Nejprodávanější tituly v roce 2021
cestování

Dlouhá cesta na jih - 11%
Při jízdě velkolepou krajinou, často v extrémních teplotách, čelili Ewan a Charley nejtěžším zkouškám svého života. Se svým příznačným humorem popisují dramata, nebezpečí a potěšení z další společné jízdy, tentokrát skrze kontinent plný divů a zázraků.
cestování

Dlouhá cesta na jih

269 Kč
239 Kč
Ferraty východních Alp - 11%

Výběr ferrat mezi Vídní, Bodamským a Gardským jezerem pro začínající i pokročilé turisty. 70 túr se zhruba stovkou zajištěných cest – tento bohatě ilustrovaný průvodce shromažďuje výkvět vysokohorských zajištěných cest v oblasti Východních Alp.

cestování

Ferraty východních Alp

359 Kč
319 Kč
Francie
Aktualizovaný průvodce jednou z nejzajímavějších a nejkrásnějších zemí Evropy.
cestování

Francie

628 Kč
Francouzská riviéra - 11%
Kapesní průvodce řady Berlitz jsou již dlouhodobě zárukou pečlivě a přehledně zpracovaných a aktuálních turistických informací a rozhodně ne náhodou patří mezi nejprodávanější průvodce na světě.
cestování

Francouzská riviéra

89 Kč
79 Kč
Korsika
Čtivá pojednání o všech korsických městech a hlavních přímořských letoviscích. Neocenitelné praktické rady i pro ty nejnáročnější cestovatele.
cestování

Korsika

403 Kč
Kysucké Beskydy - 11%
Turistická a cykloturistická mapa v mierke 1:50 000 v slovensko-poľskej jazykovej mutácii. Mapa zobrazuje pohorie Kysucké Beskydy a ich širšie okolie.
cestování

Kysucké Beskydy

119 Kč
106 Kč
Místopis Třeboňska - 11%
Kniha se věnuje historii a vlastivědě Třeboňska. Představena jsou zde s mírnými přesahy všechna města, městečka, obce a osady, která v minulosti tvořila třeboňský okres.
cestování

Místopis Třeboňska

269 Kč
239 Kč
Na výlet čí za prací do Holandska - 20%
Chcete se naučit a zažít něco nového? Využijte komplexního průvodce na vašich cestách po Holandsku. Dozvíte se, kam za přírodou, uměním, zážitky, za sportem či za prací. Řada rad a tipů vám usnadní návštěvu této krásné země.
cestování
Ukázky

Na výlet čí za prací do Holandska

129 Kč
103 Kč
Tři bratři v cizích světech - 11%
(1x)
Kniha navazuje na sérii besed a promítání, které tři bratři po návratu z cesty kolem světa uspořádali převážně na středních školách.
cestování

Tři bratři v cizích světech

257 Kč
228 Kč
Agroturistika v České republice
První ucelený praktický průvodce agroturistikou od Šumavy po Beskydy nabízí přehled o možnostech dovolené či víkendů na českém venkově.
cestování

Agroturistika v České republice

178 Kč
Etiopie - 11%
Tato kniha potvrzuje prvenství kolébky lidstva. Etiopie je jednou z nejstarších křesťanských zemí světa. Milovníky přírody, vedle rozmanité a malebné krajiny, zaujmou jezera, hory a hlavně četné národní parky.
cestování

Etiopie

269 Kč
239 Kč
Hudba Ostrova - 20%
Kniha Juraja Kušnierika Hudba Ostrova je veľkým vyznaním lásky – k Islandu, k jeho ľuďom a jeho muzike. Sčasti cestopis, sčasti osobný denník, sčasti hudobné dejiny.
cestování
Ukázky

Hudba Ostrova

199 Kč
159 Kč
Hurá na kajak! - 11%
(2x)
Další kniha autorského týmu Doktora Racka s neznámými fotografiemi Ladislava Sitenského. Prach a volovo! Nevíte, kam za pořádným dobrodružstvím?
cestování

Hurá na kajak!

311 Kč
276 Kč
Ostrovy krásy, lásky a lidojedů 2. díl - 6%
Fascinující cestopis o krásách a tajích Šalomounových ostrovů, Fidži, Nových Hebrid či Nové Británie.
cestování

Ostrovy krásy, lásky a lidojedů 2. díl

338 Kč
318 Kč
Tajemství brdských vrcholů I - 11%
Kniha přibližuje 21 vrcholů Brd - na území vojenského výcvikového prostoru, které se opět otevírá veřejnosti.
cestování

Tajemství brdských vrcholů I

539 Kč
479 Kč
Tibet - 20%
Patří Tibet Tibeťanům, nebo je už dávno multikulturní zemí? Jakou roli dnes hraje dalajláma? Co přinese Tibetu budoucnost? Nepokoje ve Lhase a celosvětové protesty proti čínské politice v Tibetu ukazují, že Tibet je pro mnohé fascinující a tajemnou zemí.
cestování
Ukázky

Tibet

135 Kč
108 Kč
Ve stínu Aconcaguy - 20%
Autentická výpověď jednoho z účastníků expedice na nejvyšší horu amerického kontinentu. Dramatické okamžiky výstupu a boj o záchranu kamaráda...
cestování
Ukázky

Ve stínu Aconcaguy

110 Kč
88 Kč
Žít v New Yorku - 20%
(1x)
Světoznámý autor se v knize poklonil jednomu z nejobdivovanějších měst světa, přičemž jeho pohled je laskavý, sžíravý, humorný, vážný, tendenční i objektivní. Ale hlavně mylný a taky autentický.
cestování
Ukázky

Žít v New Yorku

175 Kč
140 Kč
Etiópia - 11%
Cestovateľ, prozaik, muzikant a poet Hirax zobral batoh, vyrazil do Afriky a nezabudol si pribaliť ani fotoaparát a zápisník.
cestování

Etiópia

359 Kč
319 Kč
Krásná země - 20%
Drobné cestopisné črty a náladotvorné obrázky z vesnického života jsou zapomenutým skvostem – pro citlivou duši i lákavým čtenářským zážitkem. Vilém Mrštík v nich setrvává na jižní Moravě, v kraji Hanáckého Slovácka.
cestování
Ukázky

Krásná země

65 Kč
52 Kč
Zobrazuji 961 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 47 48 49 50 > >>