Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
společenské vědy

Očima mladého aktivisty - 20%
Chodíte na demonstrace? Nebo je naopak sledujete v televizi a nechápete, o co těm lidem jde? A mluvili jste někdy s jejich účastníky? Kniha psaná z pohledu jednoho takového aktivisty vám připomene malé i velké protivládní demonstrace posledních let, protesty proti českému prezidentovi, ale i proti nedemokratickým režimům v Rusku a Číně.
společenské vědy
Ukázky

Očima mladého aktivisty

229 Kč
183 Kč
Paleograficko-kodikologické etudy - 20%
Svazek přináší souborné vydání studií prof. Zdeňky Hledíkové, přední specialistky v oblasti středověkých církevních dějin a pomocných věd historických, týkajících se středověké paleografie a kodikologie.
společenské vědy
Ukázky

Paleograficko-kodikologické etudy

270 Kč
216 Kč
Strategická obranná iniciativa - 20%
Administrativa Ronalda Reagana uvedla v 80. letech do světové politiky (staro)nové téma: vývoj protiraketové obrany. Strategic Defense Initiative (SDI) se stala důležitým mezníkem v americko-sovětských vztazích.
společenské vědy
Ukázky

Strategická obranná iniciativa

120 Kč
96 Kč
Vězení jako zrcadlo společnosti - 20%
Československé vězeňství prošlo ve druhé polovině 20. století výraznými změnami. Jak se vězeňství od šedesátých let vyvíjelo a jaké myšlenky v převýchově byly uplatňovány?
společenské vědy
Ukázky

Vězení jako zrcadlo společnosti

290 Kč
232 Kč
Život v průsečíku rizik - 20%
Současná sociologie si klade otázky, kde, jak a proč vznikají rizika, jak je produkuje nebo konstruuje sama společnost, a jak se promítají do jedincovy každodennosti.
společenské vědy
Ukázky

Život v průsečíku rizik

180 Kč
144 Kč
Kalangu - 19%
Přijměte pozvání k pramenu moudrosti afrických kultur a pozorně naslouchejte jejich poselství. Obonete S. Ubam, autor knihy Sedm let v Africe, nepromarnil příležitost poučit se u kmenových stařešinů v Nigérii a sestavil sbírku starých přísloví.
společenské vědy
Ukázky

Kalangu

77 Kč
62 Kč
Pytláci textů - 20%
Obraz diváků televizních seriálů a dalších pořadů jako pasivních konzumentů je zakořeněný i dnes, v éře internetových televizí, streamování a obsahu dostupného kdykoli „na přání“.
společenské vědy
Ukázky

Pytláci textů

249 Kč
199 Kč
Reflexivita v sociální práci s rodinami - 20%
Kniha přináší první ucelený a výzkumně podložený pohled na téma reflexivity v České republice a podpoří čtenáře ve vědomém využívání zplnomocňujících a efektivních přístupů v práci s klientem.
společenské vědy
Ukázky

Reflexivita v sociální práci s rodinami

212 Kč
170 Kč
Sebevýchova - 20%
Chcete vědět, proč musí být člověk vychováván i v dospělosti
společenské vědy
Ukázky

Sebevýchova

254 Kč
203 Kč
Společenské vědy pro techniky - 20%
Kniha, vytvořená na míru exaktně uvažujícím technikům, přibližuje podstatu a souvislosti tří společenskovědních oborů: ekonomie, práva a politologie.
společenské vědy
Ukázky

Společenské vědy pro techniky

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 401 - 410 z 517 položek
<< < 1 .. 39 40 41 42 43 .. 52 > >>