Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
ostatní

Akí sú? Francúzi - 20%
Zábavný sprievodca francúzskou povahou, novinka. Nechajte sa inšpirovať a spoznajte ich zvyky, tradície a životný štýl. Dozviete sa, čím Francúzi žijú, ako sa zabávajú alebo prečo sú stále takí šik.
ostatní
Ukázky

Akí sú? Francúzi

119 Kč
95 Kč
České tváře Johna Donna - 20%
Kniha českému čtenáři poprvé podrobně představuje osobnost a autorský styl Johna Donna, vedle Shakespeara nejvýznamnějšího anglického lyrika přelomu 16. a 17. století.
ostatní
Ukázky

České tváře Johna Donna

190 Kč
152 Kč
Felix, plnou parou vpřed - 20%
(1x)
Volné pokračování titulu Felix z nástupiště č. 1 – další povídání o kocourovi, který není kocour, ale kočka, a o yorkshirské železniční stanici Huddersfield. Kniha s vtipným a laskavým nadhledem zachycuje každodenní život na nádraží, zdejší zaměstnance, různé postavičky a návštěvníky.
ostatní
Ukázky

Felix, plnou parou vpřed

229 Kč
183 Kč
Foodstyling - 20%
Kniha Foodstyling je vlastně knihou kouzel. Naučí vás totiž, jak zacházet i s těmi nejobyčejnějšími surovinami tak, aby vypadaly na talíři i na fotografii naprosto neodolatelně. O své tipy a triky se s vámi podělí známí foodstylisté, fotografové i kuchaři.
ostatní
Ukázky

Foodstyling

279 Kč
223 Kč
Gabriela Novotná. Cesta na Dakar - 20%
Inspirativní příběh první Češky, která dojela nejtěžší závod světa.
ostatní
Ukázky

Gabriela Novotná. Cesta na Dakar

259 Kč
207 Kč
Golem 03/2020 - 20%
Keramické tvoření pro každého.
ostatní
Ukázky

Golem 03/2020

69 Kč
55 Kč
HausMagick - 20%
HausMagick je promyšlený moderní průvodce proměnou obytného prostoru a je doprovozen více než stovkou nádherných, inspirativních barevných fotografií.
ostatní
Ukázky

HausMagick

258 Kč
206 Kč
Iva Janžurová - Včera, dnes a zítra - 20%
Rozšířené a aktualizované vydání biografie jedné z našich nejpopulárnějších hereček, familiárně označované jako Janžurka, přibližuje neotřelým a zasvěceným způsobem její osobní i profesní život.
ostatní
Ukázky

Iva Janžurová - Včera, dnes a zítra

269 Kč
215 Kč
Já, doktor(in) - 20%
(2x)

Jak lékaři přicházejí o iluze Žít v cizině znamená boj, tvrdou dřinu, samotu i odvahu. Člověk se musí vzdát spousty věcí a obětovat se pro druhé. Své o tom ví i Kateřina Karolová, vítězka ankety Žena roku 2018. Tři roky pracovala jako dětská lékařka v německé nemocnici a své zkušenosti popsala v blogu, který byl čtenáři idnes.cz zvolen v roce 2018 nejlepším Nováčkem roku. Výběr z něj najdete v této knize.

ostatní
Ukázky

Já, doktor(in)

209 Kč
167 Kč
Jací jsou? - Dánové - 20%
Chcete poznat dánskou povahu? Pak je tato nová příručka právě pro vás! Vážně i humornou formou seznamuje s životním stylem Dánů. Dozvíte se, čím žijí, jak se baví a co je pro ně důležité.
ostatní
Ukázky

Jací jsou? - Dánové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Islanďané - 20%
Netradičně pojatý průvodce islandskou povahou. Dozvíte se, jací Islanďané opravdu jsou, jak žijí, co je baví, jak funguje islandská rodina, škola i společnost.
ostatní
Ukázky

Jací jsou? - Islanďané

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Řekové - 20%
Zábavný průvodce řeckou povahou představuje Řeky ze všech stran. Dozvíte se, co je pro ně důležité, čím žijí, jak funguje řecká rodina i společnost. Rozdvojená osobnost Řeků fascinuje historiky už celá staletí.
ostatní
Ukázky

Jací jsou? - Řekové

119 Kč
95 Kč
Jen jsme šli kolem - 20%
Kniha Jen jsme šli kolem je výběrem inspirativních rozhovorů s významnými osobnostmi, mistry svých oborů, kteří v ní bilancují své životy a reflektují svou dobu. Řada z nich už nežije, jejich příběhy jsou ale natolik silné, že by byla škoda se o ně nepodělit.
ostatní
Ukázky

Jen jsme šli kolem

209 Kč
167 Kč
Karel Gott: ilustrovaný životopis - 20%

Na závěr každé skladby a písně má zaznít akord... Nebylo, není a asi nikdy ani nebude slavnějšího českého zpěváka, než je Karel Gott. Tato kniha ovšem představuje božského Karla úplně jinak. Jeho život v obrazech a jako jeden fantastický příběh.

ostatní
Ukázky

Karel Gott: ilustrovaný životopis

279 Kč
223 Kč
Když dozněl potlesk - 20%
Neformální řada spisů Alfreda Brendela se uzavírá knihou rozhovorů a esejů, v nichž na sebe tento legendární klavírista prozrazuje mnohé, nikdy však nesklouzává k „autobiografii“ a bulváru.
ostatní
Ukázky

Když dozněl potlesk

169 Kč
135 Kč
Koho má znát správný Čech - 20%
Víš, které naše osobnosti se celosvětově proslavily?
ostatní
Ukázky

Koho má znát správný Čech

254 Kč
203 Kč
Kylian Mbappe - Malý princ - 20%
Kylianu Mbappému leží u nohou celý fotbalový svět. Dlouhá řada gólů, famózní pohybové schopnosti a buldočí tah na branku udělaly z mladého útočníka jednoho z nejdražších hráčů všech dob.
ostatní
Ukázky

Kylian Mbappe - Malý princ

169 Kč
135 Kč
Leopardí bojovník - 20%
Ve svých memoárech John čtenářům představuje Cestu leoparda, šamanskou cestu k probuzení intuice a spojení s duchovním světem. Přibližuje starobylou moudrost spojenou se sny, obřady, duchovními strážci a předky.
ostatní
Ukázky

Leopardí bojovník

239 Kč
191 Kč
Lidé kolem Milady Horákové - 21%
Vzpomínky, úvahy a korespondence, vztahující se k Miladě Horákové a jejím blízkým.
ostatní
Ukázky

Lidé kolem Milady Horákové

48 Kč
38 Kč
Madame Piaf a píseň lásky - 20%
Paříž, rok 1944: Po skončení německé okupace je zpěvačka Édith Piaf obviněna z kolaborace. Obává se zákazu vystupování. Zatímco se snaží prokázat svou nevinu, pozná Yvese Montanda, neobratného, ale talentovaného mladého zpěváka. Začne s ním pracovat.
ostatní
Ukázky

Madame Piaf a píseň lásky

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 921 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 45 46 47 48 49 50 > >>