108 Kč
Podlahy - 20%
Potřebuje váš byt či dům novou podlahu? Rozhodujete se, zda oslovit odbornou firmu, nebo se pustit do stavby či opravy svépomocí?
řemesla - dílna
Ukázky

Podlahy

101 Kč
81 Kč
Rodinný dům - 20%
Kniha je určena všem, kdo uvažují o stavbě rodinného domu a přemýšlí o tom, jak bude jejich vysněné obydlí vypadat. Při stavbě rodinného domu totiž čekají na stavebníky různá úskalí a nejdůležitější rozhodnutí je třeba učinit ještě před začátkem stavění.
řemesla - dílna
Ukázky

Rodinný dům

149 Kč
119 Kč
Zahradní krby a grily I - 20%
Kniha je určena těm, pro které je zahrada místem oddychu a společenských setkání, lidem, kteří si stavby provádějí sami i kteří si nechávají profesionálně zhotovit "oheň v zahradě".
řemesla - dílna
Ukázky

Zahradní krby a grily I

101 Kč
81 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 52 položek
<< < 1 2 3