Nejprodávanější tituly v roce 2021
cestování

Florencie - 20%
Mapa Florencie. Co byste měli vidět. Tipy, jak trávit volný čas. Praktické rady na cesty. Seznam hotelů a restaurací.
cestování
Ukázky

Florencie

129 Kč
103 Kč
Grónská setkání - 11%
Report z náročné expedice do nádherného i drsného Grónska. Jak se to všechno seběhlo, co vše výpravu potkalo, s čím vším se během této anabáze musela potýkat? Odpovědi nejen na tyto otázky naleznete uvnitř knihy.
cestování

Grónská setkání

189 Kč
168 Kč
Hledání Indie - 11%
Kniha mapuje dvě fotografické výpravy do Indie pořádané PhotoArtem. Jedna proběhla v listopadu 2013, druhá v březnu 2014. Mezi zastávkami byla významná indická města jako Dillí, Kalkata, modré město Jodhpur a růžové město Jaipur.
cestování

Hledání Indie

266 Kč
236 Kč
Hrady, zámky a tvrze na starých pohlednicích I. - 11%
(1x)
Jedná se o již 41. svazek oblíbené edice knih „na starých pohlednicích“, zároveň také o 1. díl edice „o hradech, zámcích a tvrzích“. V knize je vyobrazeno bezmála 380 různých objektů prostřednictvím více než 820 historických pohlednic.
cestování

Hrady, zámky a tvrze na starých pohlednicích I.

621 Kč
552 Kč
Irsko - 20%
Kapesní průvodce řady Berlitz jsou již dlouhodobě zárukou pečlivě a přehledně zpracovaných a aktuálních turistických informací a rozhodně ne náhodou patří mezi nejprodávanější průvodce na světě.
cestování
Ukázky

Irsko

129 Kč
103 Kč
Island - 20%
(1x)
Turistický průvodce je příjemný do ruky a nabitý aktuálními informacemi. Hutný, avšak přehledný text je doplněn množstvím poutavých fotografií. Kniha je tak skutečnou inspirací na cesty.
cestování
Ukázky

Island

129 Kč
103 Kč
Mezi dvěma kontinenty - 11%
Kniha Vás živým vypravěčským stylem vtáhne do sedmi zemí - Guatemaly, Belize, Hondurasu, Salvadoru, Nikaragui, Kostariky a Panamy (a jihovýchodní části Mexika).
cestování

Mezi dvěma kontinenty

179 Kč
159 Kč
Moje cesta za Scarlett - 11%
Na český knižní trh se vrací bestseller, který vyšel poprvé v roce 1994. Autorka v době, kdyby byla stážistkou v Kongresu Spojených států, vykonala zcela autentickou cestopisnou pouť po stopách Scarlett O´Hara, hrdinky románu Jih proti Severu.
cestování

Moje cesta za Scarlett

176 Kč
157 Kč
Na břehu Blanice... - 11%
Její autorka v knize popisuje historii mlýnů, vesnic a městečka na březích dolního toku řeky Blanice, konkrétně od soutoku Blanice s Otavou u Putimi proti proudu řeky přes Heřmaň, Maletice, Myšenec, Protivín až k Milenovicím.
cestování

Na břehu Blanice...

225 Kč
200 Kč
Otava perla mezi řekami - 11%
Obrazová publikace s odbornými texty mapuje jednu z nejkrásnějších řek Čech od soutoku Vydry s Křemelnou až po soutok s řekou Vltavou.
cestování

Otava perla mezi řekami

266 Kč
236 Kč
Prstem po mapě světa - 11%
Jak těm, kteří chtějí, třebas jen z pohodlí svého obýváku, nakouknout až kamsi za zakřivený horizont, bezpečně tak navštívit pár exotických míst a dozvědět se i cosi zajímavého o nepříliš dostupných lokalitách.
cestování

Prstem po mapě světa

248 Kč
220 Kč
První populární škodovka - 20%
Co obnáší 5000 km dlouhá retro výprava Velkou Británií po stopách Anglických listů Karla Čapka? Autor knihy, společně se svoji manželkou to vyzkoušeli na vlastní kůži. Kniha se zabývá nejen touto výpravou, ale také cestami Íránem a Afghánistánem.
cestování
Ukázky

První populární škodovka

230 Kč
184 Kč
Schody do celého světa
Nové vydání první knihy Františka Ptáčka. Byla jednou jedna námořní loď a jeden námořník, který jí v této knize postavil imaginární pomník. Po patnácti letech je kniha znovu vydána, tak jak měla tehdy vypadat, s těmi lodními schody na knižní obálce.
cestování

Schody do celého světa

300 Kč
Srí Lanka,  Maledivy - 20%
Tato publikace podává informace o nejzajímavějších lokalitách Srí Lanky a Malediv pomocí zpracovaných tras včetně praktických rad pro individuálního turistu.
cestování
Ukázky

Srí Lanka, Maledivy

100 Kč
80 Kč
Světem na kole - 11%
Lákavý barevný cestopis cestovatele Martina Stillera, který každoročně pořádá festivaly Cyklocestování (cyklocestovani.cz) seznamuje se dvěma jeho největšími cykloexpedicemi: Napříč Austrálií; a Kubou – společně s jihozápadem USA.
cestování

Světem na kole

266 Kč
236 Kč
Šťastná to země - 11%
(1x)
Nejedná se o ryzí cestopis, ani to není průvodce. Je to svěží vyprávění člověka, který má za sebou těžkou životní zkoušku a psaní mu v ní pomohlo. Stalo se mu v jistém smyslu i drogou. Povolenou a mysl osvobozující.
cestování

Šťastná to země

251 Kč
223 Kč
Tajemné kameny
Kniha významného autora Pavla Toufara je první z nové řady turistických průvodců Toulky, v níž vám přineseme nejen cenné rádce na cesty, ale zároveň také zajímavá historická fakta o daných oblastech.
cestování

Tajemné kameny

126 Kč
Všechny cesty vedou do Říma - 11%
Luxusní barevný cestopis je přepisem cestovního deníku Ivana Burkerta, který vznikal během jeho neobyčejné cesty na vysokém kole z Hradce Králové do Říma absolvované netradičně přes Balkán.
cestování

Všechny cesty vedou do Říma

266 Kč
236 Kč
Z Prahy všemi směry II - 11%
Druhý díl knihy Z PRAHY VŠEMI SMĚRY, připravený autorkou oblíbeného cyklu KAM ZNAČKY NEVEDOU, opět míří „do všech světových stran“ z hlavního města.
cestování

Z Prahy všemi směry II

242 Kč
215 Kč
Billy Connolly a jeho Route 66
Billy Connoly - milovník hudby, motorkář, metla všeho nudného a všedního, snil o cestě po legendární Route 66 od chvíle, kdy poprvé uslyšel Chucka Berryho zpívat tu nejskvělejší rock 'n' rollovou nahrávku všech dob. A nyní dostal svojí šanci.
cestování

Billy Connolly a jeho Route 66

134 Kč
Zobrazuji 941 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 50 > >>