Nejprodávanější hudba v roce 2021

The Width of a Circle
U příležitosti padesátého výročí britského vydání alba The Man Who Sold The World vychází speciální 2CD obsahující celou řadu dosud nevydaných nahrávek.

The Width of a Circle

521 Kč
Turning To Crime (Black LTD.)
Turning to Crime je prvním studiovým albem Deep Purple, které je složeno výhradně z písní, jenž nenapsala sama skupina a které předtím nahráli jiní umělci. Na albu najdete například skladbu Watching The River Flow, původně nahranou Bobem Dylanem.

Turning To Crime (Black LTD.)

854 Kč
Under The Pink
Reedice druhého alba Tori Amos, které původně vyšlo v roce 1994. V roce 2015 byla nahrávka zremasterována, nyní je k dispozici na růžovém vinylu.

Under The Pink

809 Kč
Unreleased
Album Cecilie Bartoli Unreleased obsahuje virtuózní koncertní áriei od Mozarta, Beethovena, Haydna a Myslivečka. Tyto notoricky známé náročné skladby napsali největší skladatelé klasické éry pro přední sopranistky své doby.

Unreleased

413 Kč
WANGARATTA
Výjimečný koncert, natočený rozhlasovou stanicí ABC na prestižním jazzovém festivalu v australském městě Wangaratta, přináší niternou souhru tří hudebníků, kteří sice žijí na opačných stranách zeměkoule a mají za sebou v mnohém odlišné životní dráhy.

WANGARATTA

270 Kč
Way Down In The Rust Bucket
Neil Young je zásadní postava nejen americké rockové historie.

Way Down In The Rust Bucket

2 033 Kč
We Are (Deluxe)
WE ARE je album hudebníka a aktivisty Jona Batiste. WE ARE oslavuje černou americkou kulturu.

We Are (Deluxe)

305 Kč
What's Your Pleasure?
Jessie Ware je anglická zpěvačka. Narodila se v Queen Charlotte's Hospital v londýnském Hammersmithu

What's Your Pleasure?

350 Kč
Winter Tales
Shromáždění superhvězd a nových talentů ze světa Nové hudby se spojilo a vytvořilo opravdu nové a odlišné vánoční album, které představuje globální přístup k vánočním tématům.

Winter Tales

413 Kč
Záchytný bod
První sólové album Tomáše Suchého Záchytný bod nabízí třináct písní, které mají společný leitmotiv. Nenápadným a nepatetickým způsobem popisují bezpečný přístav, kam se vždycky můžete vrátit, ...

Záchytný bod

315 Kč
Zobrazuji 521 - 530 z 878 položek
<< < 1 .. 51 52 53 54 55 .. 88 > >>