Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
relaxace a cvičení

Barefoot: žij naboso! - 20%
(1x)
Jak správně vybrat obuv pro sebe i své děti?
relaxace a cvičení
Ukázky

Barefoot: žij naboso!

195 Kč
156 Kč
Jin jóga - 20%
Rozšířené vydání kromě seznámení s teorií i praxí jin jógy přináší fotografie a ilustrace jednotlivých pozic.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jin jóga

399 Kč
319 Kč
Jóga na anatomických základech - 20%
Pojďme se podívat na praktikování jógy trochu z jiného pohledu, a to jak nám sledování anatomických aspektů pohybu umožní lépe dosáhnout klasických jógových pozic (ásan) a lépe si uvědomit, jak správně kontrolovat dýchání (pránájáma).
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga na anatomických základech

339 Kč
271 Kč
Jóga z obýváku - 20%

Zacvičte si jógu v klidu a pohodlí pod vedením profesionálů Pozvěte si jógu domů a začněte cvičit ještě dnes, třeba v obýváku. Někdy se vám nikam nechce nebo zrovna nemůžete vyrazit někam za cvičením. Navíc jsou věci, které se na běžných lekcích ani nedozvíte.

relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga z obýváku

279 Kč
223 Kč
Restorativní jóga - 20%
Kniha obsahuje množství barevných fotografií, seznamujících s jednotlivými pozicemi, i podrobně připravené úlevné sestavy pro dílčí obtíže: horní půlku těla, boky, záda, dýchací obtíže, infarkt, vysoký tlak, Alzheimerova nebo Parkinsonova nemoc, i běžnější situace jako nespavost, bolesti hlavy, jet lag, namožené svaly, menstruační bolesti.
relaxace a cvičení
Ukázky

Restorativní jóga

339 Kč
271 Kč
Jóga pro seniory - 20%
(1x)

Udržujte si pružnost a sílu svého těla i ve zralém věku!  Jóga je jedním z nejlepších způsobů, jak si udržet pohybové schopnosti, ohebnost a sílu i ve vyšším věku, je to šetrný a klidný způsob, jak své tělo rozhýbat, a dokonce umí i zlepšit náladu.

relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga pro seniory

249 Kč
199 Kč
Skrytá pravda za jógou - 20%
Kniha odhaluje málo známé a skryté aspekty praxe jógy, které nejsou zjevné při běžném pohledu na stávající systémy jógy. Jelikož neexistují dva stejní jedinci, upozorňuje také na individuální charakter hledání vyšších životních hodnot.
relaxace a cvičení
Ukázky

Skrytá pravda za jógou

185 Kč
148 Kč
Vítej, dni saunování - 20%
Pokud ještě existují povrchní informace o saunování, je nutné postavit proti nim reálná fakta. Tento e-book poskytne dostatek dlouholetých zkušeností se saunováním našich i zahraničních saunofilů a saunologů.
relaxace a cvičení
Ukázky

Vítej, dni saunování

199 Kč
159 Kč
Mějte se rádi! - 20%
Pátý díl barvné edice, kterým provází čtyři kreslené ovečky přinášející dobrou náladu ti ukážou, jak se pomocí snadných fyzických cvičení metodou Body2brain můžeš rychle přenastavit do režimu lásky a laskavosti!
relaxace a cvičení
Ukázky

Mějte se rádi!

127 Kč
102 Kč
Parkour a freerunning - 20%
Autoři, sportovní odborníci s dlouholetou parkourovou a trenérskou praxí, přinášejí čtenářům kromě teoretického úvodu hlavně postup nácviku, základy provedení a návrh vhodného cvičení pro rozvoj jednotlivých prvků.
relaxace a cvičení
Ukázky

Parkour a freerunning

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 72 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>