Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
alternativní medicína

Bylinky české zahrádky - 20%
Vše, co potřebujete vědět o bylinkách a jejich zpracování. Zahradních i volně rostoucích. Popisy, léčivé či chuťové vlastnosti, požadavky potřebné k růstu, jak a v čem je pěstovat. A to jak klasické „kuchyňské“ bylinky, tak i léčivky vhodné pro přípravu přírodních léčiv.
alternativní medicína
Ukázky

Bylinky české zahrádky

209 Kč
167 Kč
Léčení silou přírody - 20%
(1x)
Andreas Michalsen, primář Immanuelovy nemocnice v Berlíně a profesor klinické přírodní medicíny v berlínské univerzitní nemocnici Charité, podrobil vědeckému průzkumu tradiční postupy, jako je léčba pijavicemi, pouštění žilou, jóga či půst.
alternativní medicína
Ukázky

Léčení silou přírody

295 Kč
236 Kč
Kraniosakrální biodynamika - 20%
Kniha srozumitelně zpřístupňuje poměrně složitý obor kraniosakrální terapie a zaměřuje se především na jeho duchovní rozměr a na práci s dynamickými silami a energiemi v těle.
alternativní medicína
Ukázky

Kraniosakrální biodynamika

210 Kč
168 Kč
Paracelsovo lékařství - 20%
Kniha se zabývá uměním léčení a jeho pojetím ve filosofii, astrologii, alchymii a terapii Paracelsa (1493 – 1541), jedné z nejvýznamnějších osobností historie lékařství.
alternativní medicína
Ukázky

Paracelsovo lékařství

529 Kč
423 Kč
Tajemství energie - 20%
Tajemství celkové pohody spočívá ve zvládnutí životní energie. Všechny ty diety, potravinové doplňky, cvičení a terapie mohou fungovat (konečně!) jen tehdy, jestliže je dokážete propojit se samou podstatou energetického toku.
alternativní medicína
Ukázky

Tajemství energie

212 Kč
170 Kč
Základy muzikoterapie - 20%
Kniha je věnována především všem zájemcům z řad pomáhajících profesí a studentům příslušných oborů. Přináší komplexní popis problematiky muzikoterapie v teorii a praxi.
alternativní medicína
Ukázky

Základy muzikoterapie

424 Kč
339 Kč
Celostní medicína a Saamova akupunktura - 20%
Úvod do problematiky korejské celostní medicíny a akupunktury z pera profesora východního lékařství, který nejen o tomto oboru přednáší na vysoké škole, ale řadu let také vede soukromou kliniku východní medicíny v Koreji, nyní i v USA.
alternativní medicína
Ukázky

Celostní medicína a Saamova akupunktura

177 Kč
142 Kč
Můj první kurz léčivých rostlin - 20%
Co pomůže při spálení sluncem a co při bolesti hlavy? Jak se správně připravují masti a čaje? Co všechno zmůže heřmánek? Renomovaná specialistka na léčivé rostliny Ursel Bühringová z Freiburské školy léčivých bylin v této knize zprostředkovává důležité základy znalostí o léčivých rostlinách a jejich použití pro děti a dospělé.
alternativní medicína
Ukázky

Můj první kurz léčivých rostlin

249 Kč
199 Kč
Bylinková terapie - 20%
Naučte se využívat léčivou sílu bylin tak, jak to uměli naši předci.
alternativní medicína
Ukázky

Bylinková terapie

424 Kč
339 Kč
Cesta k uzdravení - 20%

Autor popisuje z hlediska své dvacetileté léčitelské praxe zdraví a nemoc jako zákonité důsledky našeho pojetí života. Velkou pozornost věnuje průběhu léčení pomocí vkládání rukou.

alternativní medicína
Ukázky

Cesta k uzdravení

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>