Nejprodávanější knihy v roce 2021
magie

Magická Wicca
Magická Wicca je kniha, která čtenáři jednoduše, přímo a přesto komplexně představuje wiccanské náboženství a rituály. Autor v ní prostým a velmi srozumitelným způsobem vysvětluje wiccanskou filosofii, zákony, svátky a obřady.
magie

Magická Wicca

313 Kč
Ó Matko Lakšmí, dej mi dar!
Kniha představuje magické ženské obřady.
magie

Ó Matko Lakšmí, dej mi dar!

322 Kč
Sexual Mysteries
Kniha "Sexual Mysteries" obsahuje obě známé studie Pierra de Lasenic o sexuální magii. Nový anglický překlad zahajuje ediční řadu, která otevře poklad českého hermetismu světové veřejnosti.
magie

Sexual Mysteries

405 Kč
Bílá magie
Tato kniha je určena těm, které zaujaly Rituály bílé magie, jež podávají rozsáhlé odkazy na magické práce, a kteří se chtějí svými znalostmi a schopnostmi sami účastnit na „díle stvoření“ – na uzdravování naší nemocné země.
magie

Bílá magie

268 Kč
Tarot pro samouky
Učebnice Tarot pro samouky nabízí každému zájemci jedinečnou možnost porozumět základním principům práce s tarotovými kartami. Kniha obsahuje nezbytné teoretické základy a praktické ukázky výkladů.
magie

Tarot pro samouky

252 Kč
Jóga hadí síly
Mudry jsou postoje rukou, které zobrazují nebeské pečetě. Kundaliní-mudra je sledem takovýchto pečetí v podobě meditativního cvičení. Jedná se o rituál bílé magie, díky kterému přivedete k toku nejmocnější duchovní pramen energie: vaši sílu kundaliní
magie

Jóga hadí síly

259 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 36 položek
<< < 1 2 3 4