Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
osobní rozvoj

Mediální zlo - mýty a realita - 20%
(1x)
Kniha poskytuje všestranný a nezaujatý pohled na problematiku násilí v televizi.
osobní rozvoj
Ukázky

Mediální zlo - mýty a realita

125 Kč
100 Kč
Péče o celé tělo - 20%
Asi každá žena chce vypadat co nejlépe a co nejefektivněji zabránit předčasnému stárnutí. Obzvlášť v dnešní době, která je ve znamení zdravých a mladých idolů. Na každém rohu po nás pokukují takzvaně „dokonalé" ženy a ukazují nám, jak je správné vypadat.
osobní rozvoj
Ukázky

Péče o celé tělo

135 Kč
108 Kč
První pomoc pro každého - 20%
Počet smrtelných úrazů v České republice lze považovat za alarmující. Účinná pomoc může v mnoha případech znamenat zásadní rozdíl mezi životem a smrtí. Proto by měla být schopnost zhodnocení stavu postiženého a způsobilost poskytnut první pomoc součástí z
osobní rozvoj
Ukázky

První pomoc pro každého

135 Kč
108 Kč
Vše o přijímacím pohovoru - 20%
(1x)
Proč si zvolit právě tuto knihu a ne nějakou jinou? Odlišnost této knížky spočívá mimo jiné v tom, že si nečiní nárok kohokoli doslova přes noc naučit umění získat skvělé zaměstnání bez usilovného snažení.
osobní rozvoj
Ukázky

Vše o přijímacím pohovoru

159 Kč
127 Kč
Manažerka a stres - 20%
Budování kariéry a plánování rodiny představuje pro mnoho žen zásadní okamžiky jejich života. Bohužel často dochází k tomu, že žena je nucena zvolit jen jednu z těchto dvou možností seberealizace.
osobní rozvoj
Ukázky

Manažerka a stres

111 Kč
89 Kč
100+1 otázek a odpovědí pro kardiaky - 20%
V České republice je stále více než polovina úmrtí způsobena nemocemi srdce a cév. Kardiovaskulární onemocnění je tedy celospolečenským problémem, který musí být řešen komplexně.
osobní rozvoj
Ukázky

100+1 otázek a odpovědí pro kardiaky

149 Kč
119 Kč
Pokročilé metody manažerského rozhodování - 20%
Na trhu ojedinělá publikace, určená manažerům, podnikatelům, specialistům a studentům, vysvětluje nové pokročilé metody manažerského rozhodování, seznamuje s jejich principy a možnostmi využití a uvádí konkrétní aplikace v podnikání.
osobní rozvoj
Ukázky

Pokročilé metody manažerského rozhodování

212 Kč
170 Kč
Řeč těla - 20%
Kniha je doplněna množstvím názorných fotografií a užitečnými praktickými cvičeními, díky nimž se naučíte lépe vnímat své tělo a ovládat své emoce.
osobní rozvoj
Ukázky

Řeč těla

144 Kč
115 Kč
Testy osobnosti 2 - 20%
Publikace známého poradenského psychologa je pokračováním jeho úspěšné knihy Testy osobnosti. Najdete v ní celou řadu testů a psychologických her, vytvořených s autorovým typickým humorem a mírnou nadsázkou.
osobní rozvoj
Ukázky

Testy osobnosti 2

149 Kč
119 Kč
Zdravá výživa a hubnutí - 20%
Diety a hubnutí. Dva fenomény moderní doby. Mnozí se jistě zeptají: Jak ale zhubnout? Která dieta je vlastně ta správná? Otázek je mnoho a stejně i odpovědí. Která metoda je ta pravá a který postup účinný vám poradí právě jedinečná publikace MUDr.Kunové.
osobní rozvoj
Ukázky

Zdravá výživa a hubnutí

104 Kč
83 Kč
Zobrazuji 691 - 700 z 701 položek
<< < 1 .. 68 69 70 71 > >>