Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
osobnosti a osudy

Případ Pavlína - 20%
(4x)

Informace o dramatickém dětství a začátcích modelky a herečky Pavlíny Pořízkové můžeme nalézt v různých mediálních zdrojích zhruba od doby, kdy budoucí světové hvězdě bylo šest let. Dnes poprvé její příběh vychází v románovém zpracování.

osobnosti a osudy
Ukázky

Případ Pavlína

144 Kč
115 Kč
Bukač - 20%
Hráč. Trenér. Učitel. Vítěz. Filozof. Člověk, který věděl, kdy do toho šlápnout a kdy couvnout. Autobiografie české hokejové legendy, trenéra, který dovedl český reprezentační tým k titulu mistrů světa v roce 1985 a 1996.
osobnosti a osudy
Ukázky

Bukač

259 Kč
207 Kč
Záhadám vstříc - 20%
První díl autobiografie nejznámějšího světového biologa, skeptika a ateisty nabízí bližší pohled na autorův raný život, na intelektuální probuzení, kterého se mu dostalo v Oxfordu, a cestu, která jej vedla k napsání Sobeckého genu.
osobnosti a osudy
Ukázky

Záhadám vstříc

176 Kč
141 Kč
Open - 20%
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
osobnosti a osudy
Ukázky

Open

248 Kč
198 Kč
Dům v Bretani - 20%
(11x)
Je možné začít ve zralém věku druhý život?
osobnosti a osudy
Ukázky

Dům v Bretani

190 Kč
152 Kč
Divadlo Járy Cimrmana po padesátce... - 20%
(1x)

Od založení Divadla Járy Cimrmana uběhlo neuvěřitelných 55 let.

V této knize je zaznamenán kompletní vývoj legendárního souboru od počátků v rozhlasovém pořadu Nealkoholická vinárna U Pavouka přes normalizační nucené přesuny, změnu režimu a odchod Ladislava Smoljaka až po nucené přestávky v účinkování v době koronavirové pandemie. Jde o historii divadla zpracovanou sezonu po sezoně. Je v ní zahrnuto co možná nejvíce zajímavých informací za 55 let jeho působení. Unikátní jsou autentické vzpomínky, které herci poskytli autorovi v průběhu posledních dvou let. Knihu doplňuje řada dobových, dosud nepublikovaných, fotografií a zajímavých dokumentů.

Dá se s nadsázkou říci, že jde o neobjevenou truhlu se spisy o historii DJC, které se jen velmi těžko hledají v takto ucelené podobě.

Nechť vám tato kniha přinese okamžiky radosti i chvíle k zamyšlení.

osobnosti a osudy
Ukázky

Divadlo Járy Cimrmana po padesátce...

424 Kč
339 Kč
Rozum proti populismu - 20%
Ať už si o Petru Fialovi myslíte cokoliv, těžko mu můžete vyčíst, že je nečitelný. Tato publikace umožní čtenáři ještě lépe proniknout do jeho myšlení i soukromého života, a dokreslí jeho osobnost.
osobnosti a osudy
Ukázky

Rozum proti populismu

99 Kč
79 Kč
Místo snění - 20%
Životopis napsala novinářka Kristine McKennová na základě více než stovky rozhovorů s Lynchovými přáteli, rodinnými příslušníky, bývalými manželkami, herci, agenty, hudebníky a dalšími spolupracovníky.
osobnosti a osudy
Ukázky

Místo snění

379 Kč
303 Kč
Psychopat v mém mozku - 20%
Jednoho dne zkoumal osmapadesátiletý Fallon hromádku skenů mozků svých rodinných příslušníků: obrázků, které měly sloužit jako kontrolní záznamy určené ke srovnání se snímky pacientů s Alzheimerem.
osobnosti a osudy
Ukázky

Psychopat v mém mozku

261 Kč
209 Kč
Století Miroslava Zikmunda - 20%
Životopisná kniha Století Miroslava Zikmunda přináší osobitý pohled na bouřlivé dějiny dvacátého století očima muže, který poznal celý svět. Velikost e-knihy je 60 MB.
osobnosti a osudy
Ukázky

Století Miroslava Zikmunda

389 Kč
311 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 315 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 32 > >>