Nejprodávanější tituly v roce 2021
dům a zahrada

100 osvědčených stavebních detailů - zednictví - 20%
Ojedinělá publikace nabízí výběr stavebních detailů týkajících se tradičního zednictví. Těžiště této knihy je v obrázcích doplněných erudovaným komentářem praktiků s dlouholetou zkušeností.
dům a zahrada
Ukázky

100 osvědčených stavebních detailů - zednictví

297 Kč
238 Kč
4týdenní výchovný program pro psy - 14%
V této přehledné a moderní příručce máte den po dni, týden po týdnu připravený výchovný program pro vašeho psa, který si oba hezky užijete a na konci bude dobře vychovaný společník.
dům a zahrada

4týdenní výchovný program pro psy

232 Kč
199 Kč
Great Parks and Gardens of Central Bohemia - 11%
Slavné zahrady a parky Středočeského kraje nese titulní strana zcela jedinečné publikace, která na 250 stranách a za doprovodu 500 fotografií a leteckých snímků přibližuje bohatství a příběhy kulturní krajiny Středních Čech.
dům a zahrada

Great Parks and Gardens of Central Bohemia

494 Kč
439 Kč
Havárie, poruchy a rekonstrukce - 20%
Kniha pro projektanty, architekty, stavbyvedoucí ale i soudní znalce z oboru pozemního stavitelství, kteří se setkávají téměř na každé stavbě s poruchami konstrukcí. V každém objektu najdeme dřevěný, nebo ocelový krov, vazníky nebo nosníky.
dům a zahrada
Ukázky

Havárie, poruchy a rekonstrukce

237 Kč
190 Kč
Jak jednat se stavebním úřadem - 20%
Jednotlivé kapitoly této publikace vás zasvětí do tajů stavebního zákona, a to v rozsahu potřebném pro výstavbu běžného rodinného domu. Poradí, co si připravit, co nezapomenout a nad čím se zamyslet, než se vydáte na stavební úřad.
dům a zahrada
Ukázky

Jak jednat se stavebním úřadem

127 Kč
102 Kč
Ploty a živé ploty - 20%
Základním účelem plotu je vymezení pozemku a zajištění jeho ochrany a reprezentace. Publikace se proto zaměřuje na předvedení různých typů oplocení a podává jejich základní charakteristiku.
dům a zahrada
Ukázky

Ploty a živé ploty

127 Kč
102 Kč
Rodinný dům ze všech stran - 20%
(1x)
Autor přináší populární formou základní informace o výstavbě rodinného domu, přitom čtenáře nezahlcuje čísly a paragrafy. Celkovou čtivost podpoří i barevné žánrové ilustrace a fotografie cca 15 - 25 zdařilých rodinných domů soudobé produkce.
dům a zahrada
Ukázky

Rodinný dům ze všech stran

297 Kč
238 Kč
Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů - 20%
Kniha navazuje na předchozí úspěšnou knihu "Stavba rodinného domu krok za krokem". Přehledně a čtivou formou popisuje požadavky na návrh, stavbu i bydlení v energeticky úsporném domě.
dům a zahrada
Ukázky

Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů

382 Kč
306 Kč
Účinná ochrana zahradních plodin - 20%
Začínající i pokročilí pěstitelé zde najdou rady, jak mechanicky a pomocí biologických prostředků chránit dřeviny, maximum pozornosti však je věnováno cílené, ale šetrné ochraně chemické, včetně informací o přípravcích.
dům a zahrada
Ukázky

Účinná ochrana zahradních plodin

186 Kč
149 Kč
Bišon frise - 11%
Autorky knihy se věnují tomuto plemeni již řadu let. Jejich monografie mapuje historii druhu, obsahuje podrobný popis, ale všímá si i možných nuancí, jež se mohou v rámci chovu vyskytnout.
dům a zahrada

Bišon frise

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 511 - 520 z 541 položek
<< < 1 .. 50 51 52 53 54 55 > >>