Nejprodávanější tituly v roce 2021
beletrie

... stačilo jen říct Jáchymov - 11%

Když přebíral v roce 2019 Miroslav Hampl Cenu Paměti národa, proběhl mu hlavou nejtěžší úsek jeho života, na který se snažil celou dobu zapomenout. Jáchymov, komunistický lágr, kam ho odsoudili k těžké dřině a ponižování.

beletrie

... stačilo jen říct Jáchymov

223 Kč
198 Kč
Divadlo Járy Cimrmana po padesátce... - 11%
(1x)

Od založení Divadla Járy Cimrmana uběhlo neuvěřitelných 55 let.

V této knize je zaznamenán kompletní vývoj legendárního souboru od počátků v rozhlasovém pořadu Nealkoholická vinárna U Pavouka přes normalizační nucené přesuny, změnu režimu a odchod Ladislava Smoljaka až po nucené přestávky v účinkování v době koronavirové pandemie. Jde o historii divadla zpracovanou sezonu po sezoně. Je v ní zahrnuto co možná nejvíce zajímavých informací za 55 let jeho působení. Unikátní jsou autentické vzpomínky, které herci poskytli autorovi v průběhu posledních dvou let. Knihu doplňuje řada dobových, dosud nepublikovaných, fotografií a zajímavých dokumentů.

Dá se s nadsázkou říci, že jde o neobjevenou truhlu se spisy o historii DJC, které se jen velmi těžko hledají v takto ucelené podobě.

Nechť vám tato kniha přinese okamžiky radosti i chvíle k zamyšlení.

beletrie

Divadlo Járy Cimrmana po padesátce...

449 Kč
399 Kč
Když teče krev - 11%
(2x)
Čtyři dosud nepublikované novely Stephena Kinga nabízejí kromě tradičně očekávaných nadpřirozených hororových témat i zcela nové pohledy na povahu zla.
beletrie

Když teče krev

369 Kč
328 Kč
Prsa a vajíčka - 11%
(2x)
Co byste dělali, kdyby vám rodiče jednoho dne řekli, že nejste jejich syn, že jste byl počat ve zkumavce a donošen v cizí děloze? Srovnáte se s identitou člověka bez minulosti?
beletrie

Prsa a vajíčka

539 Kč
479 Kč
Ruce houslisty
(1x)
Strhující příběh česko - německo - židovské rodiny na pozadí událostí našich dějin 20. století.
beletrie

Ruce houslisty

269 Kč
Světová válka Z - 11%
(1x)
Světová válka Z (World War Z) Maxe Brookse je hororový, ale velmi realistický a emotivní román o světové válce se zombie. Není to ale klasický horor se zombie, kniha svou realistickou kulisou připomíná knihy Stephena Kinga nebo Toma Clancyho.
beletrie

Světová válka Z

333 Kč
296 Kč
Zjizvený Ital - 20%
Před dvěma roky Ciro věřil, že Lara je to nejúžasnější, co ho v životě mohlo potkat. Ale pak pochopil, že se zmýlil. Že ta krásná žena je zrádná a povrchní. A zůstaly mu jizvy.
beletrie
Ukázky

Zjizvený Ital

69 Kč
55 Kč
Mluvící balík - 11%
Prázdniny v Řecku právě začínají! Penelopka, Petr a Šimon si hrají na pláži, ale náhle se k nim po vlnách přiblíží velký balík, z něhož se ozývají záhadné hlasy...
beletrie

Mluvící balík

323 Kč
287 Kč
Skříň plná Diora - 11%
(2x)
Dávné tajemství skryté v šatníku a tři ženy, jejichž osudy spojila válka…
beletrie

Skříň plná Diora

404 Kč
359 Kč
Stříbrná křídla - 11%
(1x)
Fayein bývalý manžel je ve vězení, její společnost Revenge se chystá vstoupit na americký trh a ona sama začíná nový život. Volné pokračování mezinárodního bestselleru Zlatá klec
beletrie

Stříbrná křídla

359 Kč
319 Kč
Buď jako lama - 17%
Vneste do svého života trochu lamího klidu a naučte se, jak si zachovat chladnou hlavu i navzdory chaosu.
beletrie

Buď jako lama

118 Kč
98 Kč
Geniální přítelkyně 1 - 11%
(8x)
Román Geniální přítelkyně je první ze stejnojmenné tetralogie, jejíž pojící linií je složité, bouřlivé, ale stále intenzivní přátelství mezi Elenou a Lilou, které se narodily a vyrostly v chudinské neapolské čtvrti.
beletrie
Ukázky

Geniální přítelkyně 1

312 Kč
278 Kč
Prosím vás, sestřičko - 11%
(2x)
Nemocnice je svět sám pro sebe. S vlastním řádem, s vlastními osudy. Tady není pacient anonymním kolečkem v ohromném soukolí, ale zůstává člověkem a stává se součástí uzavřeného celku.
beletrie

Prosím vás, sestřičko

296 Kč
263 Kč
Odbila dvanáctá hodina - 58%
(1x)
Třikrát třináct nejkrásnějších a nejzajímavějších lidových pověstí o pokladech a jejich strážcích, o kouzelnících a čarodějnicích, o strašidlech a duších, které se tradují v německém prostředí.
beletrie

Odbila dvanáctá hodina

238 Kč
99 Kč
Strážce nádrže - 11%
(2x)
Starý strážce vodní nádrže Jiří Smrček si dopisuje s generálním ředitelem povodí. Jsou to zprávy o stavu přehrady, ale také o stavu jeho duše. Nevadí, že ředitel ani na jeden z jeho 23 dopisů neodpoví.
beletrie

Strážce nádrže

224 Kč
199 Kč
Entomologův odkaz - 11%
(3x)
Čtvrtý díl kriminální série Akta Enzo.
beletrie

Entomologův odkaz

305 Kč
271 Kč
Krysburger - 6%
(1x)
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
beletrie
Ukázky

Krysburger

245 Kč
230 Kč
Snílci - 11%
(1x)
Zázračný svět plný skřítku, mluvících stromů, rytířů a pannen v nouzi se zde stává dějištěm iniciačního příběhu o trnitém putování ke zralosti.
beletrie

Snílci

359 Kč
319 Kč
Nacistická literatura v Americe - 6%
(6x)
Soubor vyprávění, kde banální a všední historky nabývají děsivých a groteskních rozměrů. Bolaño tu má blízko k Borgesovi – věrohodně vypráví o neexistujících spisovatelích, textech a historických osobnostech.
beletrie

Nacistická literatura v Americe

237 Kč
223 Kč
Motelové kroniky - 11%
Kniha, z níž vychází cenami ověnčený film Wima Wenderse Paříž, Texas (1984), ukazuje syrovou krásu pustiny amerického Západu, jež se stává hořkou metaforou Amerického snu.
beletrie

Motelové kroniky

196 Kč
174 Kč
Zobrazuji 921 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 45 46 47 48 49 50 > >>