Nejprodávanější tituly v roce 2021
psychologie

Ve stínech za zrcadlem - 20%
(1x)
Nikdo z nás nemůže vědět, jestli někde v jeho duši nečíhá zákeřná nemoc na svoji příležitost převzít moc nad zdravým rozumem.
psychologie
Ukázky

Ve stínech za zrcadlem

99 Kč
79 Kč
Bez výmluv! - 20%
Tato kniha byla napsána pro všechny, kdo chtějí dělat v životě víc, než jen hledat důvody, proč něco neudělali. Ukáže vám, jak se vypořádat s tím, co vás vede k tomu, abyste se vymlouvali a vzdali se toho, po čem toužíte.
psychologie
Ukázky

Bez výmluv!

161 Kč
129 Kč
EZOOSMÓZA - 11%
(1x)

Se skrytou realitou se člověk setkává dennodenně. Poznání jejich tajemství pomáhá člověku nejen získat zkušenosti, jak v tomto světě existovat, ale udělat další krok k tomu, jak více poznat sebe samého.

psychologie

EZOOSMÓZA

207 Kč
184 Kč
Grafologie v partnerském poradenství - 11%
Hledání životního partnera je mnohdy složitý proces a pravděpodobně neexistuje žádná zaručená metoda, jak najít toho pravého (tu pravou). Poměrně nový způsob, jak skutečně poznat partnerovu povahu, nabízí grafologie.
psychologie

Grafologie v partnerském poradenství

152 Kč
135 Kč
Jak (ne)rozumět emocím stárnoucích rodičů - 20%
Přichází žena lehce po třicítce, možná starší. Pečuje o rodinného příslušníka — seniora či seniorku. Má mnoho úkolů v různých oblastech a sociálních sférách. Dělá, co může, aby vše zvládla, ovšem den má pouze čtyřiadvacet hodin.
psychologie
Ukázky

Jak (ne)rozumět emocím stárnoucích rodičů

161 Kč
129 Kč
Láska nad propastí - 20%
Lidé po traumatu vyvolaném citovým zraněním často zažívají pocit, že ztratili právo na radost v životě, kterou ovšem stále mohou prožít.
psychologie
Ukázky

Láska nad propastí

289 Kč
231 Kč
Násilí v partnerských vztazích
Kde začíná násilí v manželství, v partnerském životě? Napadání, ponižování, rány, násilné jednání až usmrcení – s tím vším se lze setkat. Existují příznaky, které by měly varovat?
psychologie

Násilí v partnerských vztazích

89 Kč
Psychologie 2. díl - 11%
Učebnice psychologie je zaměřená na požadavky tohoto předmětu kladené na studenty zdravotnických oborů.
psychologie

Psychologie 2. díl

206 Kč
183 Kč
Roztřískat osud aneb Jak porozumět ženám - 11%
(1x)
Tato kniha je určena bez rozdílu všem lidem, a to šťastným i nešťastným ve smyslu společného soužití. Následující dílo vás od jádra předělá a nově zrekonstruuje vaši duši a myšlení.
psychologie

Roztřískat osud aneb Jak porozumět ženám

179 Kč
159 Kč
Způsoby úpravy povahy - 11%
(1x)
Poprvé v historii byl pro širokou veřejnost vydán jedinečný knižní titul Způsoby úpravy povahy. Obsahuje přehledně sestavený popis 116 povahových vlastností s jejich stručnou definicí a návodem, jakým způsobem může člověk upravit svoji povahu.
psychologie

Způsoby úpravy povahy

234 Kč
208 Kč
15 nejlepších metod, jak pomoci sám sobě - 20%
Po každé krizi následuje nový začátek. Abychom jej zvládli snadněji, existuje mnoho metod a technik, jimiž si můžeme pomoci.
psychologie
Ukázky

15 nejlepších metod, jak pomoci sám sobě

144 Kč
115 Kč
Dopravní psychologie - 20%
Dopravní psychologie je komplexní publikace v oblasti bezpečnosti dopravy, která se věnuje výběru, výcviku a rehabilitaci řidičů.
psychologie
Ukázky

Dopravní psychologie

254 Kč
203 Kč
Dospívání dívek - 11%
Autorka píše srozumitelně o tom, že děvčata i kluci musí společně projít úžasným dobrodružstvím puberty, aby se z nich stali zdraví mladí lidé. Knížka je pro ně užitečnou příručkou, ale může se hodit i rodičům, vychovatelům a učitelům.
psychologie

Dospívání dívek

224 Kč
199 Kč
Když se hubnout nedaří - 11%
Zhubnout totiž lze i navzdory „tlustým“ genům a mizerné vůli. Jak? To si přečtete v knize, která vás naučí nejen štíhle myslet, ale i štíhle žít.
psychologie

Když se hubnout nedaří

233 Kč
207 Kč
Kojenecký pláč - 12%
Publikace se zabývá problematikou kojeneckého pláče. Cílem studie bylo zjistit, zda je vnímání kojeneckého pláče ovlivněno psychologickými charakteristikami matky.
psychologie

Kojenecký pláč

130 Kč
115 Kč
Koučování - 20%
S koučováním se takříkajíc "roztrhl pytel". Koučuje se vedení zaměstnanců, rozvoj učitelů, výchova dětí, prodejní výsledky, sport, vyváženost "rodina-práce", a dokonce i sex.
psychologie
Ukázky

Koučování

169 Kč
135 Kč
Léčebna fak it - 11%
Tahle kniha se zabývá tím, jak fakovat určitá ”TA”, aby člověk našel TO velké štěstí. Ale pravé tajemství Fakit terapie tkví v tom, uvědomit si, že TO bylo dávno tady, a že nikdy nebylo jinde.
psychologie

Léčebna fak it

252 Kč
224 Kč
Na co se ptají muži - 20%
Je vůbec ještě možné říci něco nového o ženské duši? Poradenský psycholog Tomáš Novák a psychiatrička The Beastess neslibují překvapivé objevy, přesto však nabízejí něco velmi cenného - pragmatické odpovědi.
psychologie
Ukázky

Na co se ptají muži

161 Kč
129 Kč
Pozitivně na manželství - 20%
Nejnovější kniha poradenského psychologa Tomáše Nováka není primárně zaměřena na nedostatky partnerského života, ale naopak radí, jak jednat "správně" a být v manželství spokojený.
psychologie
Ukázky

Pozitivně na manželství

195 Kč
156 Kč
Proměny partnerství - 11%
Kniha se zaměřuje na proměny partnerského života z perspektivy životních drah.
psychologie

Proměny partnerství

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 941 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 50 > >>