Nejprodávanější knihy v roce 2021
psychologie

Molekuly emocí - 11%
(3x)
Ve své průkopnické knize Molekuly emocí Candace Pert poskytuje překvapivé a přesvědčivé odpovědi na tyto a další náročné otázky, o kterých vědci a filozofové uvažovali už po staletí.
psychologie

Molekuly emocí

395 Kč
351 Kč
Král, Válečník, Kouzelník, Milovník - 11%
(1x)
Tato kniha se snaží znovuobjevit, posílit a podpořit mužnost v mužích. Podle autorů je mužství utvořeno čtyřmi archetypickými mužskými energiemi, které jsou všem mužům vrozené a slouží různým účelům.
psychologie

Král, Válečník, Kouzelník, Milovník

269 Kč
239 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
psychologie

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Mandaly - 11%
Výbor obsahuje tři Jungovy příspěvky na téma mandal: „K empirii individuačního procesu“, „O symbolice mandaly“, „Mandaly“.
psychologie

Mandaly

314 Kč
279 Kč
Vysoce citliví lidé mezi námi - 11%
Rolf Sellin ve své dnes již slavné knize popisuje, jak vlastní hypersenzitivitu přijmout a jak se zase soustředit na sebe samého, aby člověk dokázal vnímat svoje tělo a vlastní potřeby a mentálně se lépe chránil.
psychologie

Vysoce citliví lidé mezi námi

314 Kč
279 Kč
70 cvičení pro zklidnění těla a mysli
V knížce najdete 70 jednoduchých tipů, rituálů a cvičení na ráno, dopoledne, odpoledne a večer, které můžete snadno začlenit do svého každodenního života. Pomohou vám zklidnit vaše tělo a mysl, stanete se díky nim spokojenějšími...
psychologie

70 cvičení pro zklidnění těla a mysli

89 Kč
Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží - 11%
(1x)
V knize Jste placebo doktor Joe Dispenza předkládá několik doložených případů těch, kteří překonali rakovinu, srdeční choroby, depresi, artritidu nebo třesy spojené s Parkinsonovou chorobou pouze díky tomu, že věřili v placebo efekt.
psychologie

Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží

404 Kč
359 Kč
Umění být nešťastný - 11%
V naší době, kdy se vše točí kolem hledání štěstí a kdy dokonalost a autonomie jako by byly normou, je mnoho lidí zároveň osamělých. Autor, známý belgický psychiatr, věří, že snaha o štěstí jako cíl života je chybná.
psychologie

Umění být nešťastný

269 Kč
239 Kč
Mindfulness pro každého - 11%
Objevte s mindfulness skutečné krásy života.
psychologie

Mindfulness pro každého

269 Kč
239 Kč
Psychologie Atkinsonové a Hilgarda - 6%
(1x)
Jedna z nejužívanějších učebnic psychologie na světě podává ucelený přehled nejdůležitějších psychologických poznatků a nových výsledků výzkumů, přičemž kombinuje vědecký přístup se srozumitelným jazykem.
psychologie

Psychologie Atkinsonové a Hilgarda

2 124 Kč
1 999 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 734 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 74 > >>