Nejprodávanější tituly v roce 2021
partnerské vztahy

Dotýkání dovoleno! - 20%
Tato kniha byla napsána proto, aby vrátila doteky do našich životů a abychom si uvědomili, proč často hladíme plyšáka, ale ne sebe navzájem. Zaměřuje se na nedomazlenost ve vztazích a v komunikaci a nedomazlenost jako vyjádření vztahu k sobě.
partnerské vztahy
Ukázky

Dotýkání dovoleno!

144 Kč
115 Kč
Jak na ženy - 20%
Rádi byste našli tu pravou, ale nevíte jak? Nebo ji už máte doma, ale nejste si jistí, zda si ji dokážete udržet? Jak rozdmýchávat a udržovat v ženě oheň? S tím vším vám v této knize poradí zkušená autorka a komunikační trenérka.
partnerské vztahy
Ukázky

Jak na ženy

212 Kč
170 Kč
Muži to rádi oblé
Mohla by se dnes Marilyn Monroe se svými mírami stát hollywoodskou hvězdou?
partnerské vztahy

Muži to rádi oblé

89 Kč
Jak předejít krizi v manželství - 20%
Manželství je soužití permanentně ohrožované potenciální krizí. Autor s humorem sobě vlastním demytizuje partnerské soužití, popisuje vnější a vnitřní zdroje partnerských problémů a zaměřuje čtenářovu pozornost na konstruktivní řešení problémů.
partnerské vztahy
Ukázky

Jak předejít krizi v manželství

110 Kč
88 Kč
Láska nad propastí - 20%
Lidé po traumatu vyvolaném citovým zraněním často zažívají pocit, že ztratili právo na radost v životě, kterou ovšem stále mohou prožít.
partnerské vztahy
Ukázky

Láska nad propastí

289 Kč
231 Kč
Násilí v partnerských vztazích
Kde začíná násilí v manželství, v partnerském životě? Napadání, ponižování, rány, násilné jednání až usmrcení – s tím vším se lze setkat. Existují příznaky, které by měly varovat?
partnerské vztahy

Násilí v partnerských vztazích

89 Kč
Na co se ptají muži - 20%
Je vůbec ještě možné říci něco nového o ženské duši? Poradenský psycholog Tomáš Novák a psychiatrička The Beastess neslibují překvapivé objevy, přesto však nabízejí něco velmi cenného - pragmatické odpovědi.
partnerské vztahy
Ukázky

Na co se ptají muži

161 Kč
129 Kč
Pozitivně na manželství - 20%
Nejnovější kniha poradenského psychologa Tomáše Nováka není primárně zaměřena na nedostatky partnerského života, ale naopak radí, jak jednat "správně" a být v manželství spokojený.
partnerské vztahy
Ukázky

Pozitivně na manželství

195 Kč
156 Kč
Proměny partnerství - 11%
Kniha se zaměřuje na proměny partnerského života z perspektivy životních drah.
partnerské vztahy

Proměny partnerství

359 Kč
319 Kč
Jak přežít mateřskou - 20%
Blahopřejeme! Týden co týden se na pultech našich knihkupectví objevuje přinejmenším několik desítek nových publikací. Přesto se vám mezi tím množstvím knih podařilo nalézt opravdovou perlu.
partnerské vztahy
Ukázky

Jak přežít mateřskou

135 Kč
108 Kč
Předrozvodové a rozvodové poradenství - 20%
Ojedinělá publikace volně navazuje na knihu Manželské a rodinné poradenství. Propojením pohledů rodinného psychologa a právníka poskytuje množství informací nezbytných při řešení krizové, rozvodové situace.
partnerské vztahy
Ukázky

Předrozvodové a rozvodové poradenství

186 Kč
149 Kč
Partnerské a rodinné poradenství - 20%
Dvojice zkušených autorů předkládá tuto publikaci studentům psychologie, odborníkům v oborech partnerské a rodinné poradenství i zainteresované veřejnosti. Zabývá se v ní prací s příběhy, které jsou chápány jako zdroje poznání.
partnerské vztahy
Ukázky

Partnerské a rodinné poradenství

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 52 položek
<< < 1 2 3