Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
ostatní

Umění, kterému nikdo nerozumí - 20%
(1x)
Výtvarný kritik Jan H. Vitvar zve čtenáře na zábavnou a dobrodružnou cestu po dějinách vizuální kultury, která ukazuje, že naše chápání umění mnohdy vede přes fatální nepochopení.
ostatní
Ukázky

Umění, kterému nikdo nerozumí

229 Kč
183 Kč
Domácí chov sumečka afrického - 20%
(1x)
Kniha s návodem a radami jak na domácí chov sumečka afrického.
ostatní
Ukázky

Domácí chov sumečka afrického

69 Kč
55 Kč
Žila jsem s oddaným komunistou - 20%
(1x)
Jedná se o vysoce hodnotnou memoárovou literaturu, která odkrývá mnohé z našich nedávných dějin, především společenské a politické poměry v Československu padesátých a šedesátých let.
ostatní
Ukázky

Žila jsem s oddaným komunistou

149 Kč
119 Kč
Petr Brukner - 0%

Knižní rozhovor s všestranným umělcem vede novinář a rozhlasový moderátor Vladimír Kroc, autor úspěšného rozhlasového seriálu Zvuková kronika Divadla Járy Cimrmana.

ostatní
Ukázky

Petr Brukner

239 Kč
238 Kč
První herečka - 20%
(1x)
První herečka je další z historických románů amerického autora C. W. Gortnera, který představuje skutečnou a výraznou ženskou postavu. Tentokrát jde o dodnes uctívanou francouzskou herečku Sarah Bernhardtovou...
ostatní
Ukázky

První herečka

249 Kč
199 Kč
Cesta šamana - 20%
(1x)
Hernán Mamani strávil velkou část života v divokém tempu západní civilizace. Když se však jeho tělo vzbouřilo a tradiční medicína mu nedokázala pomoci, vydal se za svými kořeny.
ostatní
Ukázky

Cesta šamana

279 Kč
223 Kč
O duchovnosti v umění - 20%
Autor (jedna z největších postav moderního výtvarného umění) v knize rozvíjí myšlenky - výsledky pozorování a pocitů z období několika let na počátku 20. století.
ostatní
Ukázky

O duchovnosti v umění

139 Kč
111 Kč
Rostlinné insekticidy - 20%
První kniha u nás, která se uceleně zabývá ochranou rostlin před chorobami a škůdci pomocí přípravků, jež byly vyrobeny z látek rostlinného původu.
ostatní
Ukázky

Rostlinné insekticidy

149 Kč
119 Kč
... stačilo jen říct Jáchymov - 20%

Když přebíral v roce 2019 Miroslav Hampl Cenu Paměti národa, proběhl mu hlavou nejtěžší úsek jeho života, na který se snažil celou dobu zapomenout. Jáchymov, komunistický lágr, kam ho odsoudili k těžké dřině a ponižování.

ostatní
Ukázky

... stačilo jen říct Jáchymov

169 Kč
135 Kč
Se žlutou hvězdou v prázdném kupé - 20%
Příběh jedné z posledních žijících pamětnic Osvětimi, která po válce odešla do Velké Británie, kde absolvovala psychoterapeutický výcvik u Anny Freudové a celý profesní život se věnovala dětské psychiatrii.
ostatní
Ukázky

Se žlutou hvězdou v prázdném kupé

189 Kč
151 Kč
Návrat do divočiny
(1x)
V knize Raději zešílet v divočině přinesl autor rozhovory s šumavskými samotáři, nyní přináší své zamyšlení nad tím, co mu tři roky se samotáři daly, čím ho tito lidé nejvíc oslovili a proč je má tak rád.
ostatní
Ukázky

Návrat do divočiny

318 Kč
Božská Ada - 20%
(1x)

Rozsáhlý historický román o zakladatelce počítačové vědy od populární autorky Hany Whitton Román o geniální a nedoceněné matematičce Adě Lovelaceové, autorce prvního počítačového programu, líčí nejen její nevšední soukromý život od dětství poznamenaného přísnou výchovou matky i vztahem k nepřítomnému otci, jímž byl slavný básník lord Byron, až po bohatý společenský a profesionální život v první polovině 19. století ve viktoriánské Anglii.

ostatní
Ukázky

Božská Ada

279 Kč
223 Kč
Dylan se dal na elektriku! - 20%
(1x)
Jeden z předních hudebních kritiků světa přináší svěží pohled na den, kdy se Dylan „dal na elektriku“ na Newportském Folkovém Festivalu.
ostatní
Ukázky

Dylan se dal na elektriku!

239 Kč
191 Kč
Nápad za miliardu - 20%

Z nuly až na vrchol. Deset příběhů úspěšných českých startupů a jejich zakladatelů. Ještě před čtyřicítkou zažili mezinárodní úspěch ve světě byznysu. Tomáš Čupr, Josef Průša, Simona Kijonková a další osobnosti stojící za úspěšnými českými startupy, jejichž hodnota překročila hranici miliardy korun.

ostatní
Ukázky

Nápad za miliardu

279 Kč
223 Kč
Poslední kovák – první ministr - 20%
Vyprávění Petra Millera názorně ukazuje, jak se nejvýznamnějších pozic ve státě během revoluce ujímaly osoby, které nebyly (a z logiky věci ani nemohly být) připraveny na zajišťování probíhajících zásadních ekonomických a sociálních reforem.
ostatní
Ukázky

Poslední kovák – první ministr

125 Kč
100 Kč
Dokonalý soudruh Kim Čong-un - 20%
Zkušená americká novinářka Anna Fifield předkládá jedinečný a brilantní vhled do nejbizarnějšího a nejuzavřenějšího politického režimu na světě.
ostatní
Ukázky

Dokonalý soudruh Kim Čong-un

279 Kč
223 Kč
Live in Your Garden - 20%
Are you looking for inspiration for a new garden, or do you want to do something with the one you already have? Or is it that you just want to daydream and let yourself be carried away by beautiful garden scenes?
ostatní
Ukázky

Live in Your Garden

449 Kč
359 Kč
Zůstat na zemi - 20%
(1x)
Druhý svazek edice Rozhovory nad biblí přináší přepisy rozhlasových rozhovorů Petra Vaďury s Janem Sokolem, které vznikaly v rozmezí let 2002–2007.
ostatní
Ukázky

Zůstat na zemi

140 Kč
112 Kč
Havel: Pomsta bezmocných - 20%
(1x)

Zcela nový pohled na život a tvorbu Václava Havla od uznávaného polského bohemisty Dramatik s talentem od Boha, brilantní politik, věrný kamarád a charismatický muž s velkými ambicemi. Kolem Václava Havla se v České republice vytvořil bezmála kult, který většina autorů nekriticky udržuje při životě.

ostatní
Ukázky

Havel: Pomsta bezmocných

319 Kč
255 Kč
Houellebecq - 20%
(1x)
„Michel Houellebecq se stal marketingovým produktem, značkou. Jeho názor má cenu, chtějí po něm, aby se vyjadřoval ke kdečemu… Je vidět, vystupuje jako moudrý muž, naparuje se, baví své publikum svým číslem starého smutného šaška.
ostatní
Ukázky

Houellebecq

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 50 > >>