Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
detektivky

Ohyb ledovce
(1x)
Ledovec na Islandu taje a vydává temné tajemství…
V hlubinách ledovce Langjökull byla objevena mrtvola muže, který byl celá desetiletí nezvěstný. Z vraždy byl kdysi podezřelý kolega tohoto muže, nenašly se však žádné důkazy.
detektivky
Ukázky

Ohyb ledovce

229 Kč
Krev prvorozených - 20%
(9x)
Druhý případ kapitána Steina a notáře Barbariče ze série historických detektivek. Kapitán Stein, notář Barbarič a kaprál Jaroš se vydají do rudolfínské Prahy. Tam došlo k únosům a vraždám několika katolických velmožů. Spiknutí nebo rituální vražda?
detektivky
Ukázky

Krev prvorozených

198 Kč
158 Kč
Nikdo není doma - 11%
(2x)
Všechny domy jsou prázdné. Všichni zmizeli. Zapadlá yorkshirská vesnička Black Gale měla pouhých devět obyvatel. Nebyli to jen sousedé, ale také blízcí přátelé, kteří se často vídali a trávili spolu čas, včetně onoho osudného Halloweenu, kdy se sešli naposledy.
detektivky
Ukázky

Nikdo není doma

359 Kč
319 Kč
Ďábel v zrcadle - 20%
(5x)
Napínavý politický thriller, odehrávající se ve Vídni na přelomu 16. a 17. století, ohromí dokonale vykreslenými dobovými reáliemi i spletitým příběhem plným akce, ale především sugestivním hledáním kořenů zločinu.
detektivky
Ukázky

Ďábel v zrcadle

228 Kč
182 Kč
Spící nymfa - 20%
(2x)
Komisařka Battagliová má před sebou zdánlivě neřešitelný případ brutální vraždy, k níž došlo na konci druhé světové války. Vracíme se do úchvatné horské přírody, mezi uzavřenou komunitu nedůvěřivých obyvatel.
detektivky
Ukázky

Spící nymfa

298 Kč
238 Kč
Temná zákoutí
V jednom bytě je nalezena mrtvola osamělého starého muže. Na stole leží výstřižky z novin, jež se týkající případu vraždy, k níž došlo za druhé světové války. Tehdy kdosi zardousil mladou dívku a její tělo ukryl u Národního divadla v Reykjavíku.
detektivky
Ukázky

Temná zákoutí

229 Kč
Svatba duchů - 20%
(2x)
Li Jen a Margaret Campbellová se několik let po dramatickém závěru Pekingského rozparovače vracejí v nové povídce.
detektivky
Ukázky

Svatba duchů

99 Kč
79 Kč
Královská štvanice - 20%
(1x)
V lesích kolem hradu Křivoklátu pořádá král Jan Lucemburský štvanici na jeleny. V jejím průběhu je zabit královský lovčí Hynek z Bukové. Šlo jen o nešťastnou náhodu nebo o úmyslnou vraždu. Jan Lucemburský se dokonce domnívá, že obětí této vraždy se měl stát on sám.
detektivky
Ukázky

Královská štvanice

179 Kč
143 Kč
Odložené případy: Silnice č. 9 - 20%
Druhý, samostatný díl oceňované série Odložené případy, inspirované skutečnými událostmi z okolí Malmö a Österlenu. Na Velký pátek ráno je u majáku ve Stenshuvudu nalezena mrtvola kontroverzní malířky.
detektivky
Ukázky

Odložené případy: Silnice č. 9

258 Kč
206 Kč
Vlk a dýka - 20%
(8x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
detektivky
Ukázky

Vlk a dýka

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 811 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 82 > >>