Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
právo

Právní vztahy k dřevinám - 2. aktualizované vydání - 20%
Kniha jako jediná u nás poskytne komplexní praktické právní rady vlastníkům a správcům dřevin, vlastníkům lesů, občanům, ekologickým spolkům i obecním samosprávám.
právo
Ukázky

Právní vztahy k dřevinám - 2. aktualizované vydání

195 Kč
156 Kč
Jak odškodnit holocaust? - 20%
Rozsáhlá monografie odborníků z pražské právnické fakulty pod vedením Jana Kuklíka a Reného Petráše se věnuje problému majetkových ztrát židovského obyvatelstva za druhé světové války a různým metodám odškodnění.
právo
Ukázky

Jak odškodnit holocaust?

320 Kč
256 Kč
Zákon o státním podniku v praxi - 20%
Jediná kniha na českém trhu s právní literaturou, která se zabývá problematikou státního podniku. Tato oblast práva prožívá v poslední době významné změny. Důraz klademe na rozsáhlou a zásadní novelu, která vstoupila v účinnost 1. ledna 2017.
právo
Ukázky

Zákon o státním podniku v praxi

246 Kč
197 Kč
Porodnické soudní kazuistiky - 20%
Autor publikace, známý a zkušený porodník, je nejen autorem mnoha publikací, ale také soudní znalec. Publikace přináší padesát tři soudně znaleckých posudků z oblasti porodnictví, které autor jako soudní znalec zpracoval od roku 2010 a od roku 2014.
právo
Ukázky

Porodnické soudní kazuistiky

332 Kč
266 Kč
Rádce nájemníka bytu - 20%
Komplexní přehled informací z nového občanského zákoníku pro nájemce, pronajímatele, vlastníky nemovitostí, obce, bytová družstva a další se zájmem o bytovou problematiku. Odpovědi na nejčastěji pokládané dotazy nájemců a vlastníků nemovitostí.
právo
Ukázky

Rádce nájemníka bytu

246 Kč
197 Kč
Nový občanský zákoník - Vlastnictví a věcná práva - 20%
Orientujte se v novém občanském zákoníku! Převratné změny v občanském právu se od 1. ledna 2014 dotknou úplně každého.
právo
Ukázky

Nový občanský zákoník - Vlastnictví a věcná práva

195 Kč
156 Kč
Mezinárodní obchod ve světové krizi 21. století - 20%
Na trhu ojedinělá publikace je určena ekonomům, podnikatelům, obchodníkům, pracovníkům státní správy, studentům vysokých škol a dalším zájemcům o tuto problematiku.
právo
Ukázky

Mezinárodní obchod ve světové krizi 21. století

365 Kč
292 Kč
Univerzita medicínského práva - 20%
Kniha probírá 10 hlavních tematických okruhů právnické problematiky, se kterými se lékaři ve své praxi setkávají.
právo
Ukázky

Univerzita medicínského práva

280 Kč
224 Kč
Informovaný souhlas - 20%
Cílem publikace je zpřístupnit základní fakta o informovaném souhlasu a vysvětlit v náležitých historických souvislostech důvody jeho vzniku, podstatu jeho účelu a prezentovat problémy, které se k němu váží.
právo
Ukázky

Informovaný souhlas

99 Kč
79 Kč
Jak jednat se stavebním úřadem - 20%
Jednotlivé kapitoly této publikace vás zasvětí do tajů stavebního zákona, a to v rozsahu potřebném pro výstavbu běžného rodinného domu. Poradí, co si připravit, co nezapomenout a nad čím se zamyslet, než se vydáte na stavební úřad.
právo
Ukázky

Jak jednat se stavebním úřadem

127 Kč
102 Kč
Slovník církevního práva - 20%
Slovník církevního práva je prvním českým slovníkem specializovaným na vysvětlení pojmů souvisejících s organizací jednotlivých církví. Všímá si všech významnějších prvků jejich vnitřních systémů a právních ustanovení.
právo
Ukázky

Slovník církevního práva

220 Kč
176 Kč
Telemarketing v praxi - 20%
Jediný český průvodce profesionální telefonickou komunikací je určen manažerům klientských center (call center), telefonním operátorům, pracovníkům vymáhajícím pohledávky či prodejcům.
právo
Ukázky

Telemarketing v praxi

212 Kč
170 Kč
Rukověť začínajícího prodejce - 20%
Jste začínajícím obchodníkem, prodejcem či obchodním zástupcem? Chcete se vyvarovat zbytečných chyb a být co nejúspěšnější? Pak se pro vás tato knížka stane neocenitelným pomocníkem plným rad a zkušeností od těch nejúspěšnějších kolegů.
právo
Ukázky

Rukověť začínajícího prodejce

157 Kč
126 Kč
Předrozvodové a rozvodové poradenství - 20%
Ojedinělá publikace volně navazuje na knihu Manželské a rodinné poradenství. Propojením pohledů rodinného psychologa a právníka poskytuje množství informací nezbytných při řešení krizové, rozvodové situace.
právo
Ukázky

Předrozvodové a rozvodové poradenství

186 Kč
149 Kč
Kolektivní smlouvy a vnitřní předpisy - 20%
V ojedinělé publikaci autor poradí všem podnikatelským i nepodnikatelským subjektům, jak sestavit potřebné smlouvy a předpisy v souladu s novým zákoníkem práce platným od roku 2007.
právo
Ukázky

Kolektivní smlouvy a vnitřní předpisy

237 Kč
190 Kč
Rádce pro členy bytových družstev a vlastníky bytů - 20%
Třetí, přepracované a rozšířené vydání, zahrnuje novinky z právních předpisů o bytovém družstevnictví a vlastnictví bytů. Je rozšířeno o aktuální dotazy členů bytových družstev, příp. vlastníků jednotek, a odpovědi známého odborníka.
právo
Ukázky

Rádce pro členy bytových družstev a vlastníky bytů

168 Kč
134 Kč
Soudně lékařská a medicínsko-právní problematika v praxi - 20%
Kniha poskytuje základní poznatky ve zdravotnicky velmi důležitém oboru a spolu s ním úzce spjaté legislativní a medicínsko-právní problematice. Jejich znalost je v moderním a právním státě zcela nezbytná nejen při vlastním výkonu zdravotní péče.
právo
Ukázky

Soudně lékařská a medicínsko-právní problematika v praxi

310 Kč
248 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 57 položek
<< < 1 2 3