Nejprodávanější tituly v roce 2021
psychologie

Testy k Psychologii Atkinsonové a Hilgarda - 11%
Cvičebnice je vynikající pomůckou k zvládnutí velkého množství dat ve velké přehledové publikaci Psychologie, která je pokládána za jednu za základních učebnic tohoto oboru (česky R. L. Atkinson a kol.: Psychologie, Portál 2003).
psychologie

Testy k Psychologii Atkinsonové a Hilgarda

494 Kč
439 Kč
Nespoutaná mysl - 20%
(1x)
Slavný kouč a motivátor Jim Kwik nám představuje svoje revoluční techniky, které nás mají zbavit všech životních limitů. Odkrývá spoustu mýtů, o nichž si myslíme, že nás v životě omezují a kvůli nimž se do spousty věcí v profesním i osobním životě nepouštíme.
psychologie
Ukázky

Nespoutaná mysl

239 Kč
191 Kč
Nebezpečné osobnosti - 11%
(2x)
Nebezpečné osobnosti jsou blíže, než si myslíte. Chraňte se před nimi!
psychologie

Nebezpečné osobnosti

314 Kč
279 Kč
Zbavte se svých kil bolesti
(1x)
V této knížce vám, dnes již světově proslulá, andělská terapeutka Doreen Virtue, Ph.D. přináší své zkušenosti posbírané během mnoha let své terapeutické práce ředitelky dvou klinik, zabývajících se léčbou poruch, spojených se stravováním.
psychologie

Zbavte se svých kil bolesti

84 Kč
Radost z práce - Uspořádejte si svůj profesní život - 20%
(1x)
Po bestsellerech Zázračný úklid a Žít s radostí vychází nová kniha slavné Marie Kondo, která svou inspirativní metodu úklidu nyní přenesla na oblast zaměstnání. Spolu se Scottem Sonensheinem, psychologem v oblasti organizace práce, poradí, jak můžete dosáhnout výsledku, který vám změní život.
psychologie
Ukázky

Radost z práce - Uspořádejte si svůj profesní život

199 Kč
159 Kč
Výbor z díla I. - Základní otázky analytické psychologie a psychoterapie v praxi - 11%
(2x)
Revidované vydání prvního svazku „Výboru z díla C. G. Junga“, který byl v letech 1996–2012 vydáván Nakladatelstvím Tomáše Janečka.
psychologie

Výbor z díla I. - Základní otázky analytické psychologie a psychoterapie v praxi

752 Kč
668 Kč
Abhidhamma a Abhivinaya - 11%
(1x)
Kniha Abhid-hamma-Abhivinaya je završením životního díla ctihodného Áyukusa-la Thery, ve které jsou shrnujícím způsoben podány postupy Abhivi-nayi pro zvládání života podle Buddhovy nauky až k dosažení konečného cíle Nibbány.
psychologie

Abhidhamma a Abhivinaya

225 Kč
200 Kč
Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku - 11%
(1x)
Allan a Barbara Peasovi, autoři světově proslulého bestselleru Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách, ve své nové vtipné příručce převádějí řeč vědy a špičkového výzkumu do zábavného čtení a přinášejí odpovědi na otázky, jak najít skvělého partnera a zajistit si spokojenou budoucnost, jak naložit s nevěrným partnerem, co muže a ženy vzrušuje a co je naopak odrazuje, nebo co dělat, když už nefunguje vzájemná přitažlivost.
psychologie

Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku

269 Kč
239 Kč
Skrze sebe změním tebe - 11%
Jediný způsob, jak můžeme opravdu změnit svět, je změnit sami sebe. A to nejsnáze uděláme tak, že změníme nejdříve své myšlenky. Tato drobná knížka vám pomůže se každý den na chvíli zastavit a podívat se na všechno z trochu jiné perspektivy.
psychologie

Skrze sebe změním tebe

269 Kč
239 Kč
Deníček psychiatričky - 11%
(2x)
Kniha o zaškobrtnutích, peripetiích, radostech a boji s větrnými mlýny.
psychologie

Deníček psychiatričky

296 Kč
263 Kč
Jak se stát moderním samurajem - 11%
(1x)
Autor je odborníkem na dějiny a život v Japonsku. V této knize přichází s originální myšlenkou a snaží se aplikovat hlavní ctnosti, disciplínu a tradice samurajů na dnešního člověka.
psychologie

Jak se stát moderním samurajem

269 Kč
239 Kč
Psychopatův průvodce na cestě k úspěchu - 11%
Hodný psychopat přemýšlí jinak než běžní lidé, kdybychom i my jednali více sebevědomě, zachovávali si vždy chladnou hlavu, lépe využívali svůj šarm a soustředěně žili přítomným okamžikem, byli bychom v životě bezpochyby mnohem úspěšnějsí.
psychologie

Psychopatův průvodce na cestě k úspěchu

383 Kč
340 Kč
Literární psychologie - 11%

Psychologií dosud neprozkoumané možnosti beletrie

Nic podobného v českém prostředí dosud nevyšlo. Profesor psychologie Zbyněk Vybíral důkladně a poutavě analyzuje charakteristiky lidské povahy, příběhových vzorců i skrytých detailů...

psychologie

Literární psychologie

315 Kč
280 Kč
Sestup k bohyni - 11%
(1x)
Psycholožka Sylvia Brinton Perera ve své knize ukazuje, jak mohou dnes ženy znovu nalézt potlačené aspekty archetypického ženství a vydat se tak na cestu k vnitřní svobodě a celistvosti.
psychologie
Ukázky

Sestup k bohyni

223 Kč
198 Kč
Průvodce lidským myšlením a chováním - 50%
Kniha o vývoji lidské mysli, o příčinách uvažování a jednání v různých situacích, a zároveň kniha praktická. Obsahuje rady, jak efektivněji myslet i pracovat, jak lépe porozumět svému myšlení i světu kolem nás.
psychologie
Ukázky

Průvodce lidským myšlením a chováním

198 Kč
99 Kč
Ženské příběhy I. - 11%
(2x)
Příběhy, které vycházejí z pravdivé zkušenosti několika desítek odvážných žen, které se rozhodly promluvit nahlas o tom, co je tichým tabu.
psychologie

Ženské příběhy I.

257 Kč
228 Kč
Soulcraft – síla duše - 11%
Stránky této knihy, vyplněné technikami soulcraftu, příběhy, básněmi a instrukcemi vás zvou pustit se na současnou, západní, na přírodě založenou pouť do divokých krajů vlastní duše.
psychologie

Soulcraft – síla duše

387 Kč
344 Kč
AION - Příspěvky k symbolice bytostného Já - 11%
(5x)
Revidované vydání Jungova pozdního díla, odrážejícího autorovo hluboké zaujetí západní myšlenkovou a náboženskou tradicí, ale také budoucností této tradice; čtenář v něm nalezne nejpodrobnější popis archetypu celosti a řádu – bytostného Já.
psychologie

AION - Příspěvky k symbolice bytostného Já

783 Kč
696 Kč
Trauma u dětí - 11%
To, co se nám stane v dětství, je v hlubinách našeho těla a naší mysli uloženo navždy.
psychologie

Trauma u dětí

386 Kč
343 Kč
Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
psychologie
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 50 > >>