Nejprodávanější e-knihy v roce 2021

Sběratel přání
(2x)
Sběratel přání je příběhem o studu a vítězství, osamělosti a lásce a o setkání dvou srdcí, jež spolu dokážou překonat i ty nejvyšší překážky.
Ukázky

Sběratel přání

249 Kč
Stopy minulosti - 30%
(1x)
Na příkaz svého šéfa se mladá designérka Lexie vydává na sever Irska, aby se ujala renovace sídla Dunmor Castle. Panská usedlost a její okolí jí však připadají důvěrně známé, i když si nevzpomíná, že by se tady už někdy ocitla.
Ukázky

Stopy minulosti

199 Kč
139 Kč
Tiamatin hněv
(1x)
Třináct set bran otevřelo lidem hvězdné soustavy v celém vesmíru. Zatímco lidstvo buduje na troskách mimozemské civilizace vlastní mezihvězdnou říši, objevují se nové záhady a hrozby.
Ukázky

Tiamatin hněv

199 Kč
Duch znojemských katakomb - 30%
(1x)
Oldřich z Chlumu přijíždí spolu s panošem Otou jako jeden z vyslanců českého krále do Znojma, kde se koná jednání o smíru mezi moravskou a rakouskou šlechtou. Vše je předem dohodnuto a jde jen o to, aby se ochota ze smíru veřejně potvrdila.
Ukázky

Duch znojemských katakomb

199 Kč
139 Kč
Mstitel z Jenštejna - Letopisy královské komory - 30%
(3x)
Jiří Adam z Dobronína se na vyjížďce před pražskými hradbami setká s Václavem Hrzánem z Harasova, který nedávno koupil hrad Jenštejn. Ten se mu svěří s neurčitými obavami.
Ukázky

Mstitel z Jenštejna - Letopisy královské komory

199 Kč
139 Kč
Pod skleněným zvonem
(4x)
Jediný román kultovní americké básnířky Sylvie Plathové Pod skleněným zvonem vznikl v roce 1962 – údajně hektickým tempem – a vyšel pod pseudonymem Victoria Lucas v lednu 1963, pouhý měsíc před dobrovolnou smrtí autorky.
Ukázky

Pod skleněným zvonem

189 Kč
Spravedlnost: Co je správné dělat
(1x)
V knižním zpracování populárního televizního pořadu profesora Michaela Sandela (Harvard) se čtenáři představují svižně a vtipně psané kapitoly, bohatě doplněné aktuálními příklady problematiky spravedlnosti.
Ukázky

Spravedlnost: Co je správné dělat

250 Kč
Marco
(12x)
Pátý případ oddělení Q. Milovníci díla Jussiho Adlera-Olsena se mohou těšit na posílení řad vyšetřovatelského týmu o další zajímavou postavu…
Ukázky

Marco

199 Kč
Aristokratka ve varu
(34x)
Aristokraté jsou v ohrožení, ale situace Marie Kostkové z Kostky je o to těžší, že denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců "nejchudšího zámku v Čechách".
Ukázky

Aristokratka ve varu

150 Kč
Velký král Přemysl Otakar I - 30%
(8x)
První část čtyřdílné románové fresky o životě posledních přemyslovských králů.
Ukázky

Velký král Přemysl Otakar I

299 Kč
209 Kč
V lesích
(16x)
Oceněný kriminální thriller mladé irské autorky. Vyšetřovatel Rob Ryan s kolegyní Cassie dostane na starost případ dvanáctileté holčičky brutálně zavražděné v lese blízko místa, ke kterému se váže Ryanův traumatický zážitek z dětství.
Ukázky

V lesích

198 Kč
Ze vzpomínek Josefiny Mutzenbacherové
(2x)
V kultovních erotických memoárech Ze vzpomínek Josefiny Mutzenbacherové zestárlá rakouská prostitutka, nyní vážená občanka vedoucí ctnostný život, vzpomíná na raná léta zaučování do své profese.
Ukázky

Ze vzpomínek Josefiny Mutzenbacherové

100 Kč
Žena v kleci
(24x)
První případ komisaře Morka z oddělení Q. Neobyčejně poutavý thriller o bezbranné ženě, která musí snášet utrpení, o jednom paličatém kriminalistovi a o pachateli, který nezná slitování. Napínavé čtení, a zároveň sonda do temných hlubin lidské duše.
Ukázky

Žena v kleci

179 Kč
Etika
Hlavní dílo holandského filosofa židovského původu.
Ukázky

Etika

162 Kč
Carter Reed 2 - Návrat do minulosti
(1x)
Carter se vykoupil z řad mafie, aby ochránil Emmu, ale když se do Mauriciovy rodiny vrátí starý přízrak z minula, spustí se řetězec událostí, které mohou ublížit všem.
Ukázky

Carter Reed 2 - Návrat do minulosti

229 Kč
Dítě na nástupišti
(4x)
Praha 1939. Mladá matka Eva má tajemství, které ohrožuje její dcerku Miriam. Ve chvíli, kdy se blíží okupační nacistické síly, pochopí, že musí svou dcerku poslat pryč. Jen tak ji může zachránit. Vše je však v ohrožení, když Eva musí nastoupit do transportu…Dobrovolnice Pamela v Londýně hledá nové…
Ukázky

Dítě na nástupišti

279 Kč
Hacknuté tělo
Dave Asprey je člověk, který už ve dvaceti pociťoval různé příznaky stáří: trpěl artrózou kolenních kloubů, měl problémy se soustředěním a pamětí, dokonce mu hrozil infarkt a mrtvice.
Ukázky

Hacknuté tělo

329 Kč
Hraju, abych žil 5 – Bitva
Území ruského klastru se otřásá pod nohama pochodujících vojsk. Rozhněvaní bohové zachmuřeně shlíží z nebes. Sítě tajných služeb se do sebe zaklínily jako smečky psů v zuřivé rvačce. Statisíce rozumných bytostí se vesele řežou navzájem.
Ukázky

Hraju, abych žil 5 – Bitva

249 Kč
Kdo rozváže pás Orionu
(1x)
Otázku, zda umí rozvázat Orionův pás, položil Bůh Jobovi, aby mu ukázal jeho místo v uspořádání světa. Pražský advokát Artur Riegerbaum svoje místo zatím nenašel.
Ukázky

Kdo rozváže pás Orionu

209 Kč
Kletba krkavců

Zemi zničené obřími útočníky, jak jsme ji poznali v prvním díle Útok obrů, svítá naděje na odplatu. Najde se ale dost hrdinů? A kdo to vlastně je – hrdina? Daryck měl svůj domov ve městě zničeném při nájezdu Kostních obrů...

Ukázky

Kletba krkavců

348 Kč
Zobrazuji 941 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 50 > >>