Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
sci-fi a fantasy

Zlodějská přísaha - 20%
Kazi a Jase vyšli z předchozích dobrodružství silnější a zamilovanější než kdy dřív. Čeká na ně nový život – Ballengerovi už nebudou psanci, jejich území se stane oficiálním královstvím a všem dalším výzvám budou čelit společně. Na zpáteční cestě jsou však během útoku rozděleni.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zlodějská přísaha

279 Kč
223 Kč
Kirke - 20%
(2x)
V paláci boha slunce Helia, nejmocnějšího z Titánů, se narodí dcera. Malou Kirku všichni považují za nedochůdče - nevládne na první pohled zřejmou mocí jako její otec ani zlomyslnou krásou jako její matka.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kirke

279 Kč
223 Kč
Povídky podivných - 20%
(2x)
Také vás vždy zajímalo, kde se vzaly podivné děti ze Sirotčince slečny Peregrinové?
sci-fi a fantasy
Ukázky

Povídky podivných

199 Kč
159 Kč
Umrlčí tváře - 20%
V šesté knize napínavé série Bratrstvo se Volavky ocitnou v neznámé zemi a připravují se na bitvu proti nemilosrdnému nepříteli. Volavky zastihne na moři strašlivá bouře a zažene jejich loď daleko na západ, na pobřeží, které Hal nepoznává na žádné ze svých map.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Umrlčí tváře

279 Kč
223 Kč
Alea - dívka moře: Řeka zapomnění - 20%

Získá Alea zpět své vzpomínky? Šestý díl dobrodružné ságy. Všichni členové posádky Alfa cru přišli o své vzpomínky – nepamatují si ani, kolik jich bylo původně a zda někdo nechybí. Jestli chtějí zjistit, co se s nimi stalo, musí se co nejrychleji zase zorientovat.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Alea - dívka moře: Řeka zapomnění

319 Kč
255 Kč
Griša - Zkáza a naděje - 20%
(3x)
Hlavní město Ravky padlo a na trůn usedl Temnyj. Zesláblá Alina se skrývá hluboko pod zemí ve starobylém jeskynním labyrintu a nabírá síly k dalšímu boji. Jen s velkým přemáháním snáší nechtěnou péči fanatiků, kteří ji začali uctívat jako svatou.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Griša - Zkáza a naděje

249 Kč
199 Kč
Prázdné sliby - 20%
(3x)

Ukrást někomu srdce je ten nejlákavější zločin. První díl vílí fantasy romance. Brie víly nenávidí a odmítá s nimi mít cokoli společného, i kdyby to mělo znamenat, že bude hladovět a žít na ulici. Ale když je její sestra prodána sadistickému králi Temného dvora, aby tak splatila dluh, udělá Brie cokoli, aby ji získala zpátky.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Prázdné sliby

279 Kč
223 Kč
Nástroje smrti 1: Město z kostí - 20%
(2x)
Patnáctiletá Clary Frayová se stane svědkyní vraždy, kterou spáchají tři teenageři se zvláštním tetováním na těle a podivnými zbraněmi v rukou. Mrtvé tělo pak jednoduše zmizí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nástroje smrti 1: Město z kostí

249 Kč
199 Kč
Pět temných osudů - 20%
(1x)

Sestra se postaví sestře, mrtví nemrtvým. Velkolepé finále série Temné koruny. Po hrozivém střetu s královnou Katharine leží povstání v troskách. Julesina kletba se vymkne kontrole a je pouze na Arsinoe, aby našla lék.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Pět temných osudů

299 Kč
239 Kč
Studie kouzel - 20%

Kořeny kouzel sahají hluboko. Druhý díl akční fantasy série.  Po útěku z Ixie má Jelena v Sitii, dlouho ztracené domovině, šanci znovu se setkat s rodinou. Ale cizí země má vlastní tajemství, a navíc zde s Jelenou jednají jako s nepřítelem. A to i ti, kteří by měli stát na její straně - třeba vlastní bratr.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Studie kouzel

299 Kč
239 Kč
Hraju, abych žil 4 – Inferno - 20%
(1x)
Látka, z níž je utkána realita, praská ve švech. Na bránu Kremlu už klepou gnollští vyjednavači a do herních avatarů se stěhují duše polozapomenutých starodávných bohů.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraju, abych žil 4 – Inferno

249 Kč
199 Kč
Jirka a velký třesk - 20%
Právě se koná jeden z největších vědeckých experimentů všech dob a Jirka s Aničkou je mohou sledovat úplně zblízka! Aniččin táta Erik vede pokusy ve Velkém hadronovém urychlovači, které mají odhalit první okamžiky vesmíru – velký třesk.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Jirka a velký třesk

249 Kč
199 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
sci-fi a fantasy
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Kaldera - 20%

Volavky bojují proti pirátům a v rukou mají osud celého císařství. Sedmý díl dobrodružné série. Stig se v Hallashomu účastní každoroční soutěže o nejlepšího bojovníka Skandie.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Kaldera

279 Kč
223 Kč
Apollónův pád - Neronova pevnost - 20%
(2x)

Poslední díl bestsellerové série ze světa Percyho Jacksona je tady! Řecký bůh Apollón, který byl vykázán na Zemi jako ubohý puberťák Lester Papadopoulos, se konečně ocitl na konci své cesty zpět na Olymp.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Apollónův pád - Neronova pevnost

299 Kč
239 Kč
Aurora plane - 20%

Bez boje se nevzdají... doufejme! Druhý díl série Aurora od autorů Illuminae. Začněme špatnými zprávami: prastaré zlo bylo probuzeno. Dobré zprávy? Jednotka 312 je připravena všechny spasit. Snad. Jen nejdřív musí vyřešit pár drobností.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Aurora plane

279 Kč
223 Kč
Čarodějnice - 20%
Dechberoucí příběh ze sedmnáctého století o ženské síle, čarodějnictví, zlobě, pomstě a poutech, která nás svazují...Potom, co byla Evey svědkem brutální vraždy své matky spáchané lovci čarodějnic, chce jediné – vystopovat vraha a pomstít se.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Čarodějnice

199 Kč
159 Kč
Světla nad močálem - 20%
(2x)
Lena ukončila svůj život v močálu naprosto dobrovolně. Důvodů, proč už nechtěla zůstat mezi lidmi, měla víc než dost. Teď je z ní navka, budoucí bludička. Aby se jí stala, musí získat všechny potřebné dovednosti, a především vykonat klíčové – nalákat do močálu lidskou duši.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Světla nad močálem

209 Kč
167 Kč
Časodějové – Časogram - 20%
V pátém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, čekají na klíčníky nebezpečná dobrodružství, první ztráty, nelítostná bitva a střet s absolutním zlem. Časodějný svět je v ohrožení: Astragor, nepřítel eflarských hodinářů se vrátil a touží po pomstě. Severin Ohnivý se mu otevřeně postavil a Vasilisa chce otci pomoct. Spolu s přáteli se pokouší rozluštit tajemství zrezlého úlomku, který objevila v Rozeklaném zámku. Učí se nová časodějnická moudra a objevuje dosud nepoznaná tajemství řízení času. Dokáže si poradit s obrovskou zodpovědností, která se tak náhle svalila na její mladičká bedra?
sci-fi a fantasy
Ukázky

Časodějové – Časogram

279 Kč
223 Kč
Časodějové – Klíč k času - 20%
(2x)

První díl skvělé série o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem.  Vasilisa žila až donedávna se svojí babičkou a neměla ponětí o tom, že její otec je mocný mág země Eflary. Místa, kde žijí tajemní čarodějové, kteří ovládají silnou magii, díky níž mohou ovlivňovat čas.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Časodějové – Klíč k času

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 242 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>