Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
osobní rozvoj

Psychologie pro ekonomy a manažery - 20%
Nové vydání oblíbené publikace připravily zkušené autorky z katedry psychologie a sociologie řízení na VŠE v Praze. Kniha je určena zejména studentům vysokých škol, manažerům, personalistům a psychologům.
osobní rozvoj
Ukázky

Psychologie pro ekonomy a manažery

271 Kč
217 Kč
Umíme to s konfliktem! - 20%
Ať chceme nebo ne, konflikt je součástí našeho osobního i pracovního života. Cílem této praktické příručky je vytvořit určitou „mapu“, podle které se lze „pohybovat“ vákonfliktních situacích.
osobní rozvoj
Ukázky

Umíme to s konfliktem!

169 Kč
135 Kč
133 her pro motivaci a rozvoj týmů - 20%
Publikace určená lektorům, manažerům, vedoucím týmů a personalistům umožňuje snadno a velmi efektivně zvyšovat motivaci a rozvíjet schopnosti a dovednosti týmů a jejich členů.
osobní rozvoj
Ukázky

133 her pro motivaci a rozvoj týmů

246 Kč
197 Kč
Asertivitou k sebedůvěře - 20%
Asertivita bývá vnímána jako postup sebeprosazení. Mnohým se zdá, že asertivní chování znamená, že s hroší kůží a se širokými lokty donutí okolí, aby obrazně řečeno tancovalo, jak oni písknou. To je, bohužel, častý omyl.
osobní rozvoj
Ukázky

Asertivitou k sebedůvěře

166 Kč
133 Kč
CIO a podpora byznysu - 20%
Kniha, která je ojedinělá na českém a slovenském trhu a dlouho zde chyběla, se zaměřuje na klíčové téma podnikové informatiky, kterým je dosažení souladu mezi podnikáním a IT, respektive mezi manažery byznysu a manažery IT.
osobní rozvoj
Ukázky

CIO a podpora byznysu

229 Kč
183 Kč
Jak sladit práci a rodinu - 20%
Jste na rodičovské dovolené, nebo se na ni teprve chystáte? Pracujete a zároveň pečujete o osobu blízkou? Máte pocit, že vám život utíká pod rukama a rozpadají se vám vztahy, že nemáte čas se věnovat sobě, přátelům, zájmům?
osobní rozvoj
Ukázky

Jak sladit práci a rodinu

169 Kč
135 Kč
Jak získat sebedůvěru - 20%
Jak posílit svoji sebedůvěru? Jak si věřit i v obtížných obdobích? Klíčem k úspěchu je správné vnitřní nastavení, které je podmínkou přesvědčivého a suverénního vystupování.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak získat sebedůvěru

135 Kč
108 Kč
Jak získat vnitřní klid a rovnováhu - 20%
Jak zvládat každodenní život s klidem, vyrovnaností, samostatně a nezávisle? Dozvíte se v této čtivé a praktické knížce s mnoha příklady. Poznáte řadu osvědčených technik, včetně těch speciálních pro obtížné situace.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak získat vnitřní klid a rovnováhu

144 Kč
115 Kč
Krizová intervence pro praxi - 20%
Renomovaní čeští autoři se pokusili identifikovat jednotlivé kroky, které můžete při poskytování krizové intervence sledovat, a tak - krok za krokem - provázet klienta jeho krizí.
osobní rozvoj
Ukázky

Krizová intervence pro praxi

271 Kč
217 Kč
Lektorské finty - 20%
Praktická a názorná knížka přináší zejména začínajícím lektorům, trenérům a učitelům tipy a příklady, jak zkvalitnit svá školení. V aktualizovaném a rozšířeném vydání příručky naleznete například lektorský manuál včetně jeho ukázek.
osobní rozvoj
Ukázky

Lektorské finty

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 521 - 530 z 701 položek
<< < 1 .. 51 52 53 54 55 .. 71 > >>