Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
děti a mládež

Nové příběhy se šťastným koncem – Statečný čáp - 20%
Příběh z české přírody, který se skutečně stal. Lenka vyráží na dvoutýdenní tábor do jižních Čech. Měla jet s kamarádkou Petrou, nakonec ale odjíždí sama. Bojí se, jestli to bez ní zvládne. Dokáže si najít kamarády? Jakmile pozná holky, se kterými bydlí v chatičce, obavy z ní rychle spadnou.
děti a mládež
Ukázky

Nové příběhy se šťastným koncem – Statečný čáp

149 Kč
119 Kč
O čem tělo vypráví - 20%

Dovolte si zastavit se a zaposlouchat do řeči svého těla... Ponořte se s námi do citlivého vyprávění 17 dětských příběhů, jejichž malí hrdinové se v různých životních situacích setkávají s rozmanitými reakcemi svého těla.

děti a mládež
Ukázky

O čem tělo vypráví

179 Kč
143 Kč
O nevyřáděném dědečkovi - 20%
Byl jednou jeden docela obyčejný dědeček, který si poklidně žil ve své chaloupce, pil turka s rumem, čural na hnůj a nic mu nescházelo. Až do chvíle, kdy ho hodná snacha přestěhovala, prý pro jeho dobro, z venkova k nim do městského paneláku.
děti a mládež
Ukázky

O nevyřáděném dědečkovi

209 Kč
167 Kč
Pod junáckou vlajkou - 20%

Další z řady foglarovek v novém vydání. Mirek vstupuje do skautského oddílu s nečistými úmysly – chce tu pro svoji partu ukrást stan. V Devadesátce se mu však dostane vlídného přijetí, pozná tu spoustu kamarádů a do krádeže se mu najednou vůbec nechce.

děti a mládež
Ukázky

Pod junáckou vlajkou

279 Kč
223 Kč
Podivuhodný dům slečny Zvířené - 20%
Magický a podmanivý fantasy příběh pro děti o odvaze, chybování a sebepřijetí, v němž se setkáte se slečnou Zvířenou, duchem španělského matadora, třemi dětmi, dvanácti opicemi a se smečkou bengálských tygrů.
děti a mládež
Ukázky

Podivuhodný dům slečny Zvířené

212 Kč
170 Kč
Pohádky - nepohádky - 20%
Co se ještě včera zdálo kouzlem, je dnes díky technice běžnou součástí života. A netýká se to jen lidí, ale i všech pohádkových bytostí.
děti a mládež
Ukázky

Pohádky - nepohádky

99 Kč
79 Kč
Příběhy slunečních skřítků - 20%

Kombinace komiksu, obrázkového čtení a zábavných úkolů pro všechny prvňáky! Kombinace komiksu, obrázkového čtení a zábavných úkolů pro všechny prvňáky! Poblíž Slunce je základna, na které bydlí sluneční skřítci. Je plná úžasných vynálezů a také superrychlých raket.

děti a mládež
Ukázky

Příběhy slunečních skřítků

169 Kč
135 Kč
Ranč Jabloňový květ: Hanka a Pinto - 20%
Na ranči Jabloňový květ nikdy není nouze o nová dobrodružství. Nedávno zde našel dočasný domov poník Pinto, jehož majitel odjel na dovolenou. Mezi ním a Hanou začíná vznikat zvláštní pouto. Je však zřejmé, že Pinta i přesto cosi trápí – nechce žrát a straní se ostatních zvířat.
děti a mládež
Ukázky

Ranč Jabloňový květ: Hanka a Pinto

169 Kč
135 Kč
Rozplétání - 20%
Čerstvě dospělá Rozárka žije ve světě, kde se věci dějí doslova. Tak třeba její kamarád Matěj občas ztrácí hlavu a musí šátrat a šátrat, aby ji našel. Babička má všechno popletené, včetně záchodového prkénka, na které použila károvaný vzor.
děti a mládež
Ukázky

Rozplétání

229 Kč
183 Kč
Sedmiříší v troskách 4: Síla smrti - 20%
Tajemství jsou vyzrazena, dávné zrady odhaleny a přátelství i pokrevní pouta jsou podrobena zkoušce.
děti a mládež
Ukázky

Sedmiříší v troskách 4: Síla smrti

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 551 - 560 z 724 položek
<< < 1 .. 54 55 56 57 58 .. 73 > >>