Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
detektivky

Dívka v ledu - 20%
(13x)
Její pootevřené rty jako by se chystaly promluvit.Její mrtvé tělo zamrzlé v ledu. A není jediná. Skvělý thriller s nečekanou zápletkou, který nedokážete odložit!
detektivky
Ukázky

Dívka v ledu

382 Kč
306 Kč
Přichází bouře - Doggerland 2. - 20%
(2x)
Jsou Vánoce a inspektorka Karen Eikenová Hornbyová má volno, protože se dosud zotavuje ze zranění, která utržila v prvním díle série o souostroví Doggerland. Ale když se v opuštěném lomu najde mrtvola, vrací se Karen předčasně do práce.
detektivky
Ukázky

Přichází bouře - Doggerland 2.

278 Kč
222 Kč
Komunita truchlících - 20%
Lovec odměn Colter Shaw se vydává do státu Washington, aby vypátral dva mladíky, kteří údajně poničili kostel a postřelili dva muže. Shawovi se podaří oba podezřelé dopadnout poměrně snadno, ale během pátrání narazí na něco velmi znepokojivého.
detektivky
Ukázky

Komunita truchlících

299 Kč
239 Kč
Lunapark
(5x)
Berlín 1934: Pod železničním mostem je nalezen mrtvý příslušník SA. Na zdi nad ním se skví komunistické heslo. Tajná státní policie vychází z politicky motivované vraždy, ale komisař Gereon Rath se rozhodně vést vyšetřování jiným směrem.
detektivky
Ukázky

Lunapark

299 Kč
Nesmírný - 20%
(10x)
Šestý případ oddělení Q. V průběhu vyšetřování Rose, Asad, Carl i nováček Gordon odhalují staré tajemství, které hrozí položit čtyřlístek z oddělení Q na lopatky.
detektivky
Ukázky

Nesmírný

199 Kč
159 Kč
Vražda bez soucitu - 20%
Soudní lékařka Julia je na stopě vraha, který krutě mučil mladou policistku a pak ji nacpal do kufru auta.
detektivky
Ukázky

Vražda bez soucitu

322 Kč
258 Kč
Smrtící bílá - 20%
(9x)

Čtvrtý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové „Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství.

detektivky
Ukázky

Smrtící bílá

389 Kč
311 Kč
Spis Vaterland
(5x)
Červenec 1932, berlínská policie stojí před záhadou: v nákladním výtahu v „Domě Vaterland“, legendárním chrámu zábavy na Postupimském náměstí, leží mrtvý muž. Vše nasvědčuje tomu, že se utopil.
detektivky
Ukázky

Spis Vaterland

299 Kč
Debutantka - 20%
(2x)
Pátek, 4. října 1929. Slavnostní otevření Barrandovských teras je společenskou událostí sezóny. K tanci a poslechu hraje orchestr R. A. Dvorského, bratři Havlové, Václav Mária a Miloš, vítají přátele a prominentní hosty. Bouřlivá dvacátá léta vrcholí a zlatá mládež si je patřičně užívá.
detektivky
Ukázky

Debutantka

209 Kč
167 Kč
Zapomenutá vražda - 20%
(1x)
Starobylé anglické sídlo, nevyřešená vražda a příliš mnoho podezřelých... Pro autorku románů Saru Medlarovou zkrátka dokonalá dovolená.
detektivky
Ukázky

Zapomenutá vražda

279 Kč
223 Kč
Pojď trochu blíž - 20%

Brzy přijdou. Přicházejí každou noc. Temný psychologický thriller od bestsellerové autorky.  Z nebe padá sníh a jistá mladá žena se naposledy nadechuje. O pětadvacet kilometrů dál sedí dvě ženy v tíživém tichu zešeřelé kuchyně. Jiná žena nasedá do letadla, aby unikla muži, který ji jí chce vzít život.

detektivky
Ukázky

Pojď trochu blíž

249 Kč
199 Kč
Zapomenutá smrt
Standa Berka je po úspěšném vyřešení posledního případu už téměř definitivně rozhodnutý podruhé odejít od policie.
detektivky
Ukázky

Zapomenutá smrt

169 Kč
Oběť 2117 - 20%
(8x)
V osmém dílu detektivní řady o oddělení Q autor odhaluje Asadovu pohnutou minulost.
detektivky
Ukázky

Oběť 2117

249 Kč
199 Kč
Nočný lov - 20%
(2x)
Ďalší svetový bestseller od autora knihy Dievča v ľade. Thriller, ktorý vám nedá spať!
detektivky
Ukázky

Nočný lov

382 Kč
306 Kč
Zpětný ráz - 20%
(3x)
Pátý díl kriminální série Akta Enzo.
detektivky
Ukázky

Zpětný ráz

229 Kč
183 Kč
Kazatel - 20%
(1x)
V pobřežních skalách poblíž švédského městečka Fjälbacka je objevena mrtvola ženy. Pod tělem oběti jsou však nalezeny kostry dvou dalších žen, které zmizely před dvaceti lety.
detektivky
Ukázky

Kazatel

209 Kč
167 Kč
Čtvrtá oběť
(8x)
Někde uprostřed města sedí vrah a v klidu si sestavuje svůj další plán. Kaalbringen, klidné letovisko, je ovládnuto hrůzou – v rychlém sledu zde došlo ke třem brutálním vraždám.
detektivky
Ukázky

Čtvrtá oběť

94 Kč
Hra na vraždu - 20%
Ten den jsme tam byli všichni. A teď je jedna z nás po smrti...Před rokem, na den přesně, jsme se všichni sjeli na Lucasovu svatbu do jeho nádherného cornwallského domu s výhledem na moře.Toho dne si ale nikdo nikoho nevzal.
detektivky
Ukázky

Hra na vraždu

229 Kč
183 Kč
Katarze - 20%
(3x)
Na omluvu je někdy smrtelně pozdě. Geniálně napínavý příběh o síle sociálních sítí a temné stránce mezilidských vztahů vás donutí se zamyslet.
detektivky
Ukázky

Katarze

339 Kč
271 Kč
Právo první noci
(6x)
Během cesty po Moravě se panoš Ota setká se svou vzdálenou sestřenicí Miladou ze Zástřizlí. Je zoufalá a prosí ho o pomoc.
detektivky
Ukázky

Právo první noci

199 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 790 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 40 > >>