Nejprodávanější Kniha v roce 2021
národní kuchyně

The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko - 11%
Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí.
národní kuchyně

The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko

494 Kč
439 Kč
Czech cookbook - 11%
The best recipes of Czech cuisine.
národní kuchyně

Czech cookbook

269 Kč
239 Kč
Sicilská kuchyně - 11%
Autor popisuje recepty na typická sicilská jídla, která jsou nejen zdravá, jejich příprava zabere leckdy doslova pár minut, ale především suroviny na ně jsou běžně dostupné i v České republice.
národní kuchyně

Sicilská kuchyně

359 Kč
319 Kč
Hody půsty masopusty - 11%
Nové vydání rozebrané knihy populární výtvarnice a etnografky Kamily Skopové (1944). Jedinečný dokument, který ukazuje v širokém záběru život a tradice předchozích generací s jejich zdravou prostotou, pokorou a dnes často opomíjenými hodnotami.
národní kuchyně

Hody půsty masopusty

311 Kč
276 Kč
Traditional czech cuisine - 6%
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce,... Publikace v angličtině.
národní kuchyně

Traditional czech cuisine

339 Kč
319 Kč
Z myslivcova deníku a receptáře - 11%
Myslivcův deník - to je vyprávění o lidech, zvěři a přírodě, s nimiž se setkal na pomezí Hané a Valašska, na Olomoucku, Horňácku a v Belanských Tatrách.
národní kuchyně

Z myslivcova deníku a receptáře

212 Kč
188 Kč
Moderní mexická kuchařka - 11%
Guessadilla, burritos, tacos, salsy a margharita. Spousta papriček, kukuřičných tortill, avokáda a fazole na tisíce způsobů.
národní kuchyně

Moderní mexická kuchařka

441 Kč
392 Kč
Slavnostní recepty naší babičky - 11%
Tato knížečka je souborem vybraným pro nejkrásnější svátky každého ročního období. Nechť vám roste a vzkvétá váš pracovní i osobní život a vaše slavnostní chvíle se vydaří.
národní kuchyně

Slavnostní recepty naší babičky

143 Kč
127 Kč
Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa - 11%

Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd. Procestovali jsme USA křížem krážem

národní kuchyně

Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa

359 Kč
319 Kč
Česká kuchyně (rusky) - 11%
Česká kuchařka v ruštině. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel.
národní kuchyně

Česká kuchyně (rusky)

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 67 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>