Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
ekonomie

Personální činnosti a metody personální práce - 20%
Publikace je určena všem, kteří se zabývají řízením a rozvojem lidí v organizaci, zejména studentům andragogiky a personálního řízení, managementu a psychologie, personalistům a manažerům.
ekonomie
Ukázky

Personální činnosti a metody personální práce

271 Kč
217 Kč
Jak zvýšit konkurenceschopnost podniku - 20%
Konkurenční potenciál firem je stěžejním faktorem udržení dynamiky podnikání. Autor se pokouší najít v plejádě existujících teorií a praktických pohledů na konkurenci společný základ, výchozí moment, o který by se mohla opřít moderně rozvíjená firma.
ekonomie
Ukázky

Jak zvýšit konkurenceschopnost podniku

168 Kč
134 Kč
Agilní metody řízení projektů - 20%
Pracujete jako vývojáři v týmu? Chcete pracovat efektivněji? Seznamte se s agilními metodami, pomocí nichž budete vyvíjet rychleji, efektivněji, s menším počtem chyb.
ekonomie
Ukázky

Agilní metody řízení projektů

349 Kč
279 Kč
On-line marketing - 20%
Publikace se věnuje on-line marketingu, především pak počítačům a jejich technologii, mapuje historii a vývoj on-line marketingu, fungování online agentur, online strategii...
ekonomie
Ukázky

On-line marketing

190 Kč
152 Kč
Komentované vydání ČSN EN ISO 19011 - 20%
Publikace obsahuje platné znění normy. Česká společnost pro jakost, ve spolupráci s Českou agenturou pro standardizaci, pro vás připravila komentované vydání překladu konečné verze normy ISO 19011:2018...
ekonomie
Ukázky

Komentované vydání ČSN EN ISO 19011

660 Kč
528 Kč
Začínáme podnikat - 20%
Publikace zkušených autorů ukazuje, jak hledat podnikatelské nápady a objevovat podnikatelské příležitosti, jak svůj nápad strukturovat do podoby byznys modelu, jak vytvořit zakladatelský rozpočet a podnikatelský plán a jaké jsou možnosti financování začínajících podnikatelů.
ekonomie
Ukázky

Začínáme podnikat

297 Kč
238 Kč
Veřejné finance - 20%
Publikace pomůže čtenáři pochopit vzájemné vazby v oblasti veřejných financí, vysvětluje fungování jednotlivých prvků veřejných financí, nastiňuje aktuální problémy a možnosti jejich řešení.
ekonomie
Ukázky

Veřejné finance

254 Kč
203 Kč
Etika v podnikání a hodnoty trhu - 20%
Publikace uznávaných autorů přináší nový a hlubší pohled na možnosti a limity trhu včetně uplatnění etických hodnot, norem a standardů. Představuje aktuální metody a nástroje etického řízení, které jsou v české odborné literatuře dosud málo známé.
ekonomie
Ukázky

Etika v podnikání a hodnoty trhu

246 Kč
197 Kč
Matematika v ekonomii a ekonomice - 20%
(1x)
Moderní učebnice inspirovaná prestižními publikacemi anglosaských univerzit pokrývá problematiku, jež je obsahem výuky matematiky na českých VŠ, klade důraz na případové studie z ekonomické praxe, na aplikace osvojených matematických dovedností.
ekonomie
Ukázky

Matematika v ekonomii a ekonomice

331 Kč
265 Kč
Řízení rizik ve firmách a jiných organizacích - 20%
Kniha uznávaných autorů se podrobně zabývá problematikou rizik, která hrozí firmám i jiným organizacím. Komplexně se věnuje řízení rizik, tedy nejen rizik finančních, nýbrž všech, s nimiž se můžeme setkat v podnikání, ve veřejné i neziskové sféře.
ekonomie
Ukázky

Řízení rizik ve firmách a jiných organizacích

502 Kč
402 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 370 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 37 > >>