Nejprodávanější tituly v roce 2021
horory

Devoluce
Sopka Mount Rainier vybuchla a malá obec vybavená nejmodernější technologií, usazená hluboko v horách je odříznuta od civilizace i dodávek potravin. Zima se blíží a z lesa se ozývá záhadné vytí.
horory

Devoluce

324 Kč
Pan Mercedes
(3x)
Muž v ukradeném mercedesu úmyslně vjede do fronty na chodníku, na místě zůstane osm mrtvých a patnáct zraněných. Řidič z místa činu zmizí.
horory

Pan Mercedes

360 Kč
Země kanibalů
(3x)
Pětice slovenských vysokoškoláků přilétá do Peru, aby se obeznámila se životem běžných obyvatel, mimo ta nejtypičtější turistická centra.Naši zvídaví a neohrožení dobrodruzi se tak ocitnou v místech, o jakých se jim ani nesnilo.
horory

Země kanibalů

224 Kč
Závan klíčovou dírkou
(1x)
Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli. Závan klíčovou dírkou se chronologicky řadí mezi čtvrtý a pátý díl cyklu Temná věž, tedy mezi knihy Čaroděj a sklo a Vlci z Cally.
horory

Závan klíčovou dírkou

279 Kč
Ostrov Duma Key
(4x)
Edgar Freemantle je bohatý stavař, který při nehodě na stavbě utrpí zranění mozku a přijde o pravou paži. Během zdlouhavého léčení propadá takovým záchvatům zuřivosti a výpadkům paměti, že ho opustí manželka.
horory

Ostrov Duma Key

333 Kč
Rej upírů
Soubor klasických povídek různých autorů je ukázkou hororové literatury, která kromě hrůzy a tajuplnosti nepostrádá romantické prvky a literární kvalitu.
horory

Rej upírů

242 Kč
Žhářka-filmová obálka
(1x)
Nevinnost a krása sežehnuté zlem a hrůzou. Mladí studenti se účastnili přísně tajného vládního experimentu určeného k vytvoření mimořádných psychických sil. Dva z nich se později vzali a narodilo se jim dítě. Dcera.
horory

Žhářka-filmová obálka

342 Kč
Berserk 4
Guts nemá štěstí - a zdá se, že nosí smůlu i všem okolo, jak se brzy přesvědčí i mazaný žoldák Ganbino, který jej vycvičil v boji.
horory

Berserk 4

269 Kč
Doktor Spánek
(1x)
Stephen King v knize Doktor Spánek navazuje na svůj předchozí román Osvícení, takže se opět setkáme se známými hrdiny. Malý Danny dospěl a přes svá dobrá předsevzetí se vydal v otcových stopách alkoholismu a záchvatů zuřivosti.
horory

Doktor Spánek

450 Kč
Zjevení Cthulhu
(2x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
horory
Ukázky

Zjevení Cthulhu

165 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 196 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 20 > >>