Nejprodávanější tituly v roce 2021
sport a fitness

Maradona – Boží ruka - 11%
Diego Maradona. Málokterý hráč předvedl na zeleném pažitu tolik geniálních kousků. Přes všechny nechutné excesy a skandály na hřišti i mimo něj se právem zařadil mezi největší fotbalisty všech dob.
sport a fitness

Maradona – Boží ruka

359 Kč
319 Kč
My jsme Baník - 11%
100 let ostravského fotbalového klubu a jeho osobností v unikátní publikaci.
sport a fitness

My jsme Baník

539 Kč
479 Kč
Uvolňování fascií - 11%
Ještě nedávno byly fascie – síť vazivové tkáně rozprostřená po celém těle – považovány pouze za obalové orgány. Díky vědeckým objevům posledních let se však staly středem pozornosti oborů sportování pro zdraví a nauk o pohybu.
sport a fitness

Uvolňování fascií

331 Kč
294 Kč
Jóga pro fascie - 11%
Fascie stabilizují a tvarují vaše tělo a podobně jako svaly, i fascie potřebují pravidelný pohyb. Jóga pro fascie ve vás uvolní ta nejhlubší napětí, zregeneruje a protáhne vazivo...
sport a fitness

Jóga pro fascie

268 Kč
238 Kč
Lekce jógy - 11%
(1x)
André Van Lysebeth za svého života vydal šest knih; v tomto díle se zabývá některými praktickými problémy při cvičení jógy a věnuje se řadě dalších ásan se specifickými účinky.
sport a fitness
Ukázky

Lekce jógy

268 Kč
238 Kč
Omládněte s jógou za 2 x 7 dní - 11%
Staroindický výraz pro lékařství – ájurvéda – doslova znamená „znalost (pro dosažení) vysokého věku“. A právě ze staroindické lékařské tradice vychází André Van Lysebeth, vysvětluje, že proces stárnutí lze zpomalit, a poskytuje praktický návod.
sport a fitness
Ukázky

Omládněte s jógou za 2 x 7 dní

233 Kč
207 Kč
Open - 20%
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
sport a fitness
Ukázky

Open

248 Kč
198 Kč
Kyusho – Vitální body v bojových uměních a sebeobraně - 11%
(1x)
Kyusho je bojové umění, které pro účinnou sebeobranu využívá aktivní body a energii lidského těla. Jedná se o zvláštní metodu ochrany, která je vhodná i pro jednotlivce bez předchozího speciálního tréninku.
sport a fitness

Kyusho – Vitální body v bojových uměních a sebeobraně

179 Kč
159 Kč
Okolo Česka a Slovenska za méně než 8 dní - 11%
V knize popisující neuvěřitelnou 3540 kilometrů dlouhou jízdu po české a slovenské hranici se přidáte k Ultra Paka Racing Teamu a zažijete bláznivý závod Race Around Czechia & Slovakia z pohledu jezdce a jeho doprovodu!
sport a fitness
Ukázky

Okolo Česka a Slovenska za méně než 8 dní

404 Kč
359 Kč
Vytrvalost - Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka - 11%
Tato kniha je první zahraniční biografií, která dokumentuje nevšední vzestup, pád a rehabilitaci muže, který byl prohlášen za „největšího běžce všech dob".
sport a fitness

Vytrvalost - Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka

359 Kč
319 Kč
2100 ásan - 11%
2100 ásan je nebývalá kolekce jógových pozic, stejně tak i umělecké dílo zobrazující krásu a vypracovanost lidského těla při cvičení jógy. Každá z inspirujících fotografií představuje zkušeného jogína v pozici dovedené k dokonalosti.
sport a fitness
Ukázky

2100 ásan

719 Kč
639 Kč
Fotbal – herní trénink a pohybová příprava - 11%
Kniha Fotbal – herní trénink a pohybová příprava nabízí kromě krátkého teoretického základu velmi rozsáhlý zásobník různých typů cvičení a her, které se dají využít pro přípravu fotbalistů v tréninkovém procesu ve fotbalových klubech, ale také ve školní tělesné výchově.
sport a fitness

Fotbal – herní trénink a pohybová příprava

242 Kč
215 Kč
Moravské a slezské závody a okruhy - 11%
Kniha připomíná bohatou motoristickou minulost na Moravě.
sport a fitness

Moravské a slezské závody a okruhy

359 Kč
319 Kč
Neznámý Kimi Räikkönen - 11%
Neznámý Kimi Räikkönen je příběh člověka pocházejícího ze skromných poměrů, který prorazil až na vrchol exkluzivní profese pilota formule 1. Vedle Kimiho v této knize mluví jeho matka, bratr, manželka a důvěrní přátelé.
sport a fitness

Neznámý Kimi Räikkönen

359 Kč
319 Kč
Tajemství pelotonu - 20%
(1x)

Insider promluvil o světě profesionálních cyklistů Autor této knihy je neznámý. Vímě o něm jen to, že se řadu let účastnil takových závodů jako Tour de France, Giro d´Italia nebo Vuelta. Nějaký čas jako lídr týmu, pak jako "nosič vody", který na lídra pracuje.

sport a fitness
Ukázky

Tajemství pelotonu

209 Kč
167 Kč
Škorpilova škola běhu - 11%

V roce 2014 oslaví nestor českého běhání a zakladatel Běžecké školy Miloš Škorpil šedesátku. Trenér a specialista na dlouhé běhy se proto rozhodl podělit se s námi o svou životní vášeň – běh.

sport a fitness

Škorpilova škola běhu

314 Kč
279 Kč
Run & Cook : Kulinářská příručka správného běžce - 59%
(1x)
Máte v úmyslu začít s běžeckým dobrodružstvím? Nebo pravidelně trénujete či se připravujete na běžecké závody? V této kuchařské knize najdete kromě kvalitních a zcela zásadních informací o správném stravování pro běžce také celou řadu receptů.
sport a fitness
Ukázky

Run & Cook : Kulinářská příručka správného běžce

358 Kč
148 Kč
Pohádkové cvičení nejen pro předškoláky - 11%
Autorka, zkušená cvičitelka předškoláků a mladších školáků připravila praktické ukázky cvičebních jednotek a pohybových her, ve kterých jsou jednotlivá cvičení a hry popsány a doplněny roztomilými názornými obrázky..
sport a fitness

Pohádkové cvičení nejen pro předškoláky

179 Kč
159 Kč
Čistič - Pozor, píská Milan Minář - 11%
Každý hokejový fanoušek zná jeho přísný výraz. Milan Minář patřil téměř 20 let k nejlepším českým rozhodčím. Pískal na 5 mistrovstvích světa, v hokejové extralize odřídil, převážně jako profesionál, 755 utkání.
sport a fitness

Čistič - Pozor, píská Milan Minář

224 Kč
199 Kč
Kondiční trénink ve sportovních hrách - 11%
Kniha je určena především trenérům týmů různých výkonnostních úrovní sportovních her, sportovcům a studentům tělovýchovných fakult i sportovních kurzů.
sport a fitness

Kondiční trénink ve sportovních hrách

215 Kč
191 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 501 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 26 > >>