Nejprodávanější hudba v roce 2021

Konec Srandy (Signed Edition)
Mimořádná limitovaná edice alba v podobě digisleevu s vlastnoručním podpisem Oldy Říhy! Konec srandy je šestá studiová deska Katapultu, která původně vyšla v roce 1999. Jedná se o jediné studiové album, na kterém se podílel bubeník Michal Šindelář.

Konec Srandy (Signed Edition)

197 Kč
Let The Bad Times Roll
The Offspring je americká punk rocková hudební skupina z Huntington Beach v Kalifornii založená v roce 1984.

Let The Bad Times Roll

638 Kč
Létající klobouk
Létající klobouk je čtrnácté bigbandové album Milana Svobody. Všechny skladby na tomto albu spojuje volná inspirace melodiemi Jaroslava Ježka. Milan Svoboda však k Ježkovým tématům, často už vlastně zlidovělým, přistupuje velmi různorodými způsoby.

Létající klobouk

270 Kč
Life By Misadventure
Album Life By Misadventure je druhým albem zpěváka, který si říká Rag'n'Bone Man. Jedná se o sbírku emotivních písní vydanou na jaře 2021.

Life By Misadventure

782 Kč
Live From the Ryman And More
Album "Live From the Ryman And More" obsahuje 27 živých nahrávek americké zpěvačky a kytaristky Sheryl Crow.

Live From the Ryman And More

395 Kč
Location Session
Americké duo z Ohia vzniklo v roce 2009. Než pánové Tyler Joseph a Josh Dun podepsali smlouvu s velkou gramofirmou, vydali si sami dvě alba. Dnes patří k nejpopulárnějším alternativně rockovým skupinám světa.

Location Session

575 Kč
Look At Yourself
Třetí album Uriah Heep dostalo název „Look At Yourself“ a vyšlo v září 1971. Je považováno za jeden z vrcholů kapely. Nyní u příležitosti padesátého výročí vychází na čirém vinylu.

Look At Yourself

710 Kč
Montreux Years
V rozmezí let 1995 až 2009 jedinečná Marianne Faithfull pětkrát vystoupila na slavném jazzovém festivalu ve švýcarském Montreux.

Montreux Years

314 Kč
Na Horňácko
Malíř, výtvarník a tiskař František Pavlica z Hroznové Lhoty namaloval v roce 2019 obrázky do kalendáře s názvem Na Horňácko, který zachycuje udržování tradic a současný život na Horňácku.

Na Horňácko

269 Kč
Najvidiekovatejší
"Vidiek Najvidiekovatejší" je najnovšia prierezová kompilácia kultovej slovenskej skupiny Vidiek. Kompiláciu zostavil stály spolupracovník vydavateľstva Opus Juraj Čurný, ktorý ju obohatil aj obsažným a zasväteným sprievodným textom.

Najvidiekovatejší

332 Kč
Zobrazuji 491 - 500 z 878 položek
<< < 1 .. 48 49 50 51 52 .. 88 > >>