Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
romány

Skoro úplně normální - 20%
(1x)
Okouzlující letní romance pro čtenáře Jojo Moyesové.Matildě „Effie“ Heatonové se v životě nic nedaří. Zatímco její kamarádky budují kariéru a oslavují zásnuby, Effie stále bydlí u rodičů a po večerech brečí nad lahví vína, protože další z jejích Tinderových rande skončilo katastrofou.
romány
Ukázky

Skoro úplně normální

249 Kč
199 Kč
Staré sídlo - 20%
Libby po smrti otce začne pracovat na fotodokumentaci oprav historického sídla Woodmont.
romány
Ukázky

Staré sídlo

339 Kč
271 Kč
Poslední knihkupectví - 20%
(5x)
Grace Bennettová přichází v srpnu 1939 do Londýna a sní o novém začátku. Skončí ale jako pomocnice v malém zaprášeném knihkupectví. A to je problém – obchodu sice rozumí, jenže na čtení zatím nikdy neměla čas.
romány
Ukázky

Poslední knihkupectví

297 Kč
238 Kč
Sestřičky a jejich tajná přání - 20%
Blíží se Vánoce 1938 a každý v nemocnici Nightingale má své tajné přání. Sestra Wallaceová doufá, že již neprožije žádnou další válku, která by jí odvedla jejího snoubence. S dopadajícími bombami jí však naděje postupně opouští.
romány
Ukázky

Sestřičky a jejich tajná přání

229 Kč
183 Kč
Čtyři domovy a stesk - 20%
(1x)
Román vykresluje poutavý obraz izraelské společnosti, již rozdělují hluboké trhliny mezi Izraelci a Araby, ortodoxními a sekulárními Židy, Sefardy a Aškenázy.
romány
Ukázky

Čtyři domovy a stesk

299 Kč
239 Kč
Nejsem jako vy - 20%
(2x)
Jacob Hunt je jen zdánlivě obyčejný teenager – exceluje v matematice, má hodně černý smysl pro humor a nenávidí nepořádek. To, co má navíc, je Aspergerův syndrom, formu autistické poruchy. Je neprodyšně uzavřený ve svém vlastní světě.
romány
Ukázky

Nejsem jako vy

349 Kč
279 Kč
Nemocnice Charité - Naděje a osud - 20%
Příběh o životě a smrti, o naději a osudu ve slavné nemocnici. Berlín v roce 1831.Ve městě už týdny panuje strach, že by se do Německa mohla dostat cholera.
romány
Ukázky

Nemocnice Charité - Naděje a osud

279 Kč
223 Kč
Dlouhá cesta
V září 1793 ovládli Francii jakobíni a jejich téměř roční soupeření o moc s girondisty vyvolalo novou vlnu poprav. Pod gilotinou skončilo téměř dvacet tisíc lidí.
romány
Ukázky

Dlouhá cesta

199 Kč
Chýše v močále - 20%
Irsko, podzim roku 1908.Victoria a Jeremy se těší na romantickou, i když opožděnou svatební cestu na Zelený ostrov. Jeremy se ale zdrží v Anglii, protože jeho otec je vážně nemocný. Victoria cestuje se svým komorníkem a otcovským přítelem Hopkinsem napřed, než jí těhotenství cestu ztíží.
romány
Ukázky

Chýše v močále

279 Kč
223 Kč
Na Zemi jsme na okamžik nádherní - 20%
(3x)
Vypravěč románu, jemuž nikdo neřekne jinak než Pejsek, se ve svých téměř třiceti letech rozhodne napsat dopis, v němž odkrývá rodinnou historii. Ta začíná ještě před jeho narozením ve válečném Vietnamu a dává matce nahlédnout do okamžiků svého života, které nikdy nepoznala.
romány
Ukázky

Na Zemi jsme na okamžik nádherní

229 Kč
183 Kč
Pokání - 20%
(2x)
Je to jen svědomí, co nutí člověka stále znovu a znovu zpytovat duši, anebo existuje cosi mnohem hlubšího, kam obyčejný smrtelník nedosáhne, ale o čem jen tuší, že číhá vyrazit každým okamžikem do útoku? Ve svém doposud posledním románu Pokání dovedl Ian McEwan tuto myšlenku k dokonalosti.
romány
Ukázky

Pokání

279 Kč
223 Kč
Zapomenutý ostrov někde v Pacifiku - 20%
Otec a dospělý syn se spolu vydávají na neplánovanou rybářskou expedici.
romány
Ukázky

Zapomenutý ostrov někde v Pacifiku

212 Kč
170 Kč
Zdání a manžel vždycky klamou
Stella Sterlingová byla už svým jménem, které jí vybrali rodiče, předurčena k hvězdnému životu. Narodila se v krásném velkém domě svých v Jižních Čechách a vyrůstala v blahobytu.
romány
Ukázky

Zdání a manžel vždycky klamou

179 Kč
Záležitost lásky - 20%
Brilantní román zkušené a oblíbené autorky z prostředí práce a činnosti americké FBI.
romány
Ukázky

Záležitost lásky

189 Kč
151 Kč
Chyba jejího manžela - 20%
Roxiino manželství s Davem bylo harmonické i po dvaceti letech. Jednoho dne však přijde Roxy dříve domů a najde Dava v posteli s atraktivní mladou sousedkou. Náhle si není ničím jistá – minulostí, společným podnikáním a především budoucností jejich rodiny.
romány
Ukázky

Chyba jejího manžela

249 Kč
199 Kč
Něžný měsíc nad Usambarou - 20%
Povstání změnilo Německou východní Afriku. Charlotta a George, jejichž životní cesty se konečně sešly, už nepoznávají zemi, ve které chtěli vychovávat svou malou dcerku. Táhne je to zpátky do vlasti. Tam ale na ně nečekají s otevřenou náručí.
romány
Ukázky

Něžný měsíc nad Usambarou

349 Kč
279 Kč
Polovina tebe - 20%
Vignesova děvčata si budou jako dvojčata vždycky podobná jako vejce vejci. Avšak potom co vyrostou v malé černošské komunitě a v šestnácti letech se rozhodnou pro útěk, se liší nejen jejich všední životy, ale i všechno ostatní...
romány
Ukázky

Polovina tebe

269 Kč
215 Kč
První chyba - 20%
(1x)
Po smrti prvního manžela se Alice znovu provdala, má úspěšnou firmu, báječné děti a překrásný dům.
romány
Ukázky

První chyba

322 Kč
258 Kč
Rodinný hotel: Nový začátek - 20%
(1x)
Heiligendamm, rok 1912. Rodina berlínského hoteliéra Kuhlmanna má veliké plány: vytvořit konkurenci slavnému Grand Hotelu. Bohužel High Society i nadále raději navštěvuje podnik již známého, etablovaného podniku.
romány
Ukázky

Rodinný hotel: Nový začátek

319 Kč
255 Kč
Vraždy s cejchem - 20%
(1x)
Na helsinském ostrově Suomenlinna byla nalezena mrtvola s čerstvě vypálenou královskou korunou na těle.
romány
Ukázky

Vraždy s cejchem

390 Kč
312 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 231 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>