Nejprodávanější e-knihy v roce 2021

Goldstein
(2x)
Berlín 1931: Hospodářská krize, násilné střety mezi SA a Rudou frontou, mocenský boj berlínských gangů...
Ukázky

Goldstein

299 Kč
Hra na nikdy - 20%
(6x)

Musí hrát, nebo zemřou. První díl série s Colterem Shawem. Colter Shaw se živí jako lovec odměn. V Silicon Valley se právě snaží najít zmizelou ženu, jejíž stopy vedou k neblaze proslulé videohře Našeptávač. Je možné, že se nějaký šílenec pokouší převést hru do života?

Ukázky

Hra na nikdy

299 Kč
239 Kč
Lustr pro papeže - 20%
(4x)
Syrově drsná výpověď nevinně odsouzeného mladého trampa, který se provinil jen tím, že byl ve špatný čas na špatném místě. Jeho cesta brutálními pracovními tábory v té báječné normalizační době, kdy všichni mlčeli a užívali si populární hudby a veselých filmů.
Ukázky

Lustr pro papeže

209 Kč
167 Kč
Nasadit vlastní kůži - 20%
(1x)
Nejprovokativnější a zároveň nejpraktičtěji zaměřená kniha od autora celosvětového bestselleru Černá labuť. Taleb nově definuje, co znamená rozumět světu, být úspěšný ve své profesi či být prospěšný spravedlivé společnosti.
Ukázky

Nasadit vlastní kůži

195 Kč
156 Kč
Rekonstrukce - 20%
(6x)
V pořadí třetí román úspěšné prozaičky Viktorie Hanišové je o přitažlivosti prázdných míst, o podmanivosti pádu do temnoty.
Ukázky

Rekonstrukce

229 Kč
183 Kč
Vybledlá krajina s kopci - 20%
(5x)
Kazuo Ishiguro noblesně, nevtíravě, a přece nesmlouvavě vykresluje zdánlivě prospěšnou, ba důstojnou uměřenost japonské a britské povahy a zjišťuje, že je jejím nositelům spíše na škodu, protože ve skutečnosti odtažitého člověka i jeho okolí drtí.
Ukázky

Vybledlá krajina s kopci

169 Kč
135 Kč
Magor a jeho doba - 20%
(4x)
Obsažný, střídmě a přitom velice čtivě napsaný životopis jedné z nejvýznamnějších osobností českého kulturního a společenského života druhé poloviny dvacátého století.
Ukázky

Magor a jeho doba

348 Kč
278 Kč
Muffin a čaj - 20%
(3x)
Daniel a Kit jsou dva šestnáctiletí spolužáci, kteří snad ani nemůžou být rozdílnější. Jeden je nejlepším studentem na internátě, k okolí se chová odměřeně a úzkostlivě si střeží své soukromí. Druhý má umělecké nadání, pořádek považuje tak trochu za zbytečnost a často dřív mluví, než myslí.
Ukázky

Muffin a čaj

140 Kč
112 Kč
Karambol
(5x)
Probudil se a nejprve cítil nezměrnou úlevu. Ta trvala tři vteřiny, pak pochopil, že to nebyl zlý sen. Že to byla skutečnost. Ten hustý liják, náhlé trhnutí volantem, kluzká krajnice, to vše byla skutečnost....
Ukázky

Karambol

189 Kč
Kdo má pod čepicí - 20%
(3x)
Když se malířka z Prahy Josefína Divíšková přestěhuje do Brodu a smíří se s tím, že život učitelky na malém městě je jedna velká otrava, její kolega z práce je nalezen mrtvý.
Ukázky

Kdo má pod čepicí

79 Kč
63 Kč
Láska v době globálních klimatických změn - 20%
(6x)
Novela Láska v době globálních klimatických změn vypráví o globální vesnici zvané Země, ilogičnosti rasismu i nevyzpytatelných cestách srdce, a hlavně o tom, jak se všichni bojíme změn, zatímco ta největší z nich se odehrává kolem nás.
Ukázky

Láska v době globálních klimatických změn

169 Kč
135 Kč
Malleus - 20%
(2x)
Po sto let dlouhé, kruté válce, byl Ophiďanský subsektor konečně dobyt pro Boha Císaře. Na Thracian Primaris se koná velký triumf na oslavu vítězství, ale radost vystřídá tragédie tak obrovská svým rozsahem, že zdrtí i v bitvách zakalené Impérium.
Ukázky

Malleus

149 Kč
119 Kč
Jezero - 20%
(10x)
Bianca Bellová napsala brilantní novelu, která se podobá i nepodobá jejím předchozím knihám. Zůstává syrovost vidění, přesný a úsečný jazyk. Ale tentokrát se ocitáme v úplně jiném světě, hutnějším, hlubším, osudovějším.
Ukázky

Jezero

189 Kč
151 Kč
Měsíc nad Soho - 20%
(8x)
Pokračování nejúspěšnější městské fantasy uplynulého desetiletí Řeky Londýna.
Ukázky

Měsíc nad Soho

198 Kč
158 Kč
Trénink je rozhovor, ve kterém má i váš pes co říct - 20%
(6x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.
Ukázky

Trénink je rozhovor, ve kterém má i váš pes co říct

249 Kč
199 Kč
Veronika se rozhodla zemřít - 20%
(9x)
Příběh světoznámého brazilského autora o mladé Veronice, která až v sanatoriu pro duševně choré začne bojovat o svůj život.
Ukázky

Veronika se rozhodla zemřít

148 Kč
118 Kč
Stepní vlk - 20%
(7x)
Světově proslulý román z roku 1927. Hesse v něm bilancuje krize uplynulého desetiletí a pokouší se formulovat východiska z nich. Román vyniká neobvyklou strukturou, poetickou hrou fantazie i působivým prolínáním snu a skutečnosti.
Ukázky

Stepní vlk

128 Kč
102 Kč
Záměna - 20%
(6x)
Drobná překladatelka Vivien se celý život řídila chladnou logikou a práci prokládala péčí o svou jedinou žijící příbuznou. Když se však dostane do neřešitelné situace a musí zaplatit babičce operaci v soukromém sanatoriu, sáhne po zoufalém řešení ...
Ukázky

Záměna

149 Kč
119 Kč
K moři - 20%
(6x)
Próza začínající autorky se značně vymyká kontextu současné české literatury. Tvarem i myšlenkou tato próza odkazuje k Virginii Woolfové a její — dnes již klasické — próze K majáku. Autoka za knihu obdržela Cenu Jiřího Ortena 2008.
Ukázky

K moři

199 Kč
159 Kč
Carter Reed - Vražedné pouto - 20%
(1x)
Emma se rozhodla vynechat posilovnu a vrátit se domů dřív. Bylo to na dlouhou dobu poslední snadné rozhodnutí, které udělala, protože doma našla svou znásilněnou spolubydlící. Měla dvě možnosti...
Ukázky

Carter Reed - Vražedné pouto

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 901 - 920 z 1000 položek
<< < 1 .. 44 45 46 47 48 .. 50 > >>