Nejprodávanější tituly v roce 2021
psychologie pro každého

Jak poznat, když vám někdo lže - 11%
Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní a projevů podvodného chování.
psychologie pro každého

Jak poznat, když vám někdo lže

197 Kč
175 Kč
Král panna - 31%
Kniha Král panna vznikla jako interpretace ruské pohádky Car panna, v níž se vyskytuje mnoho důležitých archetypů postav: zemřelá matka, věčně nepřítomný otec, který se znovu ožení, macecha, která se zamiluje do nevlastního syna i osudová žena.
psychologie pro každého

Král panna

358 Kč
248 Kč
Těhotná panna - 11%
Uznávaná jungiánská psychoterapeutka Marion Woodmanová se ve své knize zabývá především trnitou cestou, kterou žena musí projít, aby dosáhla skutečné samostatnosti a svobody.
psychologie pro každého
Ukázky

Těhotná panna

313 Kč
278 Kč
Umění milovat - 11%
(2x)
Láska ve všech svých formách představuje základ tvořivé síly, aktivní péči o život, odpovědnost za život a úctu k životu. Praktický prožitek lásky má podobu čistě osobního zážitku, jenž může pociťovat pouze každý sám a ze svého nitra.
psychologie pro každého

Umění milovat

224 Kč
199 Kč
Umělcova cesta - 11%
(3x)
Umělcova cesta nabízí vzrušující metodu, jejíž pomocí lze odstranit tvůrčí blok v jakékoli umělecké činnosti.
psychologie pro každého

Umělcova cesta

320 Kč
284 Kč
Král, Válečník, Kouzelník, Milovník - 11%
(1x)
Tato kniha se snaží znovuobjevit, posílit a podpořit mužnost v mužích. Podle autorů je mužství utvořeno čtyřmi archetypickými mužskými energiemi, které jsou všem mužům vrozené a slouží různým účelům.
psychologie pro každého

Král, Válečník, Kouzelník, Milovník

269 Kč
239 Kč
Ruka noci podaná - 11%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
psychologie pro každého

Ruka noci podaná

449 Kč
399 Kč
Vysoce citliví lidé mezi námi - 11%
Rolf Sellin ve své dnes již slavné knize popisuje, jak vlastní hypersenzitivitu přijmout a jak se zase soustředit na sebe samého, aby člověk dokázal vnímat svoje tělo a vlastní potřeby a mentálně se lépe chránil.
psychologie pro každého

Vysoce citliví lidé mezi námi

314 Kč
279 Kč
70 cvičení pro zklidnění těla a mysli
V knížce najdete 70 jednoduchých tipů, rituálů a cvičení na ráno, dopoledne, odpoledne a večer, které můžete snadno začlenit do svého každodenního života. Pomohou vám zklidnit vaše tělo a mysl, stanete se díky nim spokojenějšími...
psychologie pro každého

70 cvičení pro zklidnění těla a mysli

89 Kč
Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží - 11%
(1x)
V knize Jste placebo doktor Joe Dispenza předkládá několik doložených případů těch, kteří překonali rakovinu, srdeční choroby, depresi, artritidu nebo třesy spojené s Parkinsonovou chorobou pouze díky tomu, že věřili v placebo efekt.
psychologie pro každého

Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží

404 Kč
359 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden - 11%
(3x)
Peníze mají hodnotu jen tehdy, pokud máte čas si je užít. Strávíte-li své mládí v kanceláři, nejsou Vám k ničemu...
psychologie pro každého

Čtyřhodinový pracovní týden

386 Kč
343 Kč
Umění být nešťastný - 11%
V naší době, kdy se vše točí kolem hledání štěstí a kdy dokonalost a autonomie jako by byly normou, je mnoho lidí zároveň osamělých. Autor, známý belgický psychiatr, věří, že snaha o štěstí jako cíl života je chybná.
psychologie pro každého

Umění být nešťastný

269 Kč
239 Kč
Antropoložka na Marsu - 20%
(2x)
Doktor Oliver Sacks na své průzkumné cestě za poznáním mozku a lidské psychiky tentokrát opustil nemocnici a vydal se za svými pacienty do prostředí, kde opravdu žijí.
psychologie pro každého
Ukázky

Antropoložka na Marsu

165 Kč
132 Kč
První pomoc pro vysoce citlivé - 11%
Švédská terapeutka ve své knize nabízí množství praktických návodů, jak může vysoce citlivý člověk svou citlivost konstruktivně využít.
psychologie pro každého

První pomoc pro vysoce citlivé

242 Kč
215 Kč
Nespoutaná mysl - 20%
(1x)
Slavný kouč a motivátor Jim Kwik nám představuje svoje revoluční techniky, které nás mají zbavit všech životních limitů. Odkrývá spoustu mýtů, o nichž si myslíme, že nás v životě omezují a kvůli nimž se do spousty věcí v profesním i osobním životě nepouštíme.
psychologie pro každého
Ukázky

Nespoutaná mysl

239 Kč
191 Kč
Zbavte se svých kil bolesti
(1x)
V této knížce vám, dnes již světově proslulá, andělská terapeutka Doreen Virtue, Ph.D. přináší své zkušenosti posbírané během mnoha let své terapeutické práce ředitelky dvou klinik, zabývajících se léčbou poruch, spojených se stravováním.
psychologie pro každého

Zbavte se svých kil bolesti

84 Kč
Radost z práce - Uspořádejte si svůj profesní život - 20%
(1x)
Po bestsellerech Zázračný úklid a Žít s radostí vychází nová kniha slavné Marie Kondo, která svou inspirativní metodu úklidu nyní přenesla na oblast zaměstnání. Spolu se Scottem Sonensheinem, psychologem v oblasti organizace práce, poradí, jak můžete dosáhnout výsledku, který vám změní život.
psychologie pro každého
Ukázky

Radost z práce - Uspořádejte si svůj profesní život

199 Kč
159 Kč
Abhidhamma a Abhivinaya - 11%
(1x)
Kniha Abhid-hamma-Abhivinaya je završením životního díla ctihodného Áyukusa-la Thery, ve které jsou shrnujícím způsoben podány postupy Abhivi-nayi pro zvládání života podle Buddhovy nauky až k dosažení konečného cíle Nibbány.
psychologie pro každého

Abhidhamma a Abhivinaya

225 Kč
200 Kč
Skrze sebe změním tebe - 11%
Jediný způsob, jak můžeme opravdu změnit svět, je změnit sami sebe. A to nejsnáze uděláme tak, že změníme nejdříve své myšlenky. Tato drobná knížka vám pomůže se každý den na chvíli zastavit a podívat se na všechno z trochu jiné perspektivy.
psychologie pro každého

Skrze sebe změním tebe

269 Kč
239 Kč
Psychopatův průvodce na cestě k úspěchu - 11%
Hodný psychopat přemýšlí jinak než běžní lidé, kdybychom i my jednali více sebevědomě, zachovávali si vždy chladnou hlavu, lépe využívali svůj šarm a soustředěně žili přítomným okamžikem, byli bychom v životě bezpochyby mnohem úspěšnějsí.
psychologie pro každého

Psychopatův průvodce na cestě k úspěchu

383 Kč
340 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 556 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 28 > >>