Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
osobní rozvoj

S výživou zdravě po celý rok - 20%
Prakticky denně slyšíme varování lékařů, že každý druhý člověk v České republice umírá na kardiovaskulární onemocnění. Obyvatelé naší republiky jsou na předním místě v onemocnění rakovinou tlustého střeva a konečníku.
osobní rozvoj
Ukázky

S výživou zdravě po celý rok

161 Kč
129 Kč
Zdravá výživa pro každý den - 20%
Snad každý z nás ocení zbrusu novou knihu, která vychází ze zkušeností a praxe těch nejlepších českých odborníků na výživu. Ti všichni se snaží vyvrátit nepodložené mýty o výživě, které se v české společnosti objevují.
osobní rozvoj
Ukázky

Zdravá výživa pro každý den

166 Kč
133 Kč
Jak efektivně vést porady - 20%
Také máte dojem, že porady jsou "zbytečným mrháním času" či "nenasytným žroutem energie"? Přemýšlíte o tom, jak čas strávený na poradách nepromrhat, jak udělat z porad efektivní setkání pracovníků, namísto nudné hodinky podřimování?
osobní rozvoj
Ukázky

Jak efektivně vést porady

186 Kč
149 Kč
Jak zvládnout 10 nejobtížnějších situací manažera - 20%
Manažeři všech úrovní se v čtivé a přehledné knížce dozví, jak se úspěšně vypořádat s deseti situacemi, které lze považovat za jedny z nejobtížnějších v práci a kariéře každého manažera.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak zvládnout 10 nejobtížnějších situací manažera

271 Kč
217 Kč
Kariérní poradenství - 20%
Práce, a tedy i povolání, je nedílnou součástí nás všech. Povolání nás ovlivňuje dokonce natolik, že podle něj hodnotíme svou spokojenost s vlastním životem, životním stylem či způsobem trávení volného času.
osobní rozvoj
Ukázky

Kariérní poradenství

254 Kč
203 Kč
Kreativní management v praxi - 20%
Publikace určená všem vedoucím pracovníkům s přímými podřízenými poskytuje praktickou příručku pro jednání a komunikaci se svými lidmi v nejčastějších situacích.
osobní rozvoj
Ukázky

Kreativní management v praxi

144 Kč
115 Kč
Nos očima plastického chirurga - 20%
Mezi kosmetickými vadami zaujímá výjimečné postavení. Nos je dominantou obličeje a jakékoli nápadnější změny v jeho tvaru a velikosti mohou vyvolat škodolibou pozornost a posměch okolí, a být tak příčinou velkých duševních útrap.
osobní rozvoj
Ukázky

Nos očima plastického chirurga

169 Kč
135 Kč
Smrt - jediná jistota (apoteóza skepse) - 20%
Klíčovou otázkou zkoumanou v této knize je, že každý z nás i tehdy, když všechno relativizuje a nic za jisté nemá, přece si je naprosto jist tím, že smrt ho jednou potká.
osobní rozvoj
Ukázky

Smrt - jediná jistota (apoteóza skepse)

249 Kč
199 Kč
Vedení a řízení lidských zdrojů - 20%
Vést, nebo řídit? To je otázka, kterou si často klade mnoho vedoucích pracovníků. Řídit můžete například auto či jiný dopravní prostředek. Lidi byste však měli především vést. A to je hlavním tématem knihy, kterou právě držíte v ruce.
osobní rozvoj
Ukázky

Vedení a řízení lidských zdrojů

144 Kč
115 Kč
Jak zefektivnit práci v týmu - 20%
Skutečně platí, že se máme chovat k ostatním tak, jak chceme, aby se oni chovali k nám?Jak je možné konstruktivně využívat rozdílů mezi lidmi?Do jaké míry určuje osobnostní typ člověka způsob, jakým jej lze motivovat?
osobní rozvoj
Ukázky

Jak zefektivnit práci v týmu

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 681 - 690 z 701 položek
<< < 1 .. 67 68 69 70 71 > >>