Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
dobrodružství

Časodějové – Číselné jméno - 20%
(1x)
Ve čtvrtém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, budou klíčníci hledat Rozeklaný zámek… Vasilisa začala konečně studovat skutečné časodějnictví. Na Černovílu – zámku Královny temných víl zdokonaluje po boku své kamarádky Bouře své bojové schopnosti.
dobrodružství
Ukázky

Časodějové – Číselné jméno

249 Kč
199 Kč
Protivníci - 20%
(1x)

Pokračování superhrdinské trilogie Renegáti od oblíbené autorky. Ve městě Gatlon City pokračuje nesmiřitelný boj mezi Renegáty a Anarchisty. Nejenže disponují výjimečnými schopnostmi, ale podařilo se jim vyvinout nebezpečnou tajnou zbraň a hrozí, že svět, který doposud znali, spěje k zániku. V turbulentní politické situaci i Nova a Adrian začínají silně zpochybňovat vlastní ideje i city a hranice mezi dobrem a zlem se pomalu stírá.

dobrodružství
Ukázky

Protivníci

279 Kč
223 Kč
Krysburger - 20%
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
dobrodružství
Ukázky

Krysburger

168 Kč
134 Kč
Detektivové z půdy – Záhada ztracených psů - 20%

Druhý díl dobrodružné série pro dětské čtenáře od bestsellerového norského autora. Další dobrodružství šesťáka Kima a jeho kamarádů. Malí detektivové ve své klubovně na půdě činžáku už zase žhaví vysílačky.

dobrodružství
Ukázky

Detektivové z půdy – Záhada ztracených psů

179 Kč
143 Kč
Hati - 20%
Za dlouhých nocí a sněhových bouří, při slabé záři plamínků ohně vypráví vlk Hati dávné příběhy předků. Příběhy, které předávali otcové svým synům v dobách, kdy ještě neuměli psát.
dobrodružství
Ukázky

Hati

189 Kč
151 Kč
Psí poslání: Příběh Baileyho - 20%
Každý pes má na světě svůj úkol, své poslání. Když se zlatý retrívr Bailey setká s osmiletým Ethanem, rychle přijde na to, jaké je to jeho: hrát si s chlapcem, prozkoumávat statek, na němž tráví léto, a když se Ethanova maminka nedívá, vylízávat dočista Ethanův talíř.
dobrodružství
Ukázky

Psí poslání: Příběh Baileyho

179 Kč
143 Kč
Robinson Crusoe - 20%
Světoznámý dobrodružný román o osudech trosečníka Robinsona vystaveného životní zkoušce v těžkých podmínkách na opuštěném ostrově, kde začíná jeho zápas o přežití...
dobrodružství
Ukázky

Robinson Crusoe

149 Kč
119 Kč
Zkáza Jezerní kotliny - 20%
(1x)

Pokračování legendární Chaty v Jezerní kotlině! Ludva s Pavlem dál chodí do své milované Jezerní kotliny a nosí do města lékárníkovi vzácný šafrán. Občas však mají pocit, že je někdo sleduje. Při jedné z výprav objeví jeskyni a v ní něco, co vyvolá mnoho otázek. Kdo je tajemný Havran?

dobrodružství
Ukázky

Zkáza Jezerní kotliny

249 Kč
199 Kč
Detektivové z půdy –  Zmizení perlového náhrdelníku - 20%
Kim chodí do šesté třídy ve čtvrti Torshov v Oslu. Když musí kvůli zranění ukončit fotbalovou kariéru, rozhodne se založit s kamarády detektivní klub. Pravidelně se scházejí na půdě, volají si z jedné strany dvora na druhou pomocí vysílačky, a než se nadějí, musejí řešit opravdickou záhadu.
dobrodružství
Ukázky

Detektivové z půdy – Zmizení perlového náhrdelníku

179 Kč
143 Kč
Futurum - 20%

Láska a děs v postapokalyptické Praze. Vítězná kniha třetího ročníku soutěže Hvězda inkoustu.  Praha, rok 2120. Z Vltavy je vyschlé koryto, bývalým Hlavním nádražím se prohání vlak, který nezastavuje, a městem zní děsivé zvěsti. Temné postavy s rudýma očima prý sbírají mrtvé a mizí s nimi kdesi v podzemí.

dobrodružství
Ukázky

Futurum

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 205 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 21 > >>