Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
partnerství

Posvátnost sexuality - 20%
Tantrismus je jedinou starobylou filozofií, jež přežila veškeré dramatické historické otřesy, invaze a vlivy, a dostává se k nám prostřednictvím nepřerušeného předávání od mistra k žákovi.
partnerství
Ukázky

Posvátnost sexuality

165 Kč
132 Kč
Sex bez zábran - 20%
Nancy Friday patří k nejkontroverznějším postavám sexuální revoluce. Její kniha My Secret Garden (česky Moje tajemná zahrada, 1998) z roku 1973 se stala bestselerem. V Sexu bez zábran se věnuje tabuizovaným erotickým fantaziím a tužbám.
partnerství
Ukázky

Sex bez zábran

199 Kč
159 Kč
Dokonalá svůdkyně - 20%
Díky této knize odhalíte tajemství dokonalé svůdkyně - od prvního sbližování, probuzení touhy až po splnění všech vašich přání.
partnerství
Ukázky

Dokonalá svůdkyně

237 Kč
190 Kč
Jak přežít krizi v rodině - 20%
Manželství, nebo život na psí knížku? Komu z rodičů patří dítě? Jak se domoct výživného? Kdo koho víc týrá? Jak se rychle rozvést? A rozvádět se vůbec? Musí mě dítě poslechnout? Do jakého věku? Jak mám přinutit partnera, aby se ke mně vrátil? Jak vysoudit styk se synem či s dcerou?
partnerství
Ukázky

Jak přežít krizi v rodině

209 Kč
167 Kč
Duchovní partner - 20%
Duchovní partner přichází vždy po osudovém. Chcete se dozvědět, zda už jste připraveni na setkání s duchovním partnerem nebo co je pro to nutné udělat? Toto a ještě mnohá další zajímavá témata obsahuje právě tato kniha.
partnerství
Ukázky

Duchovní partner

270 Kč
216 Kč
Jak být ženou - 20%
(1x)
Nikdy v minulosti nebylo lepší být ženou. Máme volební právo, Pilulky a neupálili nás od roku 1727 jako čarodějnice. Ale přece jen zbývá položit pár rýpavých otázek...
partnerství
Ukázky

Jak být ženou

149 Kč
119 Kč
Sex jako obohacení života - 20%
Kniha poskytuje návod k tréninku sexuálního reagování a prožívání na základě autorových mnohaletých zkušeností s léčbou různých sexuálních problémů a poruch u mužů i žen.
partnerství
Ukázky

Sex jako obohacení života

152 Kč
122 Kč
Asertivita v partnerství - 20%
Tato publikace je určena všem lidem, kteří se trápí partnerskými problémy a konflikty, pokládají je za zbytečné a chtějí se jich zbavit.
partnerství
Ukázky

Asertivita v partnerství

203 Kč
162 Kč
Můžete mít všechno, jen ne vše najednou - 20%
(1x)
Nemůžeme se rozkrájet pro každého, dělat v životě vše, co bychom podle druhých dělat měly, a stále si jen odškrtávat splněné úkoly z nekonečného seznamu.
partnerství
Ukázky

Můžete mít všechno, jen ne vše najednou

254 Kč
203 Kč
Svatý sex - 20%
Kniha Svatý sex není příručkou, jak na to. S otevřeností a pochopením otevírá otázky posedlosti církve sexuální čistotou, která místo svobody a zralosti přináší křeč. Řeší otázky genderu, sexuální orientace a další ožehavá témata.
partnerství
Ukázky

Svatý sex

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 86 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>