Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
medicína

Motivační prvky při práci se seniory - 20%
Jedinečnost této publikace spočívá v uceleném pohledu na problémy, které přicházejí s přibývajícím věkem. Holistický pohled je průvodcem celé knihy.
medicína
Ukázky

Motivační prvky při práci se seniory

212 Kč
170 Kč
Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty - 1. ročník - 20%
Učebnice je doplněna pracovním sešitem, kde mohou studenti využít a zopakovat vědomosti získané díky této publikaci a rozvíjet kritické myšlení tolik potřebné pro práci zdravotnických pracovníků.
medicína
Ukázky

Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty - 1. ročník

246 Kč
197 Kč
Psychologické poradenství v náhradní rodinné péči - 20%
Problematika náhradní rodinné péče je tématem hojně diskutovaným a mediálně vděčným. Příběhů o tom, jak nebohý sirotek ke štěstí přišel, nebo, jak nic netušící rodiče adoptovali bezcitné monstrum, najdeme ve filmové i televizní produkci víc než dost.
medicína
Ukázky

Psychologické poradenství v náhradní rodinné péči

169 Kč
135 Kč
Ptačí chřipka - 20%
Kniha zasvěceným způsobem shrnuje dosavadní poznatky, epidemiologické situace předcházející (v řadě zemí a oblastí), situaci současnou i možné problémy, které se musí objevit vzhledem k prokázané postupující rekombinaci virů.
medicína
Ukázky

Ptačí chřipka

212 Kč
170 Kč
Sestra a její dokumentace - 20%
Publikace přináší jako jediná na trhu aktuální informace o problematice záznamů do ošetřovatelské dokumentace sestrou nebo jinými zdravotnickými pracovníky.
medicína
Ukázky

Sestra a její dokumentace

127 Kč
102 Kč
Tepenné variety a anomálie u člověka - 20%
Tato v naší literatuře ojedinělá publikace předkládá přehlednou a ucelenou formou problematiku variet a anomálií tepenného systému člověka.
medicína
Ukázky

Tepenné variety a anomálie u člověka

169 Kč
135 Kč
Vyhněte se rakovině - 20%
Problém rakoviny je ve veřejnosti stále zahalen celou řadou mýtů, chybných interpretací, tápáním i nekritickým spoléháním jen na nové protinádorové léky. Nejúčinnějším přístupem v boji s rakovinou je ovšem prevence.
medicína
Ukázky

Vyhněte se rakovině

204 Kč
163 Kč
Autoimunita - 20%
Mimořádně závažné a aktuální téma nalézá své cílové čtenáře mezi praktickými lékaři i specialisty. Kniha dobře poslouží i studentům medicíny a přírodovědy.
medicína
Ukázky

Autoimunita

186 Kč
149 Kč
Česko-anglický stomatologický slovník - 20%
Tento slovník logicky doplňuje svého anglicko-českého předchůdce. Tato moderní publikace poslouží při překladech českých odborných textů do angličtiny (metody, techniky, nástroje, materiály...), lze ji využít pro komunikaci mezi stomatologickým personálem.
medicína
Ukázky

Česko-anglický stomatologický slovník

251 Kč
201 Kč
Dětská prostituce - 20%
(1x)
Doplněné a rozšířené vydání knihy Dětská prostituce se šířeji zabývá otázkou komerčního zneužívání dětí a přináší výsledky nových studií tohoto aktuálního tématu.
medicína
Ukázky

Dětská prostituce

161 Kč
129 Kč
Zobrazuji 501 - 510 z 554 položek
<< < 1 .. 49 50 51 52 53 .. 56 > >>