Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
ostatní

Marie Terezie: záhady a mystéria - 20%
Jaké byly klíčové okamžiky vlády Marie Terezie? Barokní období, do kterého se jediná česká panovnice narodila, bylo bohaté kulturou i množstvím pověr a předsudků. Objevovalo se několik zázračných a pozoruhodných událostí, které ovlivňovaly dobu i vnitřní svět panovnice – její vztahy k církvi a náboženské víře.
ostatní
Ukázky

Marie Terezie: záhady a mystéria

199 Kč
159 Kč
Moje motýlí zahrada - 20%
Pohled na jedinečný půvab pestrobarevných motýlů a jejich neobvyklé letecké manévry je nádherný.
ostatní
Ukázky

Moje motýlí zahrada

254 Kč
203 Kč
My jsme Lollipopz - 20%
(1x)
Vydej se do barevného světa nejpopulárnější české holčičí skupiny! Jsme Lollipopz a teprve když nás poznáš, dostane tvůj život tu správnou barvu! Jsme čtyři veselé a bláznivé holky a ať už točíme videa na YouTube nebo zpíváme na koncertě, máme jasný cíl: předat svou energii našim úžasným fanouškům.
ostatní
Ukázky

My jsme Lollipopz

199 Kč
159 Kč
Nejsem blázen, jsem vizionář - 20%
Jediná, poměrně útlá kniha autorova, napsaná jen půl roku před jeho smrtí vypovídá o stavech, které neznámý a v podstatě anonymní stavební dělník a truhlář s láskou ke koním zažíval, a vznáší otázky nad ne/významností lidského údělu...
ostatní
Ukázky

Nejsem blázen, jsem vizionář

49 Kč
39 Kč
Oblíbenec smrti - 20%
Románový příběh trojice idealistů, Václava Petříka, thälmannovce Hanse Waldeka a španělské dívky Esperity má reálné základy a není náhodou, že připomíná legendární Hemingwayovu knihu Komu zvoní hrana.
ostatní
Ukázky

Oblíbenec smrti

209 Kč
167 Kč
Plant Tribe - 20%
Autoři bestsellerové knihy Urban Jungle pátrají po způsobech, jakými pěstování rostlin přináší do našeho života radost.
ostatní
Ukázky

Plant Tribe

424 Kč
339 Kč
Po práci je pořád legrace - 20%
Pokračování úspěšné trilogie Po práci legraci, která formou zábavného lexikonu mapovala anekdoty, hádanky, průpovídky, písňové parodie, přezdívky politiků a další posměšky z časů socialismu.
ostatní
Ukázky

Po práci je pořád legrace

249 Kč
199 Kč
Publicistika 2 - 20%
Šestým svazkem Spisů Josefa Čapka zahajujeme edici výtvarné publicistiky – nejrozsáhlejší a dosud nejméně známé oblasti Čapkova literárního odkazu.
ostatní
Ukázky

Publicistika 2

190 Kč
152 Kč
Rammstein - 20%
Rammstein je nepochybně jedna z nejznámějších a nejúspěšnějších německých hudebních kapel všech dob. Vznikla v roce 1994 a všichni členové pocházejí z bývalé NDR.
ostatní
Ukázky

Rammstein

166 Kč
133 Kč
Rekonstrukce roubených staveb - 20%
Druhé, upravené a rozšířené vydání knihy Rekonstrukce roubených staveb je praktickým návodem, který čtenáře provede úskalími oprav a ukáže mu možnosti bezpečné cesty k cíli.
ostatní
Ukázky

Rekonstrukce roubených staveb

424 Kč
339 Kč
Rilkovy „Duineser Elegien“- Interpretace (a deklamace) - 20%
Kniha Miloše Kučery je stejně jako jeho předchozí práce „Sonette an Orpheus“: Interpretace(a překlad) zaměřena proti patetizaci Rilkovy poezie.
ostatní
Ukázky

Rilkovy „Duineser Elegien“- Interpretace (a deklamace)

220 Kč
176 Kč
Sedmero požehnání - Seven Blessings - 20%
Nahlédněte do tajemného světa sedmi židovských járcajtů (výročí smrti) objektivem fotografa Jindřicha Buxbauma.
ostatní
Ukázky

Sedmero požehnání - Seven Blessings

424 Kč
339 Kč
Snubní prsten za život - 20%
V prosinci 2015 byl na letišti v Chartúmu zadržen tajnou policií český občan Petr Jašek. Následujících čtrnáct měsíců byl vězněn súdánským režimem a v lednu 2017 ho tamní tribunál odsoudil na doživotí za "špionáž a velezradu".
ostatní
Ukázky

Snubní prsten za život

128 Kč
102 Kč
Sólo Jiřího Letova - 20%
Důstojník prvorepublikového generálního štábu J. Letov se stal šéfem hospodářské správy protektorátních lágrů (Lety u Písku aj.), proto aby zlepšoval podmínky vězňů. Je to dostatečná obhajoba pro tuto kariéru?
ostatní
Ukázky

Sólo Jiřího Letova

192 Kč
154 Kč
Spadiště Nad Novou Libní - 20%
Málokdy se stává, že si laik uvědomí, jak důležitá jsou „střeva našich měst“. Tedy uvědomí si to silně v případě, když přestanou fungovat. A to nikdy nebývá spojeno s pocity příjemnými, natož estetickými.
ostatní
Ukázky

Spadiště Nad Novou Libní

220 Kč
176 Kč
Spirituál kvintet - 20%

Příběh nejznámější české folkové skupiny Spirituál kvintet patřil po šedesát let mezi nejvýraznější hlasy české hudební scény. Jeho písně zněly nejen z pódií koncertních sálů, ale i od táborových ohňů či z balkónu Melantrichu během sametové revoluce.

ostatní
Ukázky

Spirituál kvintet

439 Kč
351 Kč
Staň se hvězdou TikToku - 20%
Od šílených výzev přes odvážné taneční kreace až po mistrovský lip-sync. Díky tipům od legend tiktoku to všechno zvládneš levou zadní!
ostatní
Ukázky

Staň se hvězdou TikToku

169 Kč
135 Kč
Stavitelé - 20%
Povinnost vést stavební deník vyplývá ze zákona. Je-li veden výtvarníkem, není divu, že smíchá technická data s vlastní fantazií. Polovinu knihy tvoří 36 kreseb tesařskou, zednickou a truhlářskou tužkou.
ostatní
Ukázky

Stavitelé

229 Kč
183 Kč
Stephen Hawking: Paměti o přátelství a fyzice - 20%
Stephen Hawking byl jedním z nejvýznamnějších fyziků naší doby, který ovlivnil životy milionů lidí. Fyzik a spisovatel Leonard Mlodinow ve své nové knize nabízí unikátní a nanejvýš osobní portrét jedinečného muže...
ostatní
Ukázky

Stephen Hawking: Paměti o přátelství a fyzice

249 Kč
199 Kč
Světové klenoty UNESCO - 20%
Snahou mezinárodní organizace UNESCO je napomáhat udržování mírových vztahů, prosperity, vzdělanosti a mezikulturního dialogu mezi národy.
ostatní
Ukázky

Světové klenoty UNESCO

599 Kč
479 Kč
Zobrazuji 941 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 50 > >>