Nejprodávanější tituly v roce 2021
design

Islámský design
Odborník v oboru geometrie Daud Sutton nabízí ve své knize výjimečný vhled do islámské kultury, odhaluje tajemství islámských geometrických vzorů, vysvětluje, odkud pocházejí, jak vznikají, a přibližuje duchovní vzkazy, jež jsou v nich zakódované.
design
Ukázky

Islámský design

149 Kč
Hry se slovy a tanci
(3x)
Hry se slovy a tanci obsahují pět dramatických textů, které v rozmezí let 2008–2012 napsal mladý autor.
design

Hry se slovy a tanci

108 Kč
Ladislav Sutnar v textech
(1x)
Publikace obsahuje původní texty česko-amerického designéra a malíře Ladislava Sutnara i svědectví o něm a jeho práci.
design

Ladislav Sutnar v textech

Iva Knobloch (ed.)
676 Kč
Biedermeier
Anglická verze publikace, která souhrnně představuje bohatství uměleckých památek vzniklých v českých zemích v 1. polovině 19. století a odrážejících osobitý umělecký, ideový a hodnotový proud, který bývá tradičně označován pojmem biedermeier.
design

Biedermeier

2 125 Kč
Back Home
Back Home je česko-anglický katalog ke stejnojmenné výstavě prezentované v Českém centru v Miláně během Milan Design Week v dubnu 2016.
design

Back Home

450 Kč
Dědictví / Heritage
Cílem publikace je prezentovat výsledek doktorského studia Alice Klouzkové v Ateliéru módní tvorby UMPRUM. Tématem jsou tradiční české a moravské textilní techniky a jejich využití v současném oděvním designu.
design

Dědictví / Heritage

441 Kč
Když boty, tak botasky!
Obsáhlý katalog věnovaný jediné skutečné značce obuvi v bývalém Československu, která zejména v oblasti sportu dokázala prorazit na zahraniční trhy.
design

Když boty, tak botasky!

383 Kč
Design Ústí

Kniha byla odbornou porotou soutěže Nejkrásnější české knihy roku 2015 vybrána mezi 10 nejkrásnějších knih o výtvarném umění a získala Cenu Svazu polygrafických podnikatelů 2. místo za precizní způsob knihařského zpracování a využití švýc. vazby.

design

Design Ústí

513 Kč
Umění a řemeslo Střední Asie
Střední Asie prošla pestrým historickým vývojem, během něhož vstřebávala impulzy různých kulturních vlivů a vytvořila si tak podmínky pro vznik svébytného výtvarného projevu.
design

Umění a řemeslo Střední Asie

261 Kč
Vital Art Nouveau 1900
The publication is devoted to key works of the Czech and European Art Nouveau style. It examines decorative art of the Art Nouveau period as part of the ground-breaking modernization and emancipation trends of the Fin de siecle.
design

Vital Art Nouveau 1900

1 161 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>