Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
děti a mládež

Tuhle knihu v žádném případě nečti - 20%
Buď ve střehu! Na stránkách této knihy se nacházejí nebezpečná tajemství! Já tě varoval! Ale nemysli si, že ti něco prozradím, jako třeba to, že tato knížka je pokračování prvního dílu Tajné série, který se jmenuje Jméno této knihy je tajné.
děti a mládež
Ukázky

Tuhle knihu v žádném případě nečti

225 Kč
180 Kč
Velká kniha velkých strojů - 20%
(1x)

Nasadit přilby, jdeme pohnout Zemí! Jaké letadlo je to největší na světě? Je větší raketa, která lidstvo dostala k Měsíci, nebo nejvyšší česká budova? Které stroje umí oloupat naši planetu jako pomeranč? Jak náročné je prorazit Alpy skrz naskrz?

děti a mládež
Ukázky

Velká kniha velkých strojů

279 Kč
223 Kč
Víla Jasmínka a skřítek Vendelín - 20%
Když víla Jasmínka přistane na padáčku z odkvetlé pampelišky u Železné studánky, netuší, že tam na ni čeká velké dobrodružství. Zvědavost jí nedá, a tak začne prozkoumávat místa, která dosud nepoznala – jeskyně, mýtiny, louky a především les. Tam potká moudré a laskavé lesní skřítky, kteří znají odpovědi na její zvídavé otázky.
děti a mládež
Ukázky

Víla Jasmínka a skřítek Vendelín

199 Kč
159 Kč
Zlatá značí osud - 20%
(1x)
Veerle je normální dívka, která sní o tom, že se stane veterinářkou. Pokud je však její sen obyčejný, o nočních můrách to neplatí. V těch ji pronásledují podivné bytosti a konec je vždy stejný. Rozervané hrdlo.
děti a mládež
Ukázky

Zlatá značí osud

239 Kč
191 Kč
Zuzanka a pan Želato - 20%

Dvanáct veselých pohádek Kdo je pan Želato? A Rajnohec puntik Rajnohi? Co dělá pan Hromada a pan Požár? Jak se vyrábí puškvorcová vůně a kam chodí duha? Prozradí, a nejenom to, dvanáct pohádek vskutku neobyčejného pohádkáře Václava Čtvrtka.

děti a mládež
Ukázky

Zuzanka a pan Želato

209 Kč
167 Kč
Zvířátka a loupežníci - 20%
Tato kniha přináší příhody zvířátek, která z domova odešla do světa, a loupežníků, kteří zůstávali v lesní chalupě.
děti a mládež
Ukázky

Zvířátka a loupežníci

199 Kč
159 Kč
Zvířecí agenti - Chyťte zloděje! - 20%
Napínavý příběh o holčičce Kati-e a robotovi Ti-botovi děti seznámí se spoustou zajímavostí a užitečných informací o zvířátkách a přírodě.
děti a mládež
Ukázky

Zvířecí agenti - Chyťte zloděje!

212 Kč
170 Kč
Adventní pohádky - 20%

S pohádkovým adventním kalendářem tu Vánoce budou coby dup! Prožijte s vašimi dětmi kouzelný předvánoční čas a zpříjemněte si čekání na Ježíška společným čtením. Dvacet čtyři pohádek vás přenese do světa čar a kouzel, ve kterém potkáte bohaté prince i odvážné chasníky, pyšné princezny i chudé dívky.

děti a mládež
Ukázky

Adventní pohádky

209 Kč
167 Kč
Alchymistův učeň - 20%
Centrum umění a vědy, ale také křivolaké uličky a v nich ukryté alchymistické dílny – to je Praha za vlády císaře Rudolfa II. Své štěstí sem přichází hledat chudý chlapec Gluša, skončí ale na ulici jako žebrák. Pomocnou ruku mu nabídne mistr Luper. Pod jeho vedením proniká do tajů alchymie a naprosto propadá jejímu kouzlu.
děti a mládež
Ukázky

Alchymistův učeň

189 Kč
151 Kč
Bubáček a klobouková víla - 20%
Uhodli byste, koho ukrývá Lukáš v kapse? Nejlepšího kamaráda – strašidýlko jménem Bubáček! Společně už prožili několik dobrodružství, a teď o prázdninách pojedou k dědečkovi na venkov.
děti a mládež
Ukázky

Bubáček a klobouková víla

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 571 - 580 z 724 položek
<< < 1 .. 56 57 58 59 60 .. 73 > >>