Nejprodávanější tituly v roce 2021
řemesla - dílna

Pilníkářství - 11%
Publikace se věnuje méně známému řemeslnému fenoménu, jehož minulosti, sociálním a kulturním souvislostem existence byla doposud věnována jen malá pozornost. Kniha zpřístupňuje výsledky několikaletého historicko-etnologického výzkumu.
řemesla - dílna

Pilníkářství

230 Kč
204 Kč
Práce se dřevem - 11%
Je libo psí boudu? Lehátko, poličku nebo barový pult? Žádný problém. S touhle knihou to bude hračka. Práce se dřevem může být zábava. A vůbec to není tak těžké, jak se možná obáváte.
řemesla - dílna

Práce se dřevem

449 Kč
399 Kč
Omítky - 20%
V knize jsou přehledně popsány hlavní typy omítek i zásady jejich použití. Laikům poslouží např. při opravě vlastní chalupy a pomůže také profesionálovi na úrovni stavbyvedoucího nebo mistra.
řemesla - dílna
Ukázky

Omítky

149 Kč
119 Kč
Velká kniha paličkování - 11%
Velká kniha paličkování je souhrnným dílem o lidovém uměleckém řemesle, které má v naší zemi dlouhou tradici.
řemesla - dílna

Velká kniha paličkování

1 161 Kč
1 032 Kč
Tvořivá recyklace v zahradě - 11%
Z recyklovaných předmětů a materiálů, snadno dostupných z domácích zdrojů nebo v obchodech pro kutily, se naučíte vyrábět vše potřebné pro vaši zahradu od ptačího krmítka až po altánek!
řemesla - dílna

Tvořivá recyklace v zahradě

269 Kč
239 Kč
Odstraňování vlhkosti - 20%
Máte vlhký sklep nebo dokonce mokré zdi v bytě? Nevíte, jak je možné se vlhkosti zbavit? Pak vám pomůže tato praktická příručka. Dozvíte se v ní, jak je možné vlhkost změřit, jaké mohou být její příčiny i jakou metodu zvolit k jejímu odstranění.
řemesla - dílna
Ukázky

Odstraňování vlhkosti

135 Kč
108 Kč
Opravy rodinného domu - 20%
Kniha přináší informace o závadách a poruchách, které se mohou v konstrukcích a v instalacích stavby objevit. Dává jasnou představu o tom, zda se dají odstranit svépomocí, nebo je nutné si přizvat odbornou firmu.
řemesla - dílna
Ukázky

Opravy rodinného domu

127 Kč
102 Kč
Pasivní rodinný dům - 20%
Kniha je určena široké veřejnosti a pro investory rodinných domů jako základní publikace pro orientování se v problematice pasivních domů. Je zaměřena přímo na pasivní domy. Stručnou a jasnou formou informuje proč stavět v pasivním standardu a jaká hledis
řemesla - dílna
Ukázky

Pasivní rodinný dům

127 Kč
102 Kč
Úložné prostory v bytě a rodinném domě - 20%
Zkušení interiéroví architekti poradí laikům i odborníkům, jak efektivně vyřešit ukládání všech věcí, aniž by pokoje byly zastavěny nábytkem, seznámí je se zásadami rozmisťování úložných prostor a představí možnosti ukládání.
řemesla - dílna
Ukázky

Úložné prostory v bytě a rodinném domě

127 Kč
102 Kč
Zakládáme zahradu - 20%
Publikace od zkušeného zahradního architekta vás seznámí se základními pravidly při projektování zahrady a podrobně provede jednotlivými kroky při vlastním zakládání.
řemesla - dílna
Ukázky

Zakládáme zahradu

101 Kč
81 Kč
Voda a kanalizace v domě a bytě - 20%
Kniha pojednává o rekonstrukcích a novém zřizování vodovodu a kanalizace v bytových a rodinných domech, rekreačních chatách a chalupách.
řemesla - dílna
Ukázky

Voda a kanalizace v domě a bytě

110 Kč
88 Kč
Domácí minizahrádky - 11%

Vyrobte si vlastní kousek zeleně, který vám opravdu vydrží. Taky vám chcípne každá kytka, kterou si domů přinesete, protože zalívání má prioritu číslo 324? Ale touha po zeleni vás stále neopouští? Domácí minizahrádky jsou přesně to, co potřebujete.

řemesla - dílna

Domácí minizahrádky

359 Kč
319 Kč
Tesařství - Tradice z pohledu dneška - 20%
Umění a postupy starých mistrů a stavitelů najdete v novém dotisku knihy Tesařství c. k. profesorů Ing. Jaroslava Kohouta a arch. Antonína Tobka.
řemesla - dílna
Ukázky

Tesařství - Tradice z pohledu dneška

293 Kč
234 Kč
Z ničeho něco k něčemu - 11%
Tato kniha vám ukáže nejen jak snadno lze starým věcem vrátit jejich původní lesk a funkčnost, ale navíc vám prozradí způsob, jak je můžete mávnutím kouzelného proutku důmyslně přetvořit na zcela nová a originální výtvarná díla!
řemesla - dílna

Z ničeho něco k něčemu

269 Kč
239 Kč
Komíny - 20%
Třetí vydání publikace aktuálně (podle nových evropských norem) a srozumitelně seznamuje čtenáře s problematikou odvodu spalin od spotřebičů na tuhá, kapalná a plynná paliva. Dotýká se jak novostaveb, tak i rekonstrukcí.
řemesla - dílna
Ukázky

Komíny

144 Kč
115 Kč
Půdní vestavby - 20%
Se vzrůstajícím zájmem o přestavby půdních prostor pro účely bydlení jde ruku v ruce zájem o informace jak účelně realizovat půdní vestavbu tak, aby i architektonicky zhodnotila nemovitost.
řemesla - dílna
Ukázky

Půdní vestavby

127 Kč
102 Kč
Koupelna - 20%
Koupelna je už při samotném plánování nejdiskutovanějším místem v bytě nebo domě. Z bezpečnostního hlediska je tou nejrizikovější částí - bývá tu kluzko a při špatně provedené elektroinstalaci i nebezpečně.
řemesla - dílna
Ukázky

Koupelna

149 Kč
119 Kč
Štukatérství - 20%
Na našem současném trhu ojedinělá publikace, přinášející zevrubnou informaci o štukatérském oboru, jehož největší rozkvět byl v českých zemích v 18. století. Nicméně toto pozoruhodné umělecké řemeslo přežilo až do současnosti.
řemesla - dílna
Ukázky

Štukatérství

271 Kč
217 Kč
Tepelné čerpadlo pro váš dům - 20%
Kniha pomůže zájemcům při výběru tepelného čerpadla, aby se dokázali správně a kvalifikovaně rozhodnout a udělali si představu o rozsahu a důležitosti celé instalace.
řemesla - dílna
Ukázky

Tepelné čerpadlo pro váš dům

135 Kč
108 Kč
Hospodárné vytápění domů a bytů - 20%
Kniha je určena majitelům domů a bytů, studentům i projektantům. Pomůže čtenáři vytvořit si jasnou představu o rozhodujících kritériích, podle nichž se volí vytápěcí soustava se zřetelem k ekonomice vytápění.
řemesla - dílna
Ukázky

Hospodárné vytápění domů a bytů

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 52 položek
<< < 1 2 3 > >>