Nejprodávanější tituly v roce 2021
zdraví a výchova dětí

Můj první pracovní sešit - Spojování - 11%
Zábavný úvod do používání tužky, velký a praktický průvodce a základ pro budoucí psaní číslic a písmen – to je sešit Spojování, základní kámen metody Kumon.
zdraví a výchova dětí

Můj první pracovní sešit - Spojování

161 Kč
143 Kč
Vývojová dysfázie - 11%
Vývojová dysfázie je v současné době poměrně často stanovovaná diagnóza u dětí. Mnoho rodičů (ale i dalších zájemců o logopedickou problematiku) nemá jasno v tom, co všechno se pod pojmem vývojová dysfázie skrývá.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Vývojová dysfázie

243 Kč
216 Kč
Černý Petr Karty Frozen II - 11%
Kdo umí hrát karty s ledovým klidem, má dobře našlápnuto k vítězství. Naučte to své děti pomocí obrázkové karetní hry Černý Petr s motivy filmového ledového království.
zdraví a výchova dětí

Černý Petr Karty Frozen II

53 Kč
47 Kč
Rok stromů - 11%
Kniha je dělena do deseti celků podle deseti školních měsíců a podle deseti stromů. Jednotlivé stromy jsou v knize rozpracovány do témat tak, aby vždy naplnily všechny oblasti RVP.
zdraví a výchova dětí

Rok stromů

179 Kč
159 Kč
Malovánky s Oskarem
Ještě předtím, než se děti naučí psát, měly by se seznámit s tužkou a jejím správným držením. Mají za úkol si uvolnit ruku a naučit se cíleně zanechat na papíře stopy v podobě směrových čar, vlnovek nebo kroužků.
zdraví a výchova dětí

Malovánky s Oskarem

44 Kč
Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami - 11%
Podívej se na pyramidu vlevo a ze samolepek dotvoř stejnou vpravo. Dokresli medvídkovi obličej. Nalep na rybníček ta zvířátka, která plavou, a na břeh ta, která žijí na souši. Dokresli vlnky na vodě a trávu na břehu..
zdraví a výchova dětí

Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Kéž by to naši četli - 20%
Každý rodič si přeje, aby jeho dítě bylo šťastné, a nechce to pokazit (tak jako to pokazili jeho rodiče!). Ale jak na to?
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Kéž by to naši četli

198 Kč
158 Kč
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Hádanky pro předškoláky od 5-6 let

89 Kč
79 Kč
Julie mezi slovy
(1x)
Druhé, rozšířené vydání úspěšné a oceňované knihy o nelehkých zkušenostech dětství.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Julie mezi slovy

296 Kč
Králík je taky jenom člověk - 11%
(5x)
Tato knížka je velmi upřímným a velmi osobním vyprávěním o životě jednoho králíka. O mně. Pamjeti se tomu říká, nebo byokrafye… Divíte se? A proč by zrovna králík nemohl mít svoji knížku? Povím vám, jak se nám králíkům žije na světě, o dnech strávených v krabici a taky o své rodině – o Střapaté, Fousatém a dalších lidech, které jsem potkal. Obrázkovou knížku pro malé děti a jejich velké rodiče od srdce napsala a nakreslila Komára. Kniha pro děti od 3 let.
zdraví a výchova dětí

Králík je taky jenom člověk

269 Kč
239 Kč
Specifika smyslového vnímání u autismu a Aspergerova syndromu - 11%
Publikace se velmi podrobně věnuje specifikům smyslového vnímání u lidí s autismem a s Aspergerovým syndromem. Je určena pro odbornou veřejnost, cenné informace zde však najdou i rodiče dětí s autismem a všichni, kdo se o téma autismu zajímají.
zdraví a výchova dětí

Specifika smyslového vnímání u autismu a Aspergerova syndromu

315 Kč
280 Kč
Vím, co mi chutná.  Dítětem vedené odstavení - 11%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning“ , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Vím, co mi chutná. Dítětem vedené odstavení

268 Kč
238 Kč
Cesta ke šťastnému dětství - 11%
(1x)
Knížka věhlasné francouzské pediatričky Catherine Gueguenové, která se ve Francii stala ihned po vydání bestsellerem, je ojedinělá – objasňuje přímou souvislost mezi prostředím, ve kterém dítě vyrůstá, a zráním celé jeho osobnosti a především mozku.
zdraví a výchova dětí

Cesta ke šťastnému dětství

268 Kč
238 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami - 11%
Spoj tečky ve směru šipek a dokonči obrázky. Najdi podobné ptáčky a spoj je čarami. Nalep samolepky tak, aby se cestující dívali ve směru letu. Nalep samolepky v naznačeném barevném pořadí...
zdraví a výchova dětí

Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte - 14%
(2x)
Nestor české dětské psychologie, renomovaný autor a uznávaný odborník zve rodiče na výpravu do jednoho období lidského života – do doby od narození až do předškolního věku.
zdraví a výchova dětí

Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte

241 Kč
207 Kč
Péče o novorozence a kojence - 11%
Hledáte spolehlivou radu a pomoc při péči o novorozené děťátko? Tato příručka českých odborníků vám ji poskytne. Přehledný rádce pro novopečené maminky si získal velkou oblibu a nyní vychází již ve čtvrtém vydání.
zdraví a výchova dětí

Péče o novorozence a kojence

215 Kč
191 Kč
Trauma u dětí - 11%
To, co se nám stane v dětství, je v hlubinách našeho těla a naší mysli uloženo navždy.
zdraví a výchova dětí

Trauma u dětí

386 Kč
343 Kč
Rok s pohádkami, hádankami a říkadly - 11%
Pracovní sešit obsahuje 12 pohádek a k nim několik pracovních listů. Každá pohádka je nejen opatřena omalovánkou s přidanými jednoduchými úkoly, ale i jinými činnostmi, úkoly a hrami vycházejícími z potřeb RVP.
zdraví a výchova dětí

Rok s pohádkami, hádankami a říkadly

167 Kč
148 Kč
Bezpodmínečné rodičovství - 11%
Průkopnický přístup k výchově dětí od celonárodně uznávaného pedagoga Alfieho Kohna, který rodičům nabízí „hodnotné výchovné postupy přispívající k tomu, aby z dětí vyrostli vnímaví a zodpovědní lidé“.
zdraví a výchova dětí

Bezpodmínečné rodičovství

267 Kč
238 Kč
Bloudiště - Ani Bloudi nezabloudí!

Bludiště i bloudiště, hry, kvízy i soutěž o ceny! Rozum do hrsti a oči na šťopky – zábava nepočká! Vyzkoušejte spolu s partou veselých bloudů, kteří nikdy nezabloudí, svůj postřeh a vědomosti a pusťte se do hravých úkolů.

zdraví a výchova dětí

Bloudiště - Ani Bloudi nezabloudí!

35 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 50 > >>