Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
medicína

Farmakologie - 20%
Základní a dlouho očekávaná učebnice pro studenty zdravotnických oborů na lékařských a zdravotně sociálních fakultách i vyšších odborných školách. Text je doplněn mnoha grafy a praktickými příklady z praxe. Kniha obsahuje velké množství praktických p
medicína
Ukázky

Farmakologie

365 Kč
292 Kč
Hematoonkologický atlas krve a kostní dřeně - 20%
Zcela unikátní původní publikace domácích autorů, kterou netrpělivě očekávají naše hematologická pracoviště.
medicína
Ukázky

Hematoonkologický atlas krve a kostní dřeně

842 Kč
674 Kč
Jak dobře žít s nemocným srdcem - 20%
Kniha je určena především ambulantním lékařům různých odborností, kteří mají větší či menší zkušenosti s kardiovaskulárními onemocněními a kteří nemocné s těmito chorobami ošetřují. Kniha je psána přehlednou a jednoduchou formou.
medicína
Ukázky

Jak dobře žít s nemocným srdcem

251 Kč
201 Kč
Porodnické operace - 20%
Kniha Porodnické operace navazuje na publikaci Technika porodnických operací, která byla vydána v roce 1998. Kolektiv autorů pod vedením prof. MUDr. A. Doležala, DrSc., rozšířil, doplnil a aktualizoval danou tematiku.
medicína
Ukázky

Porodnické operace

421 Kč
337 Kč
První pomoc pro každého - 20%
Kniha je určena pro laickou veřejnost a jejím cílem je poskytnout čtenářům znalosti a dovednosti, které se v dnešní době považují za běžný standard základního vzdělání každého člověka.
medicína
Ukázky

První pomoc pro každého

101 Kč
81 Kč
Předoperační vyšetření - 20%
Publikace se zabývá problematikou předoperačního vyšetření, vznikla z potřeby vyjasnit rozdílné pohledy na předoperační vyšetření u akutních a plánovaných operací i invazivních výkonů.
medicína
Ukázky

Předoperační vyšetření

310 Kč
248 Kč
Předrozvodové a rozvodové poradenství - 20%
Ojedinělá publikace volně navazuje na knihu Manželské a rodinné poradenství. Propojením pohledů rodinného psychologa a právníka poskytuje množství informací nezbytných při řešení krizové, rozvodové situace.
medicína
Ukázky

Předrozvodové a rozvodové poradenství

186 Kč
149 Kč
Speciální psychoterapie - 20%
Emoce doprovázejí lidskou bytost po celý její život. Podílejí se na formování osobnosti člověka a jeho vztahů. Jsou důležitým vnitřním regulativem chování, čili přispívají k naší aktivní i pasivní adaptaci.
medicína
Ukázky

Speciální psychoterapie

390 Kč
312 Kč
Úvod do komunitního ošetřovatelství - 20%
Odborná publikace, která je ojedinělá na českém trhu, je určena studujícím ošetřovatelství a porodní asistence, sestrám v komunitní praxi a také dalším poskytovatelům komunitní péče.
medicína
Ukázky

Úvod do komunitního ošetřovatelství

127 Kč
102 Kč
Zdravotnická psychologie - 20%
Základní učebnice pro předmět zdravotnická psychologie na všech stupních studia ošetřovatelství je koncipována jako teoreticko - praktický celek. V teoretické části seznamuje čtenáře s problematikou psychologie nemocných.
medicína
Ukázky

Zdravotnická psychologie

246 Kč
197 Kč
Zobrazuji 511 - 520 z 554 položek
<< < 1 .. 50 51 52 53 54 .. 56 > >>