Nejprodávanější tituly v roce 2021
film

Lovení
Romantická komedie o tom, že lásky je někdy málo a někdy zase moc. Jak ale poznat toho pravého? Eliška má svatbu, čeká na svůj velký dívčí moment, ale rajské veliké „ano“ nakonec nezazní. Ženich totiž v rozhodující chvíli vezme roha.
film

Lovení

179 Kč
My Little Pony: Přátelství je magické S1-S2 (6 DVD)
Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit.
film

My Little Pony: Přátelství je magické S1-S2 (6 DVD)

269 Kč
Ničitelka
Erin kdysi pracovala s kolegou Chrisem jako policistka v utajení a jejich snaha odhalit plány losangeleského gangu skončila tragédií.
film

Ničitelka

179 Kč
Operace kolibřík
Obchodníci musí mít v povaze snahu vydělávat stále víc, ne každý však jde proti svému šéfovi... Dva zkušení a schopní obchodníci začnou spolupracovat, vidí totiž potenciál v obchodu s optickými kabely a chtějí na něm vydělat milióny dolarů...
film

Operace kolibřík

179 Kč
Spolujízda
Připravte se na životní jízdu v akcí nabité komedii plné skvělých hlášek a vtipů!
film

Spolujízda

179 Kč
Vox Lux
Náctiletá Celeste přežila střelbu na střední škole a o svém traumatu složila píseň, která z ní udělala přes noc superstar. Snímek ukazuje osmnáct let života obyčejné dívky, ze které se stala žena, matka a popová ikona.
film

Vox Lux

179 Kč
Zlo s lidskou tváří
Příběh jednoho z nejznámějších a nejmilovanějších sériových vrahů historie, Teda Bundyho. Překvapivým vypravěčem strhujícího filmu je Bundyho přítelkyně, která s ním v době vražd žila pod jednou střechou a o jeho hrůzyplné činnosti neměla ani potuchy
film

Zlo s lidskou tváří

179 Kč
Žena

Po téměř čtyřiceti letech manželství tvoří JOAN a JOE CASTLEMANOVI (Glenn Close a Jonathan Pryce) dokonale doplňující se pár. Kde je Joe ležérní, tam je Joan elegantní. Kde je Joe marnivý, tam je Joan skromná.

film

Žena

269 Kč
Dáma a král
Advokátní kancelář přibere do svého týmu soukromého vyšetřovatele, který má za úkol odhalovat skutečné viníky trestných činů, ze kterých jsou obviněni klienti kanceláře.
film

Dáma a král

359 Kč
Escobar
Escobar, brutální zločinec, bezohledný vrah, narkobaron a vládce kokainového impéria, ve své době jeden z nejbohatších lidí planety. A jeden z nejnebezpečnějších. Pablo, táta, ochránce chudých, manžel a také pozorný milenec.
film

Escobar

179 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 77 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>