Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
beletrie

Román o růži
(2x)
Již devátý díl historických detektivních románů, které se odehrávají v časech panování krále Přemysla II. Otakara. Příběh se vrací do doby, kdy královský prokurátor a správce hradu Bezděz Oldřich z Chlumu zabil v souboji syna Hynka Berky z Dubé...
beletrie
Ukázky

Román o růži

199 Kč
Podoba - 20%
(17x)
Po úspěšném románu V lesích přichází mladá irská autorka s dalším strhujícím detektivním příběhem. Vyšetřovatelka Cassie je povolána na místo činu, kde s hrůzou zjistí, že zavražděná je její dokonalá dvojnice ... Dvě ženy, jedna tvář, jedna smrt.
beletrie
Ukázky

Podoba

198 Kč
158 Kč
Anděl - 20%
Smíchovská balada. Jedna z klíčových próz české literatury 90. let, která se dočkala i filmového zpracování, vychází s původními linoryty Michala Cihláře a v grafické úpravě Juraje Horvátha.
beletrie
Ukázky

Anděl

138 Kč
110 Kč
Hovno hoří - 20%
(7x)
Kniha autora Šakalích let, která vtipnou formou odhaluje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. Zábavné čtení plné absurdních historek, jež napsal sám život.
beletrie
Ukázky

Hovno hoří

129 Kč
103 Kč
Muži, kteří nenávidí ženy - 20%
(14x)
Rozsáhlý detektivní román (první díl trilogie Milénium). Novinář Mikael Blomkvist vyšetřuje starý kriminální případ, seznámí se s Lisbeth Salanderovou, mladou svéhlavou ženou-hackerkou, která se stane pro jeho pátrání nepostradatelnou. Globální bestseller.
beletrie
Ukázky

Muži, kteří nenávidí ženy

199 Kč
159 Kč
Záhada zlaté štoly
(4x)
Historický román.
beletrie
Ukázky

Záhada zlaté štoly

199 Kč
Amatéři - 20%
Právnické firmě Finley & Figg na chicagském předměstí se nedaří zrovna nejlíp. Má bídnou a pochybnou klientelu a její stárnoucí majitelé zoufale vyhlížejí ten jeden „velký případ“, na němž zbohatnou, aby mohli odejít do penze. A pak se jim do života doslova vpotácí David Zinc.
beletrie
Ukázky

Amatéři

209 Kč
167 Kč
Básník smrti - 20%
(3x)
Novinář Jack McEvoy je zvyklý psát o smrti jiných. Pak ale zemře jeho bratr Sean, vyšetřovatel z denverského oddělení vražd, a následné události vtáhnou McEvoye do děje.
beletrie
Ukázky

Básník smrti

319 Kč
255 Kč
Bretaňský příboj - 20%
(2x)
Druhý případ komisaře Dupina z letní Bretaně okořeněný humorem, venkovským koloritem a místními kulinářskými specialitami. Deset námořních mil od Concarneau: Legendami opředené souostroví Glénan působí svými bílými písečnými plážemi a křišťálově průzračnou vodou jako karibský ráj...
beletrie
Ukázky

Bretaňský příboj

209 Kč
167 Kč
Doteky zabitých - 20%
Nový případ charismatického majora Holiny, kterého čtenáři znají z TV série Vraždy v kruhu.
beletrie
Ukázky

Doteky zabitých

249 Kč
199 Kč
Druhá šance na lásku - 20%
Když se bulvární novinářka Elena zničehonic objeví na večírku na ranči v Mesa Falls, jeho majitel Gage Striker je vzteky bez sebe. Od jejich rozchodu uplynulo již šest let, ale jizvy jsou stále živé.
beletrie
Ukázky

Druhá šance na lásku

69 Kč
55 Kč
Koruna osudu - 20%
Hranice mezi skutečností a zdáním byly rozmazané. Jejich příběh byl lží. Až dosud. Isa, dcera amerického prezidenta a manželka jednoho z nejbohatších a nejmocnějších mužů v zemi, se probouzí na neznámém místě, s neznámým mužem.
beletrie
Ukázky

Koruna osudu

229 Kč
183 Kč
Kremelská kandidátka - 20%
(1x)
Strhující vyvrcholení bestsellerového špionážního příběhu – po Rudé volavce a Paláci zrady přichází Kremelská kandidátka. Šéfka ruské kontrarozvědky Dominika Jegorovová a její milenec Nate Nash ze CIA stojí před nelehkým úkolem: najít ruského agenta v samém centru moci…
beletrie
Ukázky

Kremelská kandidátka

279 Kč
223 Kč
Mistr - 20%
(1x)

CESTA KE SVĚTLU VEDE TEMNOTOU Zlatavý podzim roku 1518 končí. Uplynulo šest let od doby, kdy věhlasný mág Johann Georg Faustus uprchl z Norimberka. Společně se svým pomocníkem Karlem Wagnerem a schovankou Markétkou putuje jako žádaný mastičkář a astrolog po Německé říši.

beletrie
Ukázky

Mistr

349 Kč
279 Kč
Nesnáze s láskou - 20%
Milá lady Věrnolásková, jsem dívka z urozené rodiny, ale jsem zoufale plachá, zvlášť při setkání s osobami opačného pohlaví… Když má Clara Deverillová vystupovat jménem lady Věrnoláskové, znamená to pro ni udílet rady ohledně problémů..
beletrie
Ukázky

Nesnáze s láskou

269 Kč
215 Kč
Planeta idiotů - 20%
(2x)
Apokalypsa přišla s širokým úsměvem, ve kterém na nás cenila zuby. Nebyla to žádná hollywoodská kosmická šupa, žádný asteroid nebo supervulkán. Byla nenápadná a plíživá a lidstvo ji vlastně ani nepostřehlo.
beletrie
Ukázky

Planeta idiotů

169 Kč
135 Kč
Proč jsi Romeo? - 20%
(1x)
Nelle přijíždí do San Franciska, aby začala nový život. Na maškarním bále, kde se ocitne kvůli nové práci, stráví kouzelné chvíle s neznámým Pierotem, od kterého však o půlnoci zděšeně prchne.
beletrie
Ukázky

Proč jsi Romeo?

69 Kč
55 Kč
Venuše
(1x)
Miloš Weber je bohatý pražský podnikatel, kterému v životě všechno vychází. Má úspěch, peníze a nenasytnou touhu po krásných ženách. Štěstí ho ale opouští ve chvíli, kdy hospodyně nalezne tělo jeho mrtvé manželky.
beletrie
Ukázky

Venuše

169 Kč
Záhada zamčeného pokoje - 20%
(1x)

Na horké stopě s nejslavnějšími detektivy. Originální sbírka literárních variací.  Přijdete na to, kdo spáchal tento zločin, mon ami? Miroslav Macek ve sbírce dvanácti rafinovaných variací vzdává hold klasickým detektivkám.

beletrie
Ukázky

Záhada zamčeného pokoje

279 Kč
223 Kč
Běh o život - 20%
(4x)
Sci-fi z nedaleké budoucnosti líčí temnými barvami industriální svět, nikoli nepodobný totalitě. Zábavu apatickým masám obstarává jediný televizní kanál, který vysílá obskurní zvrácené soutěže, z nichž nejdrsnější a nejpopulárnější je Běh o život.
beletrie
Ukázky

Běh o život

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 941 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 50 > >>