Nejprodávanější tituly v roce 2021
řemesla - dílna

Voda a kanalizace v domě a bytě - 20%
Kniha pojednává o rekonstrukcích a novém zřizování vodovodu a kanalizace v bytových a rodinných domech, rekreačních chatách a chalupách.
řemesla - dílna
Ukázky

Voda a kanalizace v domě a bytě

110 Kč
88 Kč
Domácí minizahrádky - 11%

Vyrobte si vlastní kousek zeleně, který vám opravdu vydrží. Taky vám chcípne každá kytka, kterou si domů přinesete, protože zalívání má prioritu číslo 324? Ale touha po zeleni vás stále neopouští? Domácí minizahrádky jsou přesně to, co potřebujete.

řemesla - dílna

Domácí minizahrádky

359 Kč
319 Kč
Tesařství - Tradice z pohledu dneška - 20%
Umění a postupy starých mistrů a stavitelů najdete v novém dotisku knihy Tesařství c. k. profesorů Ing. Jaroslava Kohouta a arch. Antonína Tobka.
řemesla - dílna
Ukázky

Tesařství - Tradice z pohledu dneška

293 Kč
234 Kč
Z ničeho něco k něčemu - 11%
Tato kniha vám ukáže nejen jak snadno lze starým věcem vrátit jejich původní lesk a funkčnost, ale navíc vám prozradí způsob, jak je můžete mávnutím kouzelného proutku důmyslně přetvořit na zcela nová a originální výtvarná díla!
řemesla - dílna

Z ničeho něco k něčemu

269 Kč
239 Kč
Komíny - 20%
Třetí vydání publikace aktuálně (podle nových evropských norem) a srozumitelně seznamuje čtenáře s problematikou odvodu spalin od spotřebičů na tuhá, kapalná a plynná paliva. Dotýká se jak novostaveb, tak i rekonstrukcí.
řemesla - dílna
Ukázky

Komíny

144 Kč
115 Kč
Půdní vestavby - 20%
Se vzrůstajícím zájmem o přestavby půdních prostor pro účely bydlení jde ruku v ruce zájem o informace jak účelně realizovat půdní vestavbu tak, aby i architektonicky zhodnotila nemovitost.
řemesla - dílna
Ukázky

Půdní vestavby

127 Kč
102 Kč
Koupelna - 20%
Koupelna je už při samotném plánování nejdiskutovanějším místem v bytě nebo domě. Z bezpečnostního hlediska je tou nejrizikovější částí - bývá tu kluzko a při špatně provedené elektroinstalaci i nebezpečně.
řemesla - dílna
Ukázky

Koupelna

149 Kč
119 Kč
Štukatérství - 20%
Na našem současném trhu ojedinělá publikace, přinášející zevrubnou informaci o štukatérském oboru, jehož největší rozkvět byl v českých zemích v 18. století. Nicméně toto pozoruhodné umělecké řemeslo přežilo až do současnosti.
řemesla - dílna
Ukázky

Štukatérství

271 Kč
217 Kč
Tepelné čerpadlo pro váš dům - 20%
Kniha pomůže zájemcům při výběru tepelného čerpadla, aby se dokázali správně a kvalifikovaně rozhodnout a udělali si představu o rozsahu a důležitosti celé instalace.
řemesla - dílna
Ukázky

Tepelné čerpadlo pro váš dům

135 Kč
108 Kč
Hospodárné vytápění domů a bytů - 20%
Kniha je určena majitelům domů a bytů, studentům i projektantům. Pomůže čtenáři vytvořit si jasnou představu o rozhodujících kritériích, podle nichž se volí vytápěcí soustava se zřetelem k ekonomice vytápění.
řemesla - dílna
Ukázky

Hospodárné vytápění domů a bytů

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>