Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
umění

Drátované nápady - 20%
(1x)
Publikace nabízí nové motivy, které díky podrobným fotografiím a přehledným návodům zvládnou všichni, kteří ovládají alespoň základy drátenictví; na své si přijdou i pokročilí dráteníci, kterým nabídne moderní pojetí řemesla .
umění
Ukázky

Drátované nápady

152 Kč
122 Kč
Kostelní věže a zvonice - 20%
Jediná kniha v ČR zabývající se problematikou oprav a sanací kostelních věží a zvonic, zejména z hlediska statického, dynamického zatížení (od zvonů), zevrubným popisem poruch a návrhy řešení.
umění
Ukázky

Kostelní věže a zvonice

280 Kč
224 Kč
Architektura - historie - umění - 20%
Kniha je určena zájemcům o historii, učitelům, studentům gymnázií a vysokých škol a široké veřejnosti.Víceoborová publikace, která přináší pohled na vývoj evropské civilizace, evropského myšlení (filosofie) a na přímý dopad tohoto myšlení na architekturu.
umění
Ukázky

Architektura - historie - umění

339 Kč
271 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
umění
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Podkovářství - 20%
Podkovářství je samostatné řemeslo. Přesto zůstalo dodnes spjato s kovářstvím, ale stejně tak k němu neoddělitelně patří znalosti z veterinárního lékařství.
umění
Ukázky

Podkovářství

144 Kč
115 Kč
Voskařství - 20%
Od kdy a jak se vyrábí svíčky se dozvíte v knize o voskařském řemesle, které je v centru zájmu současné rukodělné výroby. Kniha je určena všem zájemcům o tradiční rukodělná řemesla, aktivním tvůrcům i vytvarným dílnám nejrůznějšího druhu.
umění
Ukázky

Voskařství

118 Kč
94 Kč
Kůže - zpracování a výrobky - 20%
Jediná publikace na českém trhu, která se věnuje nejrůznějším výrobkům z kůže vznikajících v různých kožedělných odvětvích. Výhodou pro čtenáře jsou komplexní informace o více řemeslech, kterými se kvůli velkému množství kožených produktů kniha zabývá.
umění
Ukázky

Kůže - zpracování a výrobky

186 Kč
149 Kč
Kovářství - 20%
Všichni zájemci o klasické rukodělné řemeslo se dozví v této zajímavé publikaci mnoho nových informací o historii zpracování železa a kovářství zejména v českých zemích a o současných trendech v tomto krásném oboru.
umění
Ukázky

Kovářství

161 Kč
129 Kč
Nedělní párty s Picassem - 20%
Tato malá, ale ohromující knížka vám otevře dveře do nového světa. A nejen vám, vy do něho vezmete i své děti! Společně si užijete umění kolem vás, odhalíte význam světla či barev a objevíte velké příběhy umělců i jejich děl.
umění
Ukázky

Nedělní párty s Picassem

275 Kč
220 Kč
Bohové a králové - 20%
Před více než dvěma desetiletími vtrhli na britskou návrhářskou scénu dva excentričtí muži se smyslem pro krásu a módu. John Galliano a Alexander McQueen si přáli rozpoutat módní revoluci a také se jim to podařilo.
umění
Ukázky

Bohové a králové

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 120 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>