Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
alternativní medicína

Bylinkové recepty - 20%
Domácí, ekologické, kvalitní. Takové mohou být všechny přípravky, které používáme. Nejen čisticí prostředky na údržbu našeho domova, ale i pleťová a tělová kosmetika pro péči o tělo, pro jeho zdraví a krásu. V knize najdete recepty na bylinkové přípravky, které se vám mohou hodit v každodenním životě.
alternativní medicína
Ukázky

Bylinkové recepty

249 Kč
199 Kč
Homeopatie v psychopatologii - 20%
Jeho vzdělání v oboru medicíny se specializací na homeopatii a psychiatrii, jeho zkušenosti z lékařské a pedagogické praxe, jakož i jeho odbornost v kognitivně-behaviorální terapii mu umožnily, aby tyto dva přístupy organicky propojil.
alternativní medicína
Ukázky

Homeopatie v psychopatologii

501 Kč
401 Kč
Jóga pro zdravé emoce a imunitu - 20%

Zlepšete své zdraví, imunitu i emoční nastavení pomocí jógy a metod celostního přístupu! Tento praktický průvodce vás seznámí s využitím jógy a tradiční čínské medicíny, abyste s jejich pomocí mohli podpořit své zdraví a bytí. Naučíte se pracovat s čakrami a meridiány a objevíte jejich souvislosti s emocemi, pocity, částmi těla a orgány.

alternativní medicína
Ukázky

Jóga pro zdravé emoce a imunitu

229 Kč
183 Kč
Jóga s vůní aromaterapie - 20%

Voňavá jóga dokáže z pochmurného dne udělat den plný slunce Chcete-li se zbavit neduhů těla, úzkostí mysli a nechat se pohladit po duši, právě jste našli ideálního pomocníka. Tato kniha propojuje jógu a aromaterapii pomocí tradiční čínské medicíny a jejího pojetí pěti elementů.

alternativní medicína
Ukázky

Jóga s vůní aromaterapie

249 Kč
199 Kč
Plodnost - 20%

O ženách a matkách Autorkou knihy je známá psychogynekoložka MUDr. Helena Máslová, jejíž unikátní přístup umožňuje pochopit příčiny neplodnosti ve své komplexitě. Její metody práce přinášejí nezpochybnitelné úspěchy a mnoha ženám pomohly splnit už téměř ztracený sen o dítěti.

alternativní medicína
Ukázky

Plodnost

299 Kč
239 Kč
Homeopatie a děti - 20%
Dopřejte svým dětem jemnou, šetrnou a zároveň účinnou léčbu pomocí homeopatické medicíny!
alternativní medicína
Ukázky

Homeopatie a děti

203 Kč
162 Kč
Homeopatie pro seniory - 20%
Mnozí čtenáři znají homeopatii jako šetrnou a zároveň účinnou léčbu nejrůznějších problémů a situací již řadu let.
alternativní medicína
Ukázky

Homeopatie pro seniory

229 Kč
183 Kč
Přírodní léčení - 20%
Co může být lepšího než umět pomoci sobě i svým blízkým zmírnit či vyléčit zdravotní potíže, a to pomocí přírodních prostředků? Melissa Corkhill v této knize nabízí řadu praktických doporučení, jak těžit z možností, které nám nabízí příroda.
alternativní medicína
Ukázky

Přírodní léčení

189 Kč
151 Kč
Učebnice ájurvédy II. - 20%
Jádro ájurvédské praxe, tak jak nám ho představuje Dr. Lad, spočívá v pozorování každého momentu prostřednictvím plynulého, nepřerušovaného toku pozornosti, při němž nedochází k žádné projekci toho, co by mohlo nebo mělo být.
alternativní medicína
Ukázky

Učebnice ájurvédy II.

445 Kč
356 Kč
Praktická homeopatie - 20%
(1x)
Systém biochemických solí je jasný logický koncept odpovídající pravidlům fyziologie a patofyziologie, na němž si lze poměrně snadno osvojit komplexní přístup a homeopatickou metodu.
alternativní medicína
Ukázky

Praktická homeopatie

305 Kč
244 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 65 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>