Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
osobní rozvoj

Posilněte si svoji vůli - 20%
Silná vůle, vůle žít, neměl dostatečnou vůli apod. Vůle je v moderní společnosti téměř mytické slovo. Člověk, který má dostatečnou vůli, může být v našich očích dominantním a váženým. Ne každý však má to "štěstí" a vůle je jeho druhou přirozeností.
osobní rozvoj
Ukázky

Posilněte si svoji vůli

161 Kč
129 Kč
Psychologie moudrosti a dobrého života - 20%
Kniha Psychologie moudrosti a dobrého života vám pomůže orientovat se v tom, co po tisíciletí bylo na světě k problematice dobrého a moudrého života ve všelijak těžkých životních situacích zjištěno a napsáno.
osobní rozvoj
Ukázky

Psychologie moudrosti a dobrého života

169 Kč
135 Kč
Rozvoj zdravého sebevědomí žáka - 20%
Sebevědomí je základním stavebním kamenem sebepojetí člověka. Renomovaná česká autorka, PhDr. Daniela Sedláčková, se tentokrát zaměřila na sebevědomí žáka. Jak se žák vidí v konkrétních denních situacích? Jaký je jeho pohled na dané skutečnosti?
osobní rozvoj
Ukázky

Rozvoj zdravého sebevědomí žáka

152 Kč
122 Kč
Věřte sami sobě! - 20%
Podceňujete se? Nevěříte si? Komplikuje vám snížené sebevědomí osobní i profesní život a nevíte, co s tím? PhDr. Tomáš Novák se ve své zbrusu nové publikaci zaměřuje právě na sebedůvěru a vůli.
osobní rozvoj
Ukázky

Věřte sami sobě!

186 Kč
149 Kč
100+1 otázek a odpovědí o chůzi, nejen nordické - 20%
Trávíte většinu času vsedě či vleže? Je vaše tělesná kondice špatná? Máte nadváhu? Pak je tato knížka určena právě vám. Renomované české autorky se zamýšlí nad chůzí, jakožto nejběžnější pohybovou činností člověka.
osobní rozvoj
Ukázky

100+1 otázek a odpovědí o chůzi, nejen nordické

118 Kč
94 Kč
Asertivní žena - 20%
Vycházíte vstříc již dopředu všem, s nimiž jednáte? Ustupujete, protože přeci moudřejší ustoupí? Necháváte si všechno líbit a často vás napadne, že byste raději byli nejmenší na celém světě? Pokud ano, pak kniha Asertivní žena byla napsána právě pro vás.
osobní rozvoj
Ukázky

Asertivní žena

157 Kč
126 Kč
Cviky na vaši bolest - 20%
Bolí vás záda z věčného sezení u počítače nebo stání v práci? Máte bolesti po úrazu či natažené svaly z cvičení, bolesti hlavy, krku, páteře, nohou, ramen apod.? Nezoufejte a spolu s námi si zacvičte pod dozorem renomovaného českého autora.
osobní rozvoj
Ukázky

Cviky na vaši bolest

169 Kč
135 Kč
Hodnocení a řízení výkonnosti - 20%
Výkonnost pracovníka a pracovní hodnocení jsou velká a stále se vyvíjející témata psychologie práce a organizace. Není na světě snad firma, která by se právě těmito oblastmi nemusela intenzivně zabývat.
osobní rozvoj
Ukázky

Hodnocení a řízení výkonnosti

144 Kč
115 Kč
Jak vést svůj tým - 20%
Zkoumáme-li dnešní firmy a instituce z hlediska jejich poslání a naplňování cílů, zjišťujeme, jak důležité je, aby přijaly týmový přístup k vytváření své produkce nebo poskytování služeb.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak vést svůj tým

161 Kč
129 Kč
Nenechte se šikanovat kolegou - 20%
V praktické a čtivé příručce české autorky se dozvíte, jak se bránit mobbingu, tedy systematickému, cílenému, opakovému a často i protiprávnímu zásahu do pracovního a soukromého života člověka ze strany kolegy či kolegů.
osobní rozvoj
Ukázky

Nenechte se šikanovat kolegou

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 541 - 550 z 701 položek
<< < 1 .. 53 54 55 56 57 .. 71 > >>